Hakkında gidicekmi kalacakmı diye çok söylenti dolaşan Sakaryaspor Teknik Direktörü Evran Başarır bir açıklama yaparak bu söylentilere son noktayı koydu.
BİR SENE DAHA SAKARYADAYIM
Bu aralar basında çok yazı okumaya başladım gidicekmiyim kalacakmıyım diye. Buradan bu söylentilere son noktayı koymak istiyorum. Bu senede Sakaryaspordayım. Hedeflerimiz büyüdü bu hedefler doğrultusunda çalışmalarımızı yapacağız. O yüzden şu an sadece işime konsantre olmak istiyorum. Bir sene daha takımın başnda kalıp ondan sonra yönetimimizle konuşup ondan sonraki seneler için planımı yapacağım. Bir aksilik olmadığı sürece en az 1 sene daha Sakaryasporun başında olacağım .
ELBET BİRGÜN AVRUPAYA GİDECEĞİM
Sene sonunda yönetim ile görüştükten sonra o zamanki şartlara göre hareket edeceğim. Ya takımda kalırım ya başka bir takıma giderim. Bu Türkiye içide olur Türkiye Dışıda. Eğer Türkiye içinde bir takımada gitsem Sakaryaspordada kalsam elbet bir gün Yurt dışında bir takım çalıştıracağım
HEDEFİM İNGİLTERE VEYA İSPANYA
Benimde hedeflerim var. Bir gün İspanya veya İngiltere liginde bir takım çalıştırmak. En büyük hayalim manchester Unitedi çalıştırmak. Tabi bunun için önce Avrupada başka takımlar çalıştırıp tecrübe kazanmak
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yönetimden 10 Milyon Euro transfer bütçesi aldık ve takımda bazı revizyonlara gidiyoruz eksik bölgeleri tamamlayıp zayıf bölgeleri güçlendiriyoruz. Gidecek te gelecekte oyuncular olacak hepsi yakında kamuoyuna duyurulacaktır
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kadroda büyük değişim yaşanıyor 9 yeni transfer yapıldı. Takımda düşünülmeyen futbolcular var. Bunlar sabah yapılacak imza töreni ile basına duyurulacaktır