Sercan Yıldırım sözleşmesini 2011 yılına kadar uzattı.
Aynı şartlar F.Serkan Kurtuluş kabul etmedi. Serkan'ın 1 yıllık sözleşmesi devam ediyor.
Printable View
Sercan Yıldırım sözleşmesini 2011 yılına kadar uzattı.
Aynı şartlar F.Serkan Kurtuluş kabul etmedi. Serkan'ın 1 yıllık sözleşmesi devam ediyor.
FM 2008'de 2010 yılına geldim başarılarım ve paramda var ama ne hikmetse Bursaspor'a yeni bir stad yaptıramadım. Bu olayı çözebilen var mı ?
aslında bu sorunun yeri genel tartışmalar ama cevaplayayım.yeni bir stad yaptırmak için en az bir 15-20 yıl oynamak lazım ve kulübe gerçekten başarılar kazandirmak lazım.ayrıca finansının çok iyi olması lazım nerden baksan yaklaşık 1 milyar euro luk bir kulüp değerinin olması lazım onun için daha çok oynaman gerekiyor.senin dediğin şartlarda en fazla stadın kapasitesini artırırlar.
Sanırım düşüncelerimi yanlış ifade etmişim. "Stadyumun kapasitesini arttıramadım." Bunu belirtmek istemiştim.
şu anki stadın kapasitesi yettiğindendir. ortalama seyirci sayısını, stadın şu anki kapasitesini ve ne kadar paran olduğunu yazarsan daha net bi cevap alabilrisin
Garip bir durum var. Süper lig de genelde düşmemeye oynayan Bursa fm2008 de yenilmesi cok cok cok zorlastırılmış bir takım. Heleki deplasmanda yenmek neredeyse imkansıza yakın. Bursa neymiş de haberimiz yokmuş. Bence üstünde daha iyi durulmalı, düşünülmeli. Keza gercekten yenmek cok zor..
Deplasman maclari bu oyunda disardan gelen takim icin genelde zordur zaten. Ayrica Bursaspor aslinda oldukca kaliteli (ozellikle yerli ve yabancisi ile TSL icin) bi takim ama sene de bilmem kac TD degistirince istikrar oturmayinca gercek hayatda gostermesi gereken performansi veya olmasi gereken noktada olmayabiliyor.
Coskun burada isini en iyi sekilde yapan arastirmacilardan hatda yaptiklarini burada yaziyor, burdakilerden fikir aliyor, son dataya kadar durmadan degisiklikler yapiyor istersen goz at eski topiklere bi bak (bu topik yeterli olmadiysa).
Oyundaki TD (AI veya insan) Bursaspor'un kadrosundan sonuna kadar faydalana biliyorsa ve Bursa iyi yerlere geliyorsa burada suc arastirmayi yapan arkadasimiz Coskun'un mudur? Bu bi oyun sonucta hersey mukkemel olamaz...
1- FM de sadece bursasporu değil bir çok takımı deplasmanda yenmek zorlaştırılmış durumda.. o kadar takımla oynadım bursaspor için özel bir zorluk göremedim...
2- Bursaspor için eğer son iki yılı göz önüne alırsan düşmeye oynayan bir ekip ama buesaspor tarihine bakarsan...bursaspor bir asansör takım değildir dostum...süper ligin en güçlü takımlarından biridir.
3- unutmaki Bursaspor bu kötü sezonunda bile fenerbahçeye 1 puan vermiştir. Galatasaray ve beşiktaş 1-0 la zor bela geçtiler bursasyı ...neymiş te haberimiz yokmuş diyorsun ya kardeş...ne olduğu konusunda ..bursaposrun evinde oynarken kaç bin seyirciyle nasıl bir atmosferde oynadığı...ve geçmişte evinde fenerbahçeye galatasaraya nasıl farklı skorlarla galip geldiğini bilsen böyle yazmazdın diye düşünüyorum...
