Çok haklısın Muhammet. :)
Printable View
Peki bunda suç kimin ? Yabancılara ne kadar izin verirsen ne kadar hoşgörü gösterirsen Türk oyuncuyuda yerden yere vurursan çok normal. Altyapı çökmüş dorudur 17 yaşındaki Batuhan 1 gol attıktan sonra kendini dev aynasında görüp rest çekmeye başlarsa burda sorun hem Türk futbolunda hem de böyle oyunculara gaz verip ortaya atanlardadır . Ama Türk oyuncuları yabancılara tercih ederim. Benim takımım sahada 10 yabancıyla oynayacaksa niye o maçı izliyeyim. Hatta ben istiyorm ki eskiden olduğu gibi bizim takımda sadece Trabzonlu oyuncular oynasın. Trabzonspor'un Türk futbolunu salladığı zamanlar takımda kaç yabancı vardı biliyormusunuz ? Tamamı Türk ve çoğunluğu altyapıdan gelen oyuncularla. Önemli olan bu oyuncuları doğru şekilde eğitmek yoksa 1-2 maçla yıldız yaparsan o oyuncudan bir fayda göremezsin
Şu an Trabzonspor 1 yabancıyla oynuyor Yattara ve 10 Türk oyuncu var takımda. Tabi geri kalan Türk oyunculardan 2-3 tanesi kaliteli gerisi standart oyuncu olduğu için başarısızlık geliyor. Ne kadar az yabancı olursa Türk oyuncusuda daha çok çalışır kendine güveni gelir. Bir yabancı oyuncu 1-2 çalım atınca manşetlerden inmiyorsa Ahmet,Mehmet ne yapsın daha. Bu ne yabancı hayranlığı anlamıyorum.
Hersene ülkemize kaç yabancı futbolcu geliyor kaçı tutunuyor hele Anadolu takımlarındakiler İngiltere'deki millilik sistemi çok iyi ama bizim ülkemiz için uymaz yani aslında çıkmazdayız.Yabancı sayısının azalmasıda büyük kulüpler için tam tersi dert olur
Bence secim öncesi oylar toplamak icin alinmis bir karar. Bence türk futbolu acisindan kötü bir durum fazla yabanci sayisi. Bari ise yarasa da Avrupa kupalarinda kalan Fener ve GS bu sezon iyi sonuclar alsin. Hayirlisi.
Mesajlar silindi, kanıtınız yoksa boş boş mesajlar yazmayın ve ortamı germeyin lütfen. Kanıtınız varsa koyun ortaya konuşalım. Boş boş mesaj yazıp da A takımını B takımını karalamayın.
Edit:Uyarı mesajını görmedim..
Oy için olduğu belli...Gençler harcanıp gidiyor..
büyük takımlar için iyide anadolu klüpleri için çok da iyi olmayacak..alt yapıdan bir oyuncu oynayacagına brezilya 2.liginden gelen adam oynayacak..
En iyisi 6+2 güzel oldu... Özellikle Avrupa da mücadele eden takımların kadrolarından daha fazla ihtiyacı oluyor...
bu karar sezon öncesi çıkmalıydı ama 6+1 oldu o zaman
bu arada hemen fenerbahce maldonadoyu getirince kararı fenerbahce çıkarttı demenin manası yok
maldonado ile zaten anlaşmıştık ve appiahın imzasını bekliyorduk karar çıkıncada ona gerek kalmadı ve maldonadoyu aldık
hem zaten fenerbahce yönetiminin aluk ulusoyla böyle bir pazarlık yapmasını bırakın aynı masaya oturup konuşması bile imkansız
geçen yıl ki AZ maçını ne çabuk unuttunuz veya ulusoy fenerbahceye şampiyonluk kupasını veririken tribünlerden yükselen tezahürat neydi ?
olaylar peşpeşe geldiği için görüntü hoş değil ama bu size 100 yıllık köklü bir camiaya iftira atma hakkını vermez
olaya gelince, ligdeki takım sayısını arttırma,yayıncı kuruluş sayısını ikiye çıkarma girişimi gibi buda bir seçim çalışmasıdır
Su anki haliyle Besiktas bu isten hem maddi hem manevi zarar etmis oluyor. Uzun bir suredir Ricardinho ve Higuain gonderilme korkusuyla oynuyorlardi veya yedek tutuluyorlardi. Arti Diatta'nin gonderilmesiyle finansal bakimdan da zarar etmis olduk.
Dogrusunu soylemek gerekirse bu haberin cikisindan 2 dakika sonra Maldonado transferinini onaylamasiyla Fenerbahce su anda bu kuraldan en cok faydalanmis takim oldu.
Vatana millete hayirli olsun.
Çok geç Haluk Başkan çok geç..
bu olay resmen fenerbahceye yaradı.Appiah imzayı atmayınca federasyon birilerine yaranıp oy toplamak için bu kararı açıklıyor.Neden bu karar 1 ocak günü açıklanmadı? Beşiktaşın suçu neydi hem futbolcusu gitti hem para verdi?
Bence çok yerinde bir karar.Ama bu federasyonun son çırpınışları.
Ne olacak bu topçulara bknz;
Cafercan,Mülayim,Olcan,Batuhan,İrfan Ve daha birçoğu oldu olacak 11 yabancı yapalım olsun bitsin..
A.Gücü-G.Saray maçından önce, yabancı sınırın kalkmasından yanaydım. Ancak o maçta Galatasaray yabancısız kazanınca, tam tersi düşünmeye başladım. Genç oyuncularımıza şans verilirse gerisini getirirler. Başarı için yabancı futbolcuya gerek yok.
Fenerbahçenin kadrosu :D
Kalede Serdar (göçmen)
Sağ bek Önder (Belçika vatandası)
Defans Edu, Lugano
Sol bek Carlos
2 önlibero aurelio, maldonado
sag acık deivid
sol acık wederson
forvet alex kezman
kazım var kökeni yabancı :D Api var :D
Baya yabancı oldu bizde yahu :D
Yok mu arttıran :D Tama güzel kendi takımımda hep iyi oyuncular var ama en azındna yarısının türk oyunculardan oluşmasını gönlüm isterdi.
Mista cok guzel yazmis, gercekten baya yabanci olmus Fenerbahce. :D
Ben sevindim boyle bi karara ama bukadar gec verilmesi hic bi takima yaramadi. Federasyon cirpiniyo, ama sonlarinin geldigi besbelli.
Al işte karara bak çay demle :D
Nereye kadar gidilicek böyle acaba
Bu haberden sonra Cruzeiro ve Santos kluplerinin managerleri Fenerbahçe'nin kapısını çalmışlar e uyanık adamlar tabi :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
He bizde 5 Mısırlıyı kamyona yüklemişiz geliyolarmış seneye burda olacaklarmış :)
Kilitli... Bu muhabbet uzar gider...