Online olarak dinleyebileceğimiz radyo yokmu peki ? :s
Printable View
Online olarak dinleyebileceğimiz radyo yokmu peki ? :s
Birde bayrak şov var unutmayalım :)
bu sene avrupa kupalarında ligdeki performansımızı gösteremedik maalesef.bu maçta zor olucaktır genç bir takımın bir anda büyük başarılar yakalamasını beklememek lazım.sonuç ne olursa olsun takımımıza sahip çıkmalıyız bu gençler 2-3 sezon üstlerinde durulursa alınmadık kupa kalmaz..açıkçası burdaki maçı kazansak bile turu geçebileceğimizi düşünmüyorum.galatasarayımıza başarılar.
-------------------orkun---------------------------
u.ucar----servet-----emre----volkan/balta
----------------M.Topal,Baris-----------------------
Serkan-----------Lincoln------------------Arda
--------------------Nonda------------------------
boyle bir 11 le cikariz diye dusunuyorum
Song,Barusso kesin kadroda yoklar:)...Hakan şükür takımdan kesilmez üstelik Kalli tek forvet cıkmaz:)
Lincoln oynayacagını'da sanmıyorum..O artık hoca'nın takdiri..
Barusso persembe günü, song'da yarin geliyormus galiba.
son maclardaki ayni kadro ile mühtemelen cikacagiz. Ikinci yarida Nonda,Ayhan ve Lincoln oyuna gire bilir. nedenmi?
1) Arda birinci yarida herseyeni verip, ikinci yarida 50-60 dakikalarda Lincoln oyuna girebilir.
2) eger skor halen 60-70 dakikada 0-0, Nonda yorulan H.Sükür yada Karan'in yerine girebilir.
3)ÿuksek tempo ile oynayan Galataray, 55-70 dakilarda oyundan kopa biliyor, o ÿuzden o dakikalarda oyuna ayhani alip Enerjiyi tazeler.
Galatasaray ne olursa olsun kendi evinde gol yememeli, zira yenilecek her gol turdan daha uzak kalmasını sağlayacak.Deplasmanda da işi zor olacak hal böyle olunca.
Ayrıca Leverkusen maçına yabancısız çıkmak çok saçma olur. Ligi son maçlarda ki kadrosuyla domine ettiler zaten. Ama bu kadro Avrupa'da zorlanabilir. En azından ben Emre yerine Song'un Leverkusen maçında yerini alacağını umuyorum. Galatasaray'a başarılar.
Galatasarayımız'ın turu geçmesi için burda gol yemeden galip gelmesi lazım aksi takdirde iş biraz zorlaşır taraftarada büyük iş düşüyor.. inşallah bir başka zafer daha yaşatır bize cimbom
Geniş kadroda başa bela valla:D
Galatasaray'a başarılar dilerim 0-0 biticek gibi his var içimde :)
Galatasaray saha ve seyirici avantajı ile İnşAllah kazanacaktır bu maçı.Gol yemeden kazanmak çok önemli!
evet aynı kadroyla çıkıcakmışız maça. Nonda iyileşmedimi o neden oynamıyor ?
Gerçektende Song ne alaka oldu ben onu anlayamadım. Yani adam kıt'a lar arası yolculuk yapıyor. Çok maç yapmış,yorgun. Bide yol yorgunluğu var. Bitkin, antremanlara katılmamış ve Leverkusen takımının kasetlerini izlememiş bi oyuncu 11 oynarmı hiç Allah aşkına yahu.
Gökay bosver ya...Song yarın Uçak'la samiyene gelecek:):)..Neyse bırakalım sunları..
Nonda iyileşdi...2 gündür takımla calısıyor..Benim kişisel fikrim büyük ihtimal Serkan(Agrıları gecmesse) degişikligi olacak..Yanlız kalli söyle birseyde söyledi...Sakatlıktan çıkan oyuncularımızın kondisyonları çok düsük dedi..
Serkan'mı??,Lincoln'mü???Artık maç saatinde ögreniriz bunu:D
Bu arada Eski Açıkta Kareografi,Görsel show olacak..