4- Bursaspor FM deki en iyi takibi yapılan takımlardan biri sen FM de 3-5 maç bursayı yenemedin diye...bu forumlarda gördüğüm en başarılı takım araştırmacılardan birinin emeğini gölgeler şekilde konuşman dooğru değil sevgili dostum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
[quote=CoşkuN ÖzdemiR;1108914]FM 2009da biraz düşüş olacak. Aslında Licenta nin dedikleri gibi takım kaliteli ama TD değişimi olumsuz etkiledi. Yoksa iyi oyunculara sahip bir takım Bursaspor. FM 2009 için yeni CA-PA değerlerini koyuyorum..
Görüşlerinizi bekliyorum.
/quote]
coşkun mustafa sarp bi 130 olur diye düşünoydum.125 demişin çok öneml bir fark yok gerçi..
volkan şenin set pieces rakamlarını biraz daha yüksek bekliyorumdum..özellikle free kick eğer yalnış okumadıysam 6 yazıyor..daha yüksek olabilirdi sanki..
veli acar 115 pa bimiyorum kardeş ya adam bu sene bursaporun hemen her maçında oynadı sanırım tamam çok etkili değildi ama 115 pa bana biraz az geldi..
bu yukardaki yazdığım üç beş ekleme dışında çalışmanı beğendiğimi ve
önümüzdeki sene bursasoor ile oynamak için can attığımı söyleybilirim..
Ömer Erdoğan'ın CA 108 çok az olmuş bence. Bu sene nerdeyese her maç oynadı ve Egemenle birlikte çok iyi bir ikili oluşturmuşlardı. Daha da arttırılabilir.
Volkan Bekiroğlu çok ciddi bir sakatlık geçirdi. En son Ankara maçında 90 dk.yı tamamladı. Geçen sene 34 maçın 32'sinde oynamış etkili bir performans sergilemişti. Onun da biraz daha yüksek olabilirdi.
Veli Acar, Cihan'dan kesinlikle yüksek olmalı. Keza Bekir Ozan'da aynı şekilde.
Bursaspor'da bence en düşük CA'yı Cihan hakediyor.
Çalışman için teşekkürler. Ama daha eksik yanları bana göre var.
Coskun Muhammet Demir icin yapmis oldugun profil bana biraz abartili geldi sonucta U-17 takimda gol atmis olsa da sadece 2 maca cikmis olan ve Batuhan'nin formsuzluguna ragmen pek forma sansi bulamayan baska bi yedek olan Ozturk Karatas'in ardinda bekleyen birisi olarak bu kadar yuksek CA ve iyi degerlere sahip olmasi beni cok sasirti. Belki sen uzun suredir takip ediyosundur bizim goremedigimiz cok seyi gormusundur ama ben genede bi soriyim dedim.
Ilk basta ozellikle dikkatimi ceken creativity/vision icin 14 vermis olman daha 16 yasinda bi oyuncu da bu kadar yuksekse ilerde bizim de bi Zidane'imiz olucak demektir bu. Arda icin bile 12 verilirken bi de yasitlarina gore bu konuda en iyi degeri hak eden Emre Colak'a bile 12 verilirken Muhammet'e 14 verilmesi cok sasirtici. CA icin de merak ettigim bu yastakiler icin acaba ne verilicegi U-17'de yedegin yedegi olan Muhammet'e 83 veriliyorsa diger oyunculara kac verilicek acaba? Bi de flair icin vermis oldugun 15 baya yuksek bi deger, mesela bi Holosko'dan yuksek midir Muhammet'in flair veya bence 17-18 hak eden bi Emre Colak'a yakinmidir?
Tamam Muhammet belli ki baya gelecek vaad eden bi isim Avrupa'dan bile takip ediliyor ozellikle ingiltereden takip ediliyor olmasi cok iyi bi haber ama full profil vericek kadardir takip ediyormusun Muhammet'i merak ettim. Yanlis anlama ama bazi degerleri yuksek buldugum icin ve ozellikle kendi acimdan U-17 gordugum ile konusuyorum o yuzden merak ettim yoksa baska bisey degil sen evet de bende tamam derim.
