Bouzid ısrarı nedir bu Kalli'nin anlamıyorum. :mad:Quote:
GALATASARAY
Orkun
Uğur
Bouzid
Servet
Volkan
Arda
Barış
Mehmet Topal
Hakan Balta
Nonda
Hakan Şükür
Printable View
Bouzid ısrarı nedir bu Kalli'nin anlamıyorum. :mad:Quote:
GALATASARAY
Orkun
Uğur
Bouzid
Servet
Volkan
Arda
Barış
Mehmet Topal
Hakan Balta
Nonda
Hakan Şükür
Mustafa Bouzid Ve Hakan ısrarı var onu unutma..Karan-nonda hiç yanyana oynamıyor..Umarım sansda bizimle olur..Neyse ben maça gidiyorum artık maçtan sonra:)
Basinas bombasıda maçtan sonra patlayabilir yada Mallorca macından sonra:D:D
Nonda attı 1-0:mad:
Biraz erken oldu yahu :p
Nonda , 1-0..
Mac bayaa güzel geciyor.
25' Hakan Şükür'ün Barış'ın ortasındaki kafa vuruşu yere sekti. Gonzalez direk dibinde kornere çeldi!
24' Ç.Rizespor Fahri ile beraberliğe çok yaklaştı! Ceza sahası içinde topla buluşan Fahri göğsüyle kontrol etti. Vuruşu Orkun'un kucağında kaldı... 23' Nonda sağ kanattan ortaladı. Hakan Şükür ilk pozisyonda vurdu. Defansa çarptı. Devamında dengesini kaybetti yerde kaldı Hakan Şükür. 22' Arda ceza sahasına iyi sokuldu. Sağ kanatta çizgiye indi. Ön direkte Nonda'ya ortaladı. Nonda'nın kafası! Dışarı gitti!
Altan frikikten harika bir golle takımına beraberliği getirdi!
Gonzales suana kadar 2 tane gol cikarti, harika kaleci bu Gonzales.
Gol yememiz önemli değil, maçı kazanacağımıza inanıyorum..
Orkun yine yedi arkadaş. Bu takıma kaleci lazım. En az gol yiyen kaleci olmasının nedenini herkes biliyor. Önündeki defans bloğu sayesinde. Bu Orkun bize çok maç kaybettirir. Şimdi Isaksson bizde olsaydı bu golü %90 yemezdik.
Barış ortaladı! Gonzalez tek yumrukla uzaklaştırmak istedi! Servet kafa ile boş kaleye topu gönderemedi.
Servet suan sahanın yıldızı...Takım çok iyi oynuyor..Rize atak yapamıyor..Takım sürekli pres yapıyor..
Ben size demişdim..Brugge maçını izlemeden konusan cok vardı..Takımı o maçta ofansif ve defansif olarrak iyi gördüm demişdim..Çok iyi paslar yapıyoruz..Neyse ben 2.yarıya kaçıyorum..
Boş mesaj atmaktan vazgeçin artık, burası taraftar forumu değil.
Futbol bölümü kurallarını okuyun.;)
Benim golleri aktaran mesajlarım niye silindi. Onu anlayamadım ya, neyse.
2. yarıda umarım daha güzel bir futbol ve daha gollü bir maç izleriz. Kazanmaya yakınız. Umarım bu maçı kazanıp önümüzdeki maçlara bakacağız.
İlk yarıyı baskılı oynadıgımız son dakikalarda 2 gol bularak ilk yarııyı 3-1 önde kapattık.Umarım performansımız 2.yarıdada sürer.
Galatasaray iyi oynuyor, ilk yarı Nonda ve Servet harika oynadı. Farka gider Galatasaray.
3-1 güzel skor. Umarım koruyabiliriz. 2.yarıya güzel bir başlangıç olur.
Farka gideriz diye düşünüyorum. Nonda en az 1 tane daha sallar.. :D
Hakan Şükür gol atsa keşke. Morali düzelir biraz. Uzun zamandır gol atamıyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
1 tane de Arda attı. Maç farka gidiyor :zuhaha
Arda Turan 4-1. Fark iyice açılacak gibi.Güzel başlangıç (::)
Yine gol oldu, Rize dağıldı artık. Tebrikler Galatasaray.
