Yok Emrah Abi.Yasin oynayacak gibi stoperde bu hafta.OFTAŞ kontralara çok iyi çıkıyor gerçekten,eğer gol yersek kontradan yeriz ancak.
Printable View
Yok Emrah Abi.Yasin oynayacak gibi stoperde bu hafta.OFTAŞ kontralara çok iyi çıkıyor gerçekten,eğer gol yersek kontradan yeriz ancak.
Eğer Oftaşspor ilk golü bulursa Fenerbahçe çok zorlanır...
Oftaşspor defansı kalabalık tutuyor ve sert bir top oynuyor Fenerbahçe oyuncularıda bu sert futbola dayanamazlar markajda kalırlar.....
Lugano'nun olmaması Fenerbahçe için dezavantaj defansta zorluk yaşayabilir Yasin ve Edu'nun uyum problemi olabilir.....
Fenerbahçede Semih'in olmaması kötü gol problemi yaşayabilir......
Eğer Fener ilk dakikalarda gol bulamazsa Oftaşsporun üzerine yüklenecektir.Oftaşspor güzel kontra atak yapıyor bu arada gol bulabilir.......
Fenerbahçe için çok zor karşılaşma......Ama büyük takımlar böyle maçların altından kalkmasını iyi bilir....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Maldonado 18 kişilik maç kadrosunda
http://www.fenerbahce.org.tr/pic_lib...ldonado288.jpg Pazar günü sahasında oynayacağı Gençlerbirliği Oftaşspor maçının 18 kişilik kadrosuna Şilili yeni transfer Maldonado'da alındı. Hafta başından beri yapılan antrenmanlara takımla birlikte katılan yeni transfer Claudio Maldonado'nun 18 kişilik maç kadrosuda olacağı teknik direktörZico tarafından açıklandı.
Maldonado'yu merak ediyorum. Sevilla maçına kadar olan bütün maçlarda son otuz dakika görev verileceği söylendi. Bugün kü maçta muthemelen Aurelio veya Selçuk'un yerine forma giyecektir. Umarım bu maçta iyi transfer olduğunu kanıtlar. Çünkü Ön yargıyı kesmek, demiri kesmekten daha zordur.
Zico Galatasaray maçıyla aynı kadroyu çıkaracağını söyledi, sadece Yasin olacakmış. Eğer sahada kavga etmezsek, mücadele etmezsek, rakip kadar istemezsek kazanamayız, biz bunları yapıp kazanacağız dedi.
Selçuk formda, bugünkü maçta da iyi oynarsa Aurelio'ya yedek kulübesi gözükebilir. Fenerbahçe oyunu rakip sahaya yıkamazsa Kezman çok zorlanır, o nedenle kontrollü oyun değil, baskılı oyun oynamalıyız, çünkü bugün Semih yok.
Fenrbahçe bu maçı kaybetmeyez ama dikkatlide olmak lazım oftasşın sağı solu belli olmuyor:)
arkadaşlar sabah ntv deki futbol aküteldeki gürcan bilgiç istanbulda olağanın üstünde bir yağışın olduğunu söledi eğer kadıköy semalarındada dediği kadar etkili olursa o zaman işimzi duran toplara kalıyor zaten gürcan bilgiçte bunu söledi ağır bi zeminde oynayacağız galiba maçı
FENERBAHÇE
Volkan
Gökhan
Yasin
Edu
Carlos
Deivid
Aurelio
Maldonado
Uğur Boral
Alex
Kezman
G.BİRLİĞİ OFTAŞ
Recep
Orhan
Giray
İlhan
Murat
Serkan
Olgay
Tozo
Bülent
Sandro
İbrahim
Selçuk kadroda yok!
Fenerbahçe'de son haftaların başarılı ismi Selçuk Şahin bağırsak enfeksiyonu geçirdi ve kadro dışına alındı. Sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Zico, Selçuk'un yerine ilk 11'de yeni transfer Şilili Maldonado'ya görev verdi.
OFTAS iyi kadro ile cikiyor.
-------------------------Recep-------------------------------------
O.Sam-------Giray-----------Ilhan-------------M.Kalkan-----
S.Atak--------Tozo-----------Olgay------------Bülent---------
----------------Sandro--------------Ibrahim---------------------
Maç başladı.Saracoğlu tribünlerindeki boşluklar göze çarpıyor.Bu arada Kezman ile tehlikeli bir atakdan yararlanamadı Fenerbahçe.
Fenerbahçe seyiricisi maç hiç ilgi göstermemiş..Çok az seyirci var....Oyun denk gibi gidiyor..Fenerbahçe kezman ile etkili olmaya calısıyor..Oftas'da herzamanki gibi kontra'ya güveniyor..
Sevilla T.Direktörü Jimenez'de tribünde...
Oftaş açık oynuyor ama pres yapıyor..Kezman,Alex'e bos alan çok oluyor.Maldonado suanda begenmedim..Takımı yavaslatıyor.Belki uyum sorunudur bakalım ilerleyen haftalarda nasıl oynayacak..
Oftas top kaybetme rekoru kırıyor...Yine kaybedilen bir top sonucu penaltı oldu...