Haklisin 1-2 tane sonradan girdigi maclara bakarak bi oyuncu yargilanamaz zaten bende ole bisey yapmiyorum tanimiyorum pek de Muhammet'i ama su asamada onun onunde oynadigi kategoride 1-2 hatda 3 oyuncu varken verilen CA onlara dusuk Muhammet'e daha yuksek olursa haksizlik olur. Tabi Muhammet bu oyunculardan 1 yas kucuk ki bu yaslarda bi yil cok sey degistrebilir ama genel anlamda CA olarak onlarin arkasinda olmasi gerekir. Ozellikle Ozturk Karatas da oldukca iyi bi gelecegi olan bi genc mesela ve takimda TD onu tercih etti. Su anda durumlari nedir bilemiyorum ama son yamada 66 CA alan Cem Sultan ve Emre Colak var ki Cem sakat olmasa idi turnuvada U-17 de banko en onemli 3-4 isimden biri idi.
Galatasaray topigine bakarsan bu yaslardaki oyuncularin CA'leri hakkinda genel bi yorum yaptim ozellikle Almanya arastirmasindaki basarili genclerimize verilen degerler hakkinda oraya bakarsan demek istedigimi daha iyi anlarsin. Tabi su asamada bu yaslardaki oyuncular icin dusunulen standard CA'ler nedir bilemiyorum ama bu tur onemli turnuvalarda yasitlari arasinda kendi kategorisinde bi oyuncunun asil yuzu ortaya cikar bence yani genc bi yetenek orada gosterir kendisini. Muhammet zaten buyuk olasilikla seneyede bu turnuvada yerini alabilicek daha ust bi kategoriye cekilmezse ama su asamada onun onunde baskalari varsa o da one gore bi deger almali yani sadece Bursaspor'a gore yapilmamali.
Dusunun Alman arastirmacisi 17 yasinda olmasina ragmen Kon II de basari ile forma giyen A takima yukselmesi an meselesi olan ve Alman gencler liginde gol krali olan ayni zamanda U-19 milli takima kadar yukselen Taner Yalcin'a 72 CA ve -8 PA veriyor ama israrla Felix Kroos icin sirf Toni Kroos'un kardesi ve medya da hakkinda ondan bile iyi olabilir haberleri cikti diye -9 PA vermekte teredut bile etmiyor... Simdi ben demiyorum onlar boyle yapti siz de ona gore yapin elbette onlardan size ne ama iste durum ve vaziyet boyle insan sinir olmadan duramiyor :icon_biggrin: Herkez hak ettigini alsin biz de rahat rahat oyunu oynuyalim. Dengesizlik haksizlik olmasin.
Tecrübeli defans oyuncumuz Ömer Erdoğan ile 2 yıllık anlaşma sağlandı.Sözleşmesi bu yıl sona eren Ömer Erdoğan ile yapılan görüşmeler neticesinde anlaşmaya varıldı. Ömer Erdoğan yaptığı açıklamada “ Çok sevdiğim Bursaspor`da iki yıl daha oynayacak olmaktan dolayı çok mutluyum. Görüşmelerde hem ben hem de başkanımız fedakârlıkta bulunarak Bursaspor`a imza atmamı sağladı. Başkanımıza teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzde ki yıl çok daha başarılı bir Ömer Erdoğan izletip, kurulacak olan güçlü kadro ile ligde iyi işler yapacağız” dedi.
ewet beyler girmeyin bu arada ömerin takımda kalmasını bursa adına üzücü buluyorum alttan bir sürü genç yetenek geliyor ve yabancılarda kaliteli ama kadroda bazı öyle futbolular varki ismail güldüren gibi ömer erdoğan gibi yeni trasnfer romashenko gibi takımın ca ortalamsını aşağı çekiyorlar kaliteli yabancılarla kaliteli gençleri birleştirmek bir kaçtanede kaliteli tecrübeli türk oyuncuyla durumu perkinleştirmek gerek ama bu adamlar kaldıkça gençler kendilerine yer bulamıyor senenin ilk dönemi pancu yüzünden ikinci döenemi romaschenko yüzünden sercana bir türlü şans tanınamadı ve transferlerin devamlı aynı bölgelere yapılmasıda yanlış
coşkun benim gözlemlediğim kadarıyla bazı futbolcuların ca ları genel bursa ca sının çok altında kalıyor
Başkan Yazıcı, Erzurumspor`dan Halil Zeybek ve Altay`dan İbrahim Öztürk ile anlaşma yapıldığını açıkladı.
