Bir de o var benim. :D Çok ve hızlı yerim.
Printable View
6.Hissim inanılmaz kuvvetlidir.
Hislerimde asla yanılmam.Bir olayı/kişiyi göreyim yeter.
Anında kafamda yazarım senaryoyu ve aynen de çıkar:)
Biz halk arasında buna APTAL'a MALUM OLURMUŞ deriz ama neyse :p:D
Evet o kötü şey bende de var...hatta bazen kendim bile inanamıyorum nasıl uydurduğuma :D tabii ki ufak, zarar vermeyecek,beyaz-pembe karışımı yalanlar oluyor bunlar.
Başkalaını bilmem ama ''uyumama'' konusunda beni geçmişsin tebrik ederim :)
Knight Online oynadığım zamanlarda bende Cuma günü pc başına oturup Pazartesi gecesi kalkmıştım başından. ardından 22 saat uyumakta ayrı bir rekor :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
buda EreN'in yeteneğine benziyor birazcık :D istediğim rüyayı görebiliyorum, tek farkı yönlendiremiyorum ve kabusa dönüşme ihtimali yüksek oluyor :D
Çok az ama öz rüya görürüm. Gördüğüm rüya genelde 1-2 gün içinde karşıma çıkabiliyor.
Çok iyi salata yaparım,göbek,çoban,piyaz..
Ayrıca Pek bir yetenek sayılmaz ama son zamanlarda çevremdeki kişilerle konuşmadan önce bana ne diyeceklerini tahmin etmeye başladım,çoğu da tutuyor. ..
Ben Bi Gordüğüm Adamı Omrum Boyunca Unutmam
Bıde Pek OzeL Yetenek SayıLmaz Cok Aşırı Merakım Vardı CocukLuktan Berı 3-4 YıLdır Her Yerde Araba Surme Konusunda Çok YetenekLiyim :)
çöpçatanlık:D :zuhaha
aynısı bende de olur hatta ben ışınlanmayı, o eski street fighter'daki ryu'nun özel saldırısı (halk dilinde aduket) yapıyorum mesela. rüyaya özel bir zevk veriyor. ama bu son aylarda nedense bu kontrol yeteneiğim kaybettim. ilginç gerçekten. Birde rüyalar farklı farklıdır. mesela bir konudaki üyadan başka konuya geçerken fon müziği duyuyorumm..
Çok fazLa konusurum:D
İddaa'da para yatırdığım takımları kaybettirebiliyorum.
Edebiyat : ) Güzel yazarım, sesim de güzeldir etkili okurum ama bir edebiyatçı değilim. Ülke şartları malum.