Serkan oynar oynamazinada...Lincoln Leverkusen'i sever :D
Lincoln arda çift forvet çıkarsak orta saha çöker bence..manisadan bile 2 gol yedik lincoln girince manisa orta sahayı ele geçirdi.Lincln oynarsa tek forvet şart.
Serkan kadrodan çıkartıldı
Galatasaray, Bayer 04 Leverkusen ile yarın yapacağı UEFA Kupası 3. tur ilk maçının hazırlıklarını tamamlarken, sakatlığı bulunan Serkan Çalık kadroya alınmadı.
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Vestel Manisaspor maçını belinde ve sol bacak üst arka adalesindeki ağrısı nedeniyle tamamlayamayan Serkan Çalık'ın şikayetlerinin, 2 gündür süren tedavi ve özel çalışma programıyla hafiflediği belirtilerek, ''Ancak bu akşam katıldığı taktik çalışmanın ertesinde yapılan son kontrollerinde probleminin tamamen iyileşmediğinin tespit edilmesi üzerine, Serkan'ın tedavisinin sürdürülmesine, dolayısıyla Bayer Leverkusen maçı kadrosuna dahil edilmemesine karar verilmiştir'' denildi.
Sarı-kırmızılılar, Bayer 04 Leverkusen maçı için Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girdi.
Demek ki Lincoln sahada olacak yarın gece haydi hayırlısı....
LıncoLn'e Mecbur Donus YapıLdı Sımdı Serkan CıkarıLınca
Bazı MacLarda GoL Yemeden GoL Atamıoz InsaLLah Ole Bı Sey Olmadan BuLdukLarımızı Atarız
1 GoLden FazLa YememeLıyız Rovans Icın
LıncoLn'de Bu MaçLa Beraber Muhtesem Bı Donus Yapar InsaLLah
Nonda Oynıcaksa 2. Yarı Gırsın Umitte Formda KesıLmemeLı Bu Maçta
%60'a %40 Goruom Sansımızı Bız Daa İii Takımız Bı AksiLik Olmazsa Elicez
Kalli zaten serkan'ın durumunu dün söylemişdi...Serkan manisa maçından sonra kasıklarımda agrı var demişdi zaten..Demekki agrıları gecmedi..Büyük ihtimal Lincoln-Serkan degişikligi olacak...Baska degişiklik beklemiyorum..Eski açıkta Kareografi show olacak..İnsallah D'smart gösterir:)Genelde Tvler atlıyorlar...
Arda v LıncoLn'un Bır Arada Olması Hucumu FazLasıyLa GucLendırcek Ama Defans Hattınıda ZayıfLatabıLır Gercı Arda Eskısı Gıbı DeiL Cok Daa FazLa Kosup Defansa Yardım Edio Ama Yınede TehLıke YaratabıLır
O Yuzden FeLdkamp LıncoLn Yerıne Ayhan'ıda OynatabıLır
Serkan'ın Kadrodan CıkartıLması Kotu Oldu Super Oynuodu Serkan Gorunmez Kahramandı Adeta İnşaLLah EksikLiğini Hissetmeyiz
Dayanamıorum Bır An Once GeLse Mac Saati N Zmn BoLe GuzeL Mac Olsa SabırsızLıkLa BekLesem Hıc GuzeL Gecmıo Mac InsaLLah Buqun Tam Tersi Olur
Tribün Show'da Mnyk Olur Buqun
Galatasaray gerçek gücünü bu maçada yansıtmalıdır. Belki son haftalarda hep farklı skorlar oluyor diye yada Galatasaray'da bunu yapacak potansiyeli görüyorumdur bilmiyorum ama içimden bir ses fark olacağını söylüyor. 4-1'de skor tahminim olsun.
Çok zor bir maç olacak kesin ama sahadaki presi 90 dakikaya yayabilirsek zorlanır Leverkusen karşımızda inşallah kazanırız aklımdan da 1-0 ya da 2-0 geçiyor ama hadi hayırlısı.