Halil Zeybek: Erzurumsporlu Forvet. Bu sezon 15 golü var.
İbrahim Öztürk ise Altay'da bu sezon 27 maçta forma giydi.
Bursasporla anlaşma sağlayan İbrahim Öztürk ile yapılan ropörtajdan bir kesit
BEN DE SÜPER OLDUM
Giresunsporlu Emrah Kiraz transferinde pürüz çıkınca apar topar Yeşil Beyazlı renklere bağlanan Altaylı İbrahim Öztürk, Bursaspor'a gelmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi. "Büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım. Bursaspor'a faydalı olmak için çok çalışacağım. İsteyen birkaç kulüp vardı ancak, en ciddi teklif Bursaspor'dan gelince hiç düşünmeden kabul ettim" dedi. Şu ana kadar Kayserispor, Karaman, Kırıkkale ve Altay'da forma giydiğini belirten İbrahim sözlerini şöyle sürdürdü:
FUTBOLA GEÇ BAŞLADIM
"İlk kez Süper Lig'de futbol oynayacağım. Bu benim için ayrı bir heyecan. 22 yaşında profesyonel olmuş bir futbolcuyum. Futbola herkes gibi çok küçük yaşta değil geç başladım. Kendime güvenim sonsuz. Geçtiğimiz sezon Altay'da büyük tecrübe kazandım. Sakatlığım hariç 25 maçta görev yaptım. Bursaspor'da işimin kolay olmadığını biliyorum fakat hırsımla forma savaşında iddialıyım."
HAVA TOPLARINDA İYİYİM
Özelliklerinden de bahseden İbrahim, "1.85 boyundayım ve hava toplarında iyiyim. Çabukluğum ve kesiciliğim en önemli artılarım. Samet Aybaba ile şu ana kadar hiç karşılaşmadım. Antrenmanda onun gözüne girerek formayı kapmak istiyorum. Başkanımız İbrahim Yazıcı ile yaptığımız görüşmede kaliteli bir kadro kurulacağını söyledi. Böyle bir ekibin içinde yer almak beni mutlu ediyor. Açıkçası Atatürk Stadı'na ayak basacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum" dedi.
Kanka, Giresunspor'dan EMRAH KİRAZ'la ilgili bir haber vardı.Yeni bir gelişme biliyormusun alındı mı ne oldu ?
Emrah Kiraz transferi gerçekleşmedi. Sanırım Trabzonspor renklerine bağladı. Zaten İbrahim Öztürk transferi o sebeple gerçekleştirildi.
Benim çok fazla beğenmediğim bir oyuncu Emrah Kiraz.Giresunspor'da da bu sene yedekti hep.
Eğer Trabzonspor'a gittiyse eğer kendisi adına iyi bir transfer yapmış demektir.
FM2009 için düşünülen Bursa CA ve PAlarına bakarken Cihan Haspolatlı'ya deginmeden geçemeyecegim.ca için 110 düşünülmüş.Galatasaray'da oynadıgı dönemde biçogumuz bu oyuncunun Gs için yetersiz oldugunu konusunda hemfikirdik fakat Bursaya transfer olduktan sonra özellikle ca olarak bu kadar kırpılmasına anlam veremedim.Şu sıralar gelişmesini hemen hemen tamamlamış bi futbolcu olarak Cihanın pa-ca degerleri arasındaki farkın cok az olması ve ca'sının 120 dolaylarında olması gerekir.Bursadaki performansı iyi veya kötü olabilir fakat oyuncunun bir sezon önce GS hazırlık kampındaykenki ca degerinden daha aşagıda oldugunu kimse iddaa edemez.Cihan belirli yetenekleri olan iyi bir takım oyuncusu ca:120 pa:128 gibi bir deger düşünülebilir.