Maçı izleyemiyorum arkadaslar..Radyodan duydugum kadarı ile fenerbahce yorulmadan 2-0 yapmış..Ümit aktan bu oftas benim izledigim oftas degil diyor..Zaten oftas çok pas kaybı yaptı..Fenerbahçe kezman ve Alex'e etkili oldu...
2.gol ofsayt kokuyormuş..Artık onuda Tvden izlerim..
İlk yarıda Fenerbahçe'nin rakibine büyük üstünlüğü vardı ve sarı-lacivertliler golleri de bulmayı bildi.
Fenerbahçe biraz baskılı oynadığı zaman golü buluyor. İleride yapılan baskı 2. golü de getirdi zaten. Golde Gökhan'ın katkısı büyük,Kezman da doğru yerde olunca gol geldi. Maldonado'yu beğendim ortasahada iyi baskı yapıyor tabi yanında Aurelio gibi bir savaşçının olması onun adına büyük avantaj. Oftaş'ın son dakikada direkten dönen topu gol olsa ikinci yarı sıkıntılı geçebilirdi Fenerbahçe açısından.
Fenerbahçe bugün güzel oynuyor, rakibe neredeyse top göstermeyecekti, son dakika direkten dönen top haricinde OFTAŞ'ın pozisyonu yok. Fenerbahçe ise Alex ile birçok pozisyondan yararlanamadı. Alex gerçekten çok kaçırdı.
Kezman da bugün istekli, faydalı işler yapıyor, eğer bu şekilde oynamaya devam ederse tekrar 11'e girecektir. Tabi Kezman'ın etkili oyununda Fenerbahçe'nin oyunu rakip sahaya yıkmış olması da var, Kezman'a yardım ya Alex'den ya Deivid'den sürekli geliyor.
Şimdilik Maldonado hakkında birşey söylemek için erken. Ama Aurelio ile iyi anlaşacaklar gibi düşünüyorum. Aurelio da bugün son maçını unutturmak için oynuyor adeta. Carlos ve Gökahn da sık sık ileri çıkıyor. Bu nedenle de çok pozisyon üretiyoruz.
2. devre kontrollü oyuna geçebilirir Zico ama aynı şekilde oynamaya devam edersek daha da fark olur maçta. Takım iyi hazırlanmış ve mücadele ettiklerinde nasıl oynayabildiklerini gösteriyorlar.
İlk devre benim beğendiğim oyuncular Kezman, Carlos ve Aurelio oldu.
F.bahçe maça kötü başladı aslında iyi oynadığına katılmıyorum.Topa sahip olan taraftı ama pozisyon bulamadılar oftas ise arada bir kaç kontra yapıyordu.Fenerbahcenin golü ancak korner ve duran toptan bulur diye düşünüyordum ki gereksiz bi hatadan peneltı oldu.Sonra oftas dağıldı zaten..
Emurafu 3-1 demisti, bencede boyle biter
maç 3-1 bitti...Güzel bir galibiyet oldu bu...Tebrikler FenerBahçe'M...
Alex'in herhalde karşyerinde en çok gol kaçırdığı maç bu olmuştur.
70. dakikadan sonra Kezman yorulmaya başladı ve ileride top tutamaz olduk. Alex'i çıkartıp İlhan'ı Kezman'a yardımcı alsa daha iyi olabilirdi. Kezman'ın düşürülmesiyle verilmeyen faulden sonra dönen topta golü yedik. 80. dakikada da Tozo'nun 2. sarıdan atılması gerekirdi.
Maçın geneline baktığımızda güzel maç oldu, keyif aldım maçtan. Fenerbahçe koşup mücadele ederse sonucunu da görüyoruz. Carlos'un sağ ayakla gol atması sevindiriciydi. Bu oyununa Aurelio'nun da bir gol atmasını beklerdim.
Maldonado garanti oynuyor. Geride o durduğu için Aurelio sık sık atağa çıkıyor ve bu da hücumda daha etkili olmamızı sağlıyor. Takıma alıştığında daha da faydalı olacaktır.
Gökhan defansif anlamda kusursuz oynadı bugün, sahada en çok alkışı hak eden oyuncuydu. Gelecekte çok önemli yerlere gelebileceğini düşünüyorum, bence bu maçın en çalışkan oyuncularından biriydi.
Kezman da rakip sahada basmadık yer bırakmadı, 65-70'den sonra çok top kaybetmeye başladı ama, kendini 90 dakika oynamak için hazırlamalı.
Maçın en etkili isimleri Aurelio, Carlos, Gökhan Gönül ve Kezman'dı bana göre. Alex yeri geldi pres yaptı, top almaya çalıştı ama kaçırdığı goller de ona yakışmadı.
Geçen haftaki maçtan sonra karamsar bir tablo çizenlere karşı Fenerbahçe bugün mücadele ettiğinde nasıl oynadığını gösterdi. Bu anlayışla oyunu umarım ilerleyen haftalarda d sürdürürler, çünkü bunu başarabilecek kapasiteye sahipler.
