hiç beklemediğim bir sonuç hele maçın basında rakibin yaptıgı basit hataları gördükten sonra rahat bir maç bizi bekliyor dedim ama nolduysa artık onlardan beter hatalar yapmaya basladık onlar saf biz onlardan saf hesabı :(
Printable View
hiç beklemediğim bir sonuç hele maçın basında rakibin yaptıgı basit hataları gördükten sonra rahat bir maç bizi bekliyor dedim ama nolduysa artık onlardan beter hatalar yapmaya basladık onlar saf biz onlardan saf hesabı :(
Çok kötü oldu bu ama Bjk 16-17 sayı farkla galip gelebilecek bir takım Akatlarda.
Fark çok kötü oldu...Yenildigin zaman 5 veya 6 fark yiyeceksin..Sıra Galatasarayda umarım biz deplasmandan iyi bir sonuc alırız:)
Beşiktas umarım tur atlar..
İmkansız değil, sadece zor.
Beşiktaş istese bu turu da geçecektir.
20 sayı farkla yenebiliriz.
vayyy be yenildik he en sonunda....burda geçeriz
Ya yeriz bu İsraillileri burada dar ederiz onlara Akatları...
Farklı bir mağlubiyette beşiktaş almış.beşiktaşın işi zor ama umarım turu geçen taraf olurlar
Biz bu İsrail takımını Akatlar'da dağıtırız.Ben takımıma güveniyorum.Her maç bu yüzdeyle şut sokcak,biz de her maç bu yüzdeyle şut kaçırcak değiliz:DKaya'da bir form düşüklüğü var.Kendine gelmesi lazım artık.Apodaca dış şut yüzdesini düzeltmeli.Herşey güzel olacak eminim:)
http://www.sporx.com/images/16/282/9...nAtaman005.jpg
Ataman'dan taraftara çağrı
Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımı, ULEB Kupası 2. turunda yarın oynanacak Hapoel Jerusalem maçına kilitlendi. Siyah-beyazlılar, ilk maçta 15 sayı farkla yenildikleri İsrail ekibini yarınki rövanşta daha fazla farkla yenerek turu geçmeyi hedefliyor.
Beşiktaş Kulübü Basketbol Şube Sorumlusu Şeref Yalçın, İsrail'de şanssız bir mağlubiyet aldıklarını ifade ederek, ''İsrail'den hiç istemediğimiz bir sonuçla döndük ve ULEB Kupası şampiyonluğu hedefini biraz riske soktuk. 15 sayılık farkın kimseyi korkutmasını istemem, çünkü takımımız, Hapoel Jerusalem'den daha güçlü bir ekip. Ben, kenar yönetime ve oyuncularımıza güveniyorum'' dedi.
Akatlar BJK Cola Turka Arena'daki maçta gereken farkı sağlayacaklarına inandığını belirten Yalçın, şunları söyledi:
''Oyuncularımız geçen haftadan beri bu maçı bekliyorlar. Herkesin aklı 1 haftadır bu maçta. Takımda çok büyük bir inanç var ve bunu oyuncularımızın gözlerine baktığınız zaman anlayabiliyorsunuz. Tur atlamamızda taraftarlarımıza da büyük iş düşüyor. Beşiktaş taraftarının rakip takım üstünde nasıl bir baskı unsuru olduğunu herkes biliyor. Bütün taraftarlarımızı yarınki bu önemli maçta Akatlar'da görmek istiyoruz. Onların desteği, takımımızın inancıyla birleştiği zaman ortaya çıkacak tabloyu tahmin edebiliyorum. Umarım bütün Beşiktaşlılar yarın Akatlar'ı doldurur, hep birlikte zaferi kutlarız.''
-ATAMAN'DAN TARAFTARA ÇAĞRI-
Beşiktaş Cola Turka Antrenörü Ergin Ataman da 5 aylık emeğin İsrail'de riske girdiğini söyledi.
Yarınki maçta bunu mutlak suretle telafi etmek istediklerini vurgulayan Ataman, ''15 sayılık fark, Avrupa kupalarında kapatılması imkansız olan bir fark değil. Ancak özellikle yarın Beşiktaş taraftarlarına büyük iş düşüyor. Her şeyden önce salonu bir cehenneme çevirmemiz lazım. Oluşturacağımız atmosferden takımımızın motive olması kadar rakibin ve hakemlerin de etkileneceğini düşünüyorum. Yarın tribündekiler, benchtekiler ve sahadakilerle bir bütün olmayı başarabilirsek ULEB Kupası'ndaki bu en önemli virajı kolay geçip yolumuza devam edebiliriz'' şeklinde konuştu.
İsrail'deki ilk maçı bir iş kazası olarak değerlendiren Basketbol Şubesi Genel Menajeri Burak Bıyıktay ise ''Bu maçı 16 sayı farkla kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Kritik maçları hangi tarafın kazanacağına taraftar karar verir. Taraftarlarımızın bizim için ne kadar büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu herkes biliyor. Biz de bütün Beşiktaşlıları, Akatlar'daki tribünlerde görmek istiyoruz. Onların desteğiyle İsraillileri, İstanbul'dan eli boş göndereceğiz'' dedi.
25.02.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : AA
Hapoel Jerusalem'i bugün bozguna uğratıcaz inşallah.
Taraftara çok iş düşüyor..
umarım ergin hocanın çağrısına kulak verenler olur çnükü en büyük gücümüz taraftarımız sayesinde çok takıma dar ettin o salonu Beşiktaşım turu geçecek inşallah..
İlk periyot 16-16...Keşke farkı açmaya 1.periyottan başlamış olsaydık.
Son durum ne acaba?
Beşiktaş 54-45 H.Jerusalem.3.Periyot sonucu.
54-55
15 sayı fark atması lazımdı sanırım...Haydi beşiktas son periyod çok saracak..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Son periyod kalan süre 3 dakika..
11 sayı fark var:)
Bjk 73-53 H.Jerusalem.Maç bitti Beşiktas üst tura yükseldi.
73-53 yendik Ulan!
İşte bu be.İşte bu..
Bu maçtan sonra kaldı 2 maç.
Son periyodda beşiktas çok iyi savunma yaptı..apodaca ise bu sene ilk defa bu kadar iyi oynadı..Patlama yaptı:)
Beşiktaş 20 sayı fark'la kazandı tebrik ederim..Beşiktas rakibi sanırım benetton olacak..Oda baya güclü basarılar:)
Sıra Galatasaray'da..
İşte bu kadar.
Buraya kadar gelmişken elenecekmiydik birde ?:)
İşte Beşiktaş'ım bu! Tek tek tüm oyuncular, tafaftar herkez harikaydı..
Maç sonu inanılmaz bir duygu yaşadım, tarif edilemez bir duyguydu bu.. Helal olsun sizlere bu takıma herşey yakışır!
Tebrikler Besiktas.
BEŞİKTAŞIMA yakışan da buydu grupta 10 da 10 yap sonra vasat bir takıma elen yok öyle bişe o salonu cok takıma dar ettık dıye yazmıstım mactan once ıste bu kadar! ÇOK BÜYÜKSÜN BEŞİKTAŞIM!! sıradaki???