Sizinde söylediğiniz gibi Cihan gelişimini tamamlamış ve belirli bir yaşa erişmiş bir oyuncu PA'sı ne kadar yükse olursa olsun zaten ulaşamayacak o değere.Hatta CA'sı bundan sonra büyük ihtimalle artmayacak bile o yüzden belirli yaşın üzerindeki oyuncuların PA'larına fazla dokunmuyoruz.
Cihan bu sezon sahanın kötüleri arasında yer almıştı. İstenileni veremedi. V.Manisaspor maçında oyundan çıkarıldıktan sonra kulübeye uğramadan soyunma odasına girmişti. Son olarak son 3 maç kadro dışıydı...
cihan galatasaraya geldi ilk yıllar ve kocaelide çok iyiydi.Hatta bi avrupa maçında topuk paslaşması yapıpı gol atmıştı :D Ama nedense inanılmaz bir düşüş yaşadı sonra iyice kazmalaştı özeelikleri görmeden bi şey diyemem ama 110 ca iyi sayılır cihan için..Dayanıklılığı halen iyi ama..
Cihan hakkında aynı seyleri düşünüyoruz zaten benim söylemek istedigim Galatasaraydan ayrıldıgındaki seviyesi cok fazla gerilemedi o yuzden 110 ca az kalıyor demek istedim.Bu sene iyi oynamadıgını bende takip ettigim kadarıyla biliyorum.basarılı performans yansıtamaması baska bir olay,CAsının kırpılması için yeterli bi sebep olamaz.sizin verdiginiz özelliklere de baktım bazı degerler haricinde güzel bir degerlendirme olmuş.eksik buldugum bazı özellikleri hesaba katarak 115-120 ca benim cihan hakkındaki öngörüm sadece.
Hersey biyana FM2008 8.0.2 arastırmasında görev alan tüm arkadasları kutlamak isterim.Ilk defa bu kadar basarılı bir çalışma yapıldı FM Türkiye datası üzerinde.
cihan emre belezoğlu, serhat ...bu oyuncuların ortak özelliği nedir arkadaşlar...
ben şöyle düşünüyorum..bu 3 oyuncumuz ve bunlar gibi ismini sayamadığım bir çok oyuncumuz teknik direktörleri yüzünden katledildiler ve gelişme çağının tam ortalarında bu çocuklar adeta söndürüldü..
emre den başlayalım..Emre belezoğlu galatasarayda oynadığı dönemde müthiş bir genç yetenekti..hatırlayın o günleri avrupanın maradonası HAGİ nin galatasaradaki veliahtıytı..sonra ne oldu...Emre parayı tercih etti ve tamda gelişme çağında intere transfer oldu..Tabi kadrosunda dünya yıldızlarını bulunduran inter emre yi gerçek mevkii olan MC veya AMC olarak oynatmak yerine zaman zaman DMC ama çoğunluklada DWL oynattı...meziyetleri asla kanat savunmasına veya defansif orta saha oynamaya müsait olmayan EMRE yanlış bölgede oynatılmaktan dolayı paslandıkça paslandı..
tabi Emre belezoğlu gibi çok büyük bir yetenek ne kadar paslanırsa paslansın belli bir kalitesi olduğundan ingiltere liginin orta sıra takımlarınadan newcastle da kendine yer buldu ama interde o kadar paslandı ki asla o beklenilen müthiş EMRE olamadı..şimdilerde malesefki bu genç yetenek ingiltere liginin orta sralarındaki newcastle da bile zor kadroya giriyor...
