Sivasspor iyi yolda, zirvede tutunmayı başarabilirlerse büyük bir süpriz yapmış olurlar.
Printable View
Sivasspor iyi yolda, zirvede tutunmayı başarabilirlerse büyük bir süpriz yapmış olurlar.
Sivasspor sezon sonu şampiyon olur mu olmaz mı bilinmez ama gönüllerin şampiyonu olmayı başardılar.
Shamur@
Eller de var unutmussun:)
helal olsun valla
Tebrikler Sivas.Şampiyon olacaklarına inanmasamda oynadıkları oyun,yaptıkları işler takdire değer.
Tebrikler Sivas'a.. İç saha da 10 da 10 gerçekten harika bir başarı.. Lige renk getirdiler..
Trabzonspor'un zamana ve iyi bir başkana ihtiyacı var bence.. Ellerindeki kadro gerçekten çok yetersiz ve eski Trabzonspor olmaları için çok fazla takviyeye ihtiyaçları var..
bi sarki vardir " boyle gelmis boyle gidecek"
Trabzonsporuma cok yazik, Ersun Yanala yazik ve Taraftara yazik. Bu yonetim geldiginden beri boyle.
Komplo gibi bisey, bazen dusunuyorumda bu adam Trabzonu ligden dusurmeyemi geldi, sonra bi daha dusunuyom olmaz oyle sey diye. Ama artik bende korkmaya basladim, bu sezonun sonu neresi bizim icin. Nasil toparlanir bu takim, cok kan kaybettik ve yeni gelecek kanda yok.
:(
Bu Sivasspor a sadece şapka çıkartıLır. AdamLar hakikaten tam bir sistem takımı ve tıkır tıkır oynuyorLar. Trabzonspor un da zaten durumu vahim. Bu sezon iLk 10 a girmeLeri kafidir. Çok büyük değişim geçirmeLeri gerekiyor. En tepeden, aşağıya kadar. Ama bunu yapacak maddi ve manevi güce sahip bir isim buLmaLarı gerek. Türk futboLu için büyük kayıptır. 40,39,38,37 diye sıraLanan puan tabLosunda açıkcası ben Trabzonsporun orada ki 37 ve 36 Lı bir durumda oLmasını çok isterdim. KaLite açısından.
TebrikLer ve aLkışLar Sivasspor`a
Bu arada Sivas'ın penaLtısı penaltı değiLdi. Musa topun üstüne basıp düşüyor. Kırmızıda yedik boşuna. gerçi birşeyleri değiştirmez ama kimse bahsetmemiş bundan
Tebrikler Sivas..!
Bülent Uygun maçtan sonra açıklama yaptı Byüyklerin Yedekleriyle ilgileniyoruz diye En basiti Ceyhun diye..Ardından Aziz Yıldırımın açıklaması verildi Sivasa Her türlü destek vermeye hazırız 11 dışından bir oyuncu istesinler verelim diye..Böyle giderse Seri bozulacak ve Anadolu takımı Şampiyon olacak!!! İnşALLAH
Bende Lig Tv den izledim Çağdaş kaydı ama müdehalesini göremedim pek beLkide sahanın buz oLmasından dolayıdır.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Seriyi zaten Trabzonspor 10 sene bozmuştu . 6 birinciLik 4 ikinciLik ile.O zamanLar böyle Lig tv den ,sponsorlardan para da geLmiyordu. Sivas'da 67 de kuruLmuş ama sadece bu sene parLadı o da Ligimizin büyüklerinin istikrarsız oLmalarıdır. Sezon sonu görecez Sivasspor şampiyon oLamıcak bu kadrosuyla . Öle abartılacak bir kadroları ve oyunları yok. Trabzonspor'u şu an yenmek zaten çok koLay Gökdeniz Yattara hariç oyuncusu yok.
Bi kac sezon once Genclerbirligide boyle gitti ve ayni sekilde Kayseride cok iyi gidiyodu ama medyamiz sisirdi sisirdi sonra patlatti bu takimlari ve dagildilar. Sivasa da aynisi olcak eminim bundan.