Galatasaray açısından, bu maçın berabere bitmesi gerçekten çok iyi olur. Ama maçtan beraberlik çıkacağını sanmıyorum. Sivasspor, bu maçtan 3 puanı çıkarır gibime geliyor.
Printable View
Galatasaray açısından, bu maçın berabere bitmesi gerçekten çok iyi olur. Ama maçtan beraberlik çıkacağını sanmıyorum. Sivasspor, bu maçtan 3 puanı çıkarır gibime geliyor.
Para bulursam bu maçı mutlaka seyretmeyi düşünüyorum Tv'de.Çünkü bu maç kaçmaz..
Bugün Sivasspor'luyum........Haydi Yiğidolar :)
İçimden Sivas bu maçı çok rahat alıcak diyor.
Açıkcası eğer Sivas bu maçı yenipte şampiyon olacaksa yenilgiye razıyım.
Bencede bu maçı Sivas alacak.Bu maçı kaçıracak olmam çok üzücü gerçekten.
Son bir haftadır Medya Sivas'ı çok pof pofladı.. Sürekli Tv'de röportajlar olsun fln özellikle Savaş Ay adamlarını bir dakika rahat bırakmadı. Kasıtlı yapılıyor bu Sivas'ı havaya sokmak için . Zaten ne zaman bir takım sivrilse onu aşağıya almak için gerekli yöntemler devreye sokulur. Sivas bu maçı kaybedecek çünkü fazlaca havaya sokuldu oyuncularda bundan çok etkilenecektir.
Bu maç için soğuk falan dinlemeyip yurdun terasına çıkacağım.. İnşallah güzel bir maç izleriz ve berabere biter.. :D
İşte 11 ler:
SİVASSPOR
Akın Vardar
Karim Saidi
Murat Sözgelmez
Hayrettin Yerlikaya
Abdurrahman Dereli
Devran Ayhan
Sezer Badur
Musa Aydın
Muhammed Ali Kurtuluş
Mehmet Yıldız
İvan Petrov Cvetkov
FENERBAHÇE:
Volkan
Gökhan
Edu
Lugano
Roberto Carlos
Aurelio
Selçuk
Deivid
Uğur Boral
Alex
Semih
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Maç başlamak üzere..
Fenerbahçe, Norveç'ten getirttiği özel kramponlarla sahaya çıktı..
İlk 10 dk. itibariyle F.Bahçe daha etkili...
fenerbahce iyi oynuyor
Kaleci Akın çok sağlam oynuyor, Fener biraz daha bastırırsa gol gelir.
fenerbahçe kanatları iyi çalışıyor her an gol gelebilir.....
Fenerbahçe ağırlığınu koydu resmen maça.Sivas kontradan atarsa bulur ancak golü..
Zico kulaklarını tutuyor . Sivas daha derli toplu oynuyor.Kanatları göremedim Fenerbahçe'nin :)
GoLLL : ALexxx
Dk : 29
Yine alex :) 0-1 FB...
GOOOOOOOOOOOOLL.Fener 1-0 önde.Gol krAlex.Dakika 29.
Alex
1-0
Fener attı, 1-0..
Golün geleceği belliydi, Alex faktörü meydanda yine 1-0
Fenerbahçe golü buldu,daha maçı bırakmaz artık..
Semİhh...:!!! 0-2
2-0 oldu Semih.
Semih attı, 2-0.
Semih 2 ... . FB 3 puanı aldı ...
Semih
2-0.
Sağ kanattan geLdi iki goLde iLk goLde deivid İkincide Gökhan getirdi.EtkiLi kuLLanıyoruz Sağ tarafı..
sezonun en rahat maçlarından birini oynuyor fenerbahçe.
2 oldu 2!!! Semih attı!
iLk yarı bitti....
Yazıklar olsun Sivas. 1 haftadır her gün televizyonlardasınız. Herkeste bir Sivas hastalığı. Yeni marşlar yazılıyor, futbolcular televizyonlarda Fenerbahçe'ye laf çakıyor. Ağzının çalıştığının yarısı kadar ayakların çalışsaydı bugün sahada çok farklı bir tablo izliyor olurduk. Sivas bu mağlubiyetle düşüşe geçer, UEFA şansını bile zora sokar. Şampiyonluk büyük maçlarda yatılarak kazanılmaz. Bu zihniyetle Anadolu'dan şampiyon çıkmaz.
İlk yarı bitti.
Fenerbahçe maçı domine etti.Sivas etkili değil.Rahat bir galibiyet alma yolunda 45 dakika kaldı.
Eğer devre arasında Sivas'a sihirli bir değnek değmezse Fenerbahçe kazanır bu maçı.
Bu skorun oluşmasını kalite farkına bağlıyorum.
Maç mı izliyorum yoksa orta kafa gol oyunu mu anlamadım.. :D Fenerbahçe hem kanatlarını özellikle sağ taraf, hem de duran topları çok etkili kullanıyor.. Sivasspor ise tamamen kontra düşünüyor.. Organize bir atakları olmadığı gibi, kontra yakaladıkları pozisyonları da hiç etkili değerlendiremediler..
İkinci yarıyı izlemenin bir mantığı yok, bu şekilde devam ederse maç Fenerbahçe farkı daha da açar..
Son olarak Alex'in degajlara karşı bir alerjisi var herhalde, yine kalecinin degaj atmasını engellemeye çalıştı.. :D
Sivasspor'un maçı çevirebileceğini bu oyun ile inanmıyorum. Fenerbahçe eğer daha çok asılırsa maç farklı bir sonuç elde edebilir.
Biz ne zaman yensek niye bu konuda yatma muhabbeti başlıyor? Sivas şampiyonluğa oynuyor yatacak değil.Ayrıca Fenerbahçe oldukça üstün bir takım Sivas'tan.
Sivasspor'a şimdiden Şampiyon diye yayınlar yapıldı ama bu Sivas'ı çok kötü etkilkemiş Mehmet Yıldız pas hatası yapan arkadaşını azarlıyo,topa baksa alıcak yani Sivas'ın üstünde gereksiz bir baskı var.
Fenerbahçe'ye gelirsek ilk yarıda çok iyi oynadık sağ tarafı çok çok etkili kullandık.Semih tutuk gözüküyo,Alex tutuk gözüküyo ama ikiside golleri attılar büyük oyuncu farkı burda.Ayriyetten Sivas hava toplarında çok etkisiz her hava topuna vurduk iki gol attık Selçuk'la,Edu'yla,Semih'le bomboş iki tane kaçırdık.
İkinci yarı oyun böyle devam eder diye düşünüyorum ilk 10-15 dakika Sivas baskı kurmak isteyecektir bu baskıyı atlatırsak burda daha da farklı sonuçla çıkabiliriz.Ama kesinlikle Fenerli oyuncuların maça kazandık gözüyle bakmaması gerekir.
Sen maçı izliyor musun ? Yatma kelimesinden kasıt adam gibi oynamıyorlar daha doğrusu önceki maçlar gibi değiller bence.. Maçı satmak anlamı ile söylendiğini sanmıyorum.. Zaten zemin futbola elverişli değil, Fenerbahçe de çok harika bir futbol oynamıyor.. Akıllı ve sakin oynayarak sonuca gittiler..
Sivaslılar çok havaya sokulmuşlar. Ayrıca Fenerbahçe'yide hafife almışlar. Nasılsa süperiz gibilerinden. Böyle zihniyetle zaten olacak başka bir sonuç düşünemiyorum.