Son anda bir degişiklik olmassa ilkonbir bu olacakmış..Stadyuma baglandılar..Ayhan'ın oynamasını bekliyoruz dediler.Son antremanda Ayhan oynamış..Gs muhabiri veli dedi.Sahanın zemini suan bembeyaz..Kar yagıyor....Saha zemini agır fizik gücü ve mücadele edecek adamların oynaması iyi oldu..Quote:
----------Orkun---------
Ugur--Emre--Servet--Volkan
Barış-----Topal------Ayhan
----------Arda-----------
------Hakan-Karan------
Kaynak:GStv
Maçı hangi radyo veriyor bilen var mı?
GALATASARAY
Orkun
Servet
Emre
Uğur
Volkan Yaman
Barış
Mehmet Topal
Arda
Ayhan
Ümit Karan
Hakan Şükür
valla ben gs tv den dinleyecegim :)
http://www.yayinonline.com/radyo/Radyo_Spor.asp
radyospor ;) Spiker cok heyecanlı anlatıyor :) Haydi cimbomum...
Mehmet uzaktan güzel bir şut çekti ama az farkla kaçtı :(
Ümit karan net bir pozisyondan yararlanamadı..Korner
Yine golleri kaçırmaya başladık . Bunları yine arayacağımızı düşünüyorum malesef...
GS pozisyon vermiyor ama ibulduğu pozisyonlarıda değerlendiremiyor
Allah kahretmesin ya uf bunları değerlendirin ya lütfen :(
Mac öncesi harika kareografi
http://img222.imageshack.us/img222/8549/koreocj3.png
arda solda harika oynuyor. bi penaltı pozisyonu varmiş tabi radyodan göremedim. pozisyon buluyoruz, artık atalım...
İlk yarı çok kaçırıyoruz . 2.yarı başlıcak ve oyuncularda bi tedirginlik olucaktır . Umarım ilk yarı atarız bir tane :o
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Korktuğum başıma geldi , ilk yarı atamadk 2.yarı oyuncular strese giricektir şimdi ya off.. Hemen 2yarı başında atalım bari o kadar pozisyon buluyoruz bi kerede şans bizden yana olsun be !
Çok kacırdık:( 2. yarı 1 gol atsak gerisi gelecek. haydi aslanlar..
Bu maçı alabilecek güce sahibiz, baya da gol kaçırmışız inşallah ikinci devre şans bizden yana olur..
Çok gol kaçırdı gs linoclnu alsa iyi olur bence kalli
G.Saray çok iyi top oynuyor,ancak ilk yarı golün gelmemesi kötü oldu.İkinci yarının başlarında gol gelirse iyi olur....
Dışardan gelene kadar maç öncesi şöleni kaçırmışım.
Öncelikle şunu söyliyim. Düzgün hava koşulları olsaydı Galatasaray daha çok pozisyon bulabilirdi.
Savunmada ve hücumda(ufak aksaklıklar olsada) iyiler. Hakemde maçı güzel yönetiyor. Galatasaray pozisyonları kaçırıyor. Arda yine etkili bugün.
Penaltı pozisyonunda hakem veredebilir vermeyedebilirdi yüzde yüz denmeyecek bir pozisyon çünkü gördüğüm kadarıyla pek bir temas yok ancak Arda onu çalımlamışken uzanan o ayak engelleme olarak değerlendirip penaltı verilebilirdi.
Emre Güngör'ün Ümit'e defantan çıkardığı pasta usta işiydi. Bu adam gerek siması ve futbolu ile yıllarca bu takımda yerini alır.
Son olarak Hakan Şükür gibi bir golcü hala bir pozisyonda topun dibine girmeyi öğrenemediyse vay halimize. Belki 2. yarı 4 tane atar. Ama benim için o girdiği pozisyonu atması önemlidir. Fenerbahçe maçında da topun dibine girmemişti.
Türk oyuncuları topun dibine ve gelişine topa vurmayı bilmiyor.
Macin tek hakimiyiz,Leverkusen´i kendi yari sahasina gömdük.2.yari da en azindan 1 gol atip maci aliriz bence.
Hakan Sükür o golü kacirmasaydi isler daha iyi olacakti ama ...