Güzel bir maç oldu, Taraftar ve futbolcuların arasındaki bağ çok kuvvetli bu iyi bir işaret aslında.
Kezman kendine gelmiş hırs yapmış açık ve net belli R.Carlos' a çıkardığı asist çok hoşuma gitti helal olsun.
Oftaş takımı çok sert bir oyun oynadı, Alex ve Kezman' ı durdurmaya çalıştılar ama beceremediler. Herşeyi ile çok güzel bir maçtı 3 puan' ı 3 golle aldı Fenerbahçe tebrikler.
Oftaş'ın direkten dönen iki topu dışında pozisyonu yok, gol de kornerden geldi.Fenerbahçe ise 65. dakikadan itibaren kendini zorlamadı ve daha farklı olabilecek maç böyle bitti.
Bugün Batman'i çok beğendim. Her yerde vardı, 1 gol attı, Carlos'un attığı golde çok iyi asist yaptı.Bu maçta çok mücadele etti,kolay kolay topu bırakmadı. Bana göre maçın yıldızıydı. Maldonado ise topun ayakta kalması gerektiği zamanlarda kilit oyuncu olacak.
Zico Kazım'ı çok geç aldı. 2. yarıya Kazım'la başlayabilirdi, Deivid pek varlık gösteremedi volesi dışında. Ayrıca skorun garanti olduğu dakikalardan sonra oyuna Kemal,Gürhan gibi oyuncuların girmesinden yanayım.
Tebrikler Fenerbahçe.
Alt biter diye düşünüyordum ama yanıldım. Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Bunu haketmişlerdi ve hırslanmışlardı.
Son zamanlarda izlediğim en iyi Fenerbahçe'di. Ortahasada rakibe çok iyi baskı kurdu. G.OFTAŞ'ın kapalı oyununu yaptığı kısa paslarla açmaya çalıştı. Topu rakiba kullandırtmadı. Mehmet'in Maldonado'nun rahatlığı ile ileriye çıkışlar yaptı, hücüm ise bundan etkilenerek daha fazla pozisyona girdi.
Kezman bugün iyi bir oyun sergiledi. Kendisine gelen topları ya ayağında tutup ortasaha'nın forvete gelmesini sağladı, pozisyonlar aradı. Şutlar çekti. Topun ileride kalması için elinden gelenini yaptı. Sayısal olarakta bir gol, bir asist yaptı.
Maldonado bugün basit oynadı. Kendisine gelen topları takım arkadaşlarına verdi. Rakip oyuncularına pres uyguladı. Ortasaha'da Mehmet'e çok yardımcı oldu. Çaldığı bir top ise üç pasta gol olarak bize döndü.
Seyirciler uzun süre sonra iyiydi. Bağıran bir taraftar vardı. Takımı ateşlediler. Takımda iyi oyunuda buna etken oldu. Lig TV ise yeni bir kamera açışı getirmişler. Stada dahada yakınlaşmış. Bu baya iyi bir görüntü gösterdi.
Tebrikler Fenerbahçe'm.
Güzel bir oyun,ve gelen 3 puan.Maldonado'nun gala gecesi olan maçta rahat bir galibiyet aldık.
Yeni transfer Maldonado çok iyiydi.Oyunu yönlendirdi,ara paslarla oynadı,kritik yerlerde top çaldı.Orta saha'nın yükünü azalttı.
Bir başka maçın yıldızı da Kezman'dı.Uzun zaman sonra ilk kez bu kadar iyiydi,iyi futbolunu bir de golle süsledi.
OFTAŞ'ın belli bir hücum zenginliği yoktu.Sadece mücadele gücü vardı,iyi mücadele ettiler.
Tebrikler F.Bahçe...
Fenerbahçe hakettiği maçı aldı.Oftaş'ın direkten dönen iki topu gol olsaydı değişirdi işler.Alex ve Kezman çok kaçırdı.Maldonado'da çok yoruldu maçta.İyi top kesiyo ve pasları isabetli ama pek adam tutmuyo.R.Carlos'un golüde güzeldi.SAğ ayağıyla çok sert vurdu.Kaleci görmedi bile.Tebrikler :)
Tebrikler Fenerbahçe.Üstün oldukları bir maçı kendi seyircisi önünde zorlanmadan kazandılar.
Güzel oynadık Oftaş baya kötüydü bol pozisyon 3 golle maçı tamamladık. Maldonado çok güzel sinyaller verdi dahada iyi olacaktır
Güzel oyun , güzel tribünler ki bugün protesto olmasına rağmen iyiydi tribünler.
çok iyi oynamış FB tebrikler... Kezman kendine geliyor yavaş yavaş...
Bu arada dikkatinizi bir şey çekti mi!
evet penaltı kazandık :D
Penaltı penaltı değildi, OFTAŞ'lı oyuncu topa girmek için kayarken Mehmet dengesini kaybedip düşüyor.
Tebrikler Fenerbahçe.Roberto Carlos gol atmış. =D
Mustafa Çulcu ve Erman Toroğlu penaltı değil dediler.Keza Kezman'ın golüde ofsayt dedi Toroğlu...