Bu Rize'ninde G.Saray'a bir türlü şansı tutmuyor...:)
5-1 oldu Nonda hat-trick yapmış oldu.
Nonda'nın tüm golleri penaltıdan diyenlere güzel yanıt oldu bu hattrick.
Eğer maç bu skorla biterse yarın bir gazetenin başlığı 5'i 1 yerde olur :D
5-2 Zafer Biryol.
Biraz daha bastırırsak 6 yıda buluruz..
Rize sürpriz yapar diyenlere sürpriz işte burada.. (:
Maç bitti.
Rahat kazandık. Yanılmadığım içn mutluyum, lider kapatacağız haftayı.. :p
Tebrikler Galatasaray.Rahat bir futbolla maçı kazandılar.
Tebrikler Galatasaray.Rahat bir galibiyet aldılar.
Güzel oyunla,güzel galibiyet aldık kazandık,mutluyuz.
galatasaray'ı tebrik etmez lazım rize 2 aydır yenilgi yüzü görmüyordu ve galatasaray 7 eksikle, deplasmanda kazandı yiğidi öldür hakkını yeme..
Mesajın için tesekkür ederim..
Bu galibiyet ve oyun birazda medyaya kapak oldu:D:D Ligtv nondanın ilk golünde el varmı diye haber yapmış..Maçı izleme imkanı olmayınları yanıltıyorlar..Bugünkü maçta vedat yüksel harika br maç yönetti..Verdigi avantaj kararı çok yerinde idi..Yanlız o pozisyonda sonradan kart verebilirdi..Kulaklıklar işe yaramış:):)
Çok güzel oynadık.Takım sürekli pres yaptı ve rizeyi oynatmadık..Kaldıki rize sahasında büyük takımlara kolay kolay yenilmeyen bir takım..Gecensenede iyi oynamısdık ama yenilmişdik..Volkan ve barış duran toplarda baya iyi..Bouzidde biraz düzelme var gibi ama hala bomba bence..Takımda fizikmen bir cok düzelme gördüm...Kalli'yi o kadar sucladık ama işte karan niye oynamıyor diye gördükki Hakan Ve nonda birbirini iyi tamamlıyor ve iyi anlasıyorlar1-5 olunca rakibin üstüne fazla gitmedik..Tempomuzu artırsaydık 2-7 biterdi maç:)..Hele Karan Ortasahadan gereksiz topa vurdu ona çok sinirlendim:)Gençlerimizle futbol dersi verdik..2 hafta sonra esas kadromuzla maçlara cıkmaya baslayagız..Bunlara birde Basinas gelecek:)
Maçın yıldızı:Nonda,Servet:)
Ankette Rize kazanır dedim; fakat tutmadı. G.Saray maçı ilk yarıda bitirdi, ikinci yarıda ise antreman maçı çıkardı. İzlediğim dizi reklamda iken baktım ve o dakikalar içinde Rizespor ikinci golü attı. :) Maçta hakem hatası var mıydı? Yok muydu? Bilmiyorum. Tebrikler.
Gerçektende harika pres yaptık. Çok güzel oynadık. Yani bir G.Saray'lı olarak böyle bir skor gerçektende beni şaşırttı. Umarım hep böyle devam ederiz.
Bu maçta Galatasaray'ın ilk haftalardaki eşsiz futbolu aklıma geldi aman nazar değmesin bir kez daha tebrikler Galatasaray'ıma özellikle Nonda'ya:)
http://www.sporx.com/images/galeri/2...82c2ee8f0d.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/2...9763da9d05.jpg
Arda'nın Artık düzelmesi lazımdı..Nihayet eski Ardayı yavas yavas
görmeye basladık..Brugge maçında herkez skora aldandı oysaki o maçta bir sürü gol kacırdık.Ve iyi oynadık..
Allah Aşkına yapma Önder abi belki Nonda'nın golünde(ki bana göre yoktu)süper oynadık harika pres yaptık mükemmel bir bitiricilik örneği gösterdik tebrikler Galatasaray'ıma Allah Galatasaray'ımı ve Nonda'yı nazardan saklasın(AMİN!)