Serhat AKIN ...aynı kaderi fenerbahçede yaşadı..fenerbahçenin ne idiğü belirsiz transfer politikasında..5 tane dmcsi olan takıma appiah alınıp bu sayı 6 ya çıkarılırken sağ kanatta bir tek mehmet yozgatlısı bulunan klüpte mecburen sağ kanada çekildi..ve son derece süretli fiziğini geliştirse çok büyük yerlere gelebilecek SERHAT AKIN fenerin saçma sapan transfer politikası ve DAUM un sayesinde...sağ kanatta çürüyünce..o da pas tuttu adeta ..şimdilerde forvet oynuyor ama bence sıradan bir forvet artık...
en son yazımızın konusu CİHANA gelirsek oda bir yönetim ve teknik direktör kurbanı...
hepimiz biliyoruzki CİHAN HASPOLATLI aslında tam bir DMC galatasaraya geldiğindede DMC idi..ama zaman zaman ileri koşularda yapabilen zaman zaman doğru pas tercihleride kullanabilen iyi bir DMC idi bence hatta MC olarak bile kullanılabilirdi biraz daha tekniğini geliştirince...ama galatasaraydaki sağteki oyuncu eksikliği ve teknik direktörün bu oyuncuyu sağ beke kaydırması cihanı verimli oynadığı bölgede oynamaması sebebiyle hem teknik hem mental açıdan çok bozdu ve dikkat ederseniz o günden beride kendine gelemedi..
Cihan için beklentim geçen sene bursada ait olduğu DMC veya MC bölgelerinde oynatılması ve cihanın tekrar toparlanmasıydı..ama galatasaraydaki son sezonu onu öylesine etkilemişki..hem fiziki açıdan hem mental açıdan çok kötü bir cihan vardı sahalarda...
bu oyuncunun artık pa gelişiminin olmayacağı konusunda COŞKUNCUĞUM kusura bakma hem fikir değiliz doğru bölgede oynatılırsa ve kendi mental ve fizik eksikliğini giderirse CİHAN yine eski cihan olabilir neden olmasın...
ama bu seneyi esas alırsak ne CA sına ne PA sına itiraz edemem..çünkü doğruydu...
umarım teknik direktör yalnışları ve hatalı transfer politikaları yüzünden başka CİHANLAR SERHATLAR EMRE ler olmaz ...başka ne diyim...
çoşkun abi sadece tebrık etmek ıcın yazıyorum 2008 de en ıyı yansıtılmıs data bursaya aıt tebrık ederım fatıhe ve sercana -9 vermende yerınde ....
Genç Milliler Sercan`la güzel
Ermenistan`ı 2-1 yenen U 19 Milli Takımımızın ilk golünü 10. dakikada Sercan Yıldırım kaydetti.
Mbesuma ile yollar ayrıldı
Zambiyalı oyuncu Collins Mbesuma ile karşılıklı olarak anlaşıldı ve yollar ayrıldı.2.Başkanımız Osman Çelik yaptığı açıklamada "Collins Mbesuma ile yolları karşılıklı anlaşarak ayırdık. Her iki taraf içinde hayırlı olsun. Collins Mbesuma`ya bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileriz " dedi.
ooh benim Süperstarim insallah bu yil parlar.
İbrahim Dağaşan, Sivassporla anlaştı. İbrahim bu sene sadece 44 dakika şans bulabildi.
İvankov, Bursaspor'da
Kayserispor'un Bulgar kalecisi Ivankov ile 1 yılı opsiyonlu 2 senelik anlaşma sağlandı.
Transferin kesin olarak gerçekleştiği Bursaspor 2.Başkan'ı Sn. Osman ÇELİK açıkladı. Resmi bir haber. Bursaspor.org biraz yavaş işliyor.
Osman Çelik'in yaptığı açıklmaya göre senelik 400.000$ alacakmış.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bursasporumuzun 45. yılı herkese hayırlı olsun. 1 Haziran 1963 - 2008
http://img522.imageshack.us/img522/8496/45yldtr3.th.jpg
Bursaspor'un 2. Kaptanı İsmail Güldüren ile yollar ayrıldı. Kendisine futbolculuk hayatında başarılar diliyoruz.
cihanda gidiyormuş galiba
Sözleşmeleri biten oyuncuların büyük bir çoğunluğuyla yollar ayrılacak. Genel bir temizlik yapılıyor anlıyacağınız. Çünkü yanlış yapılan sözleşmelerle oyucular yüksek miktardaki paralara imza atılıyordu ancak başarı gelmeyince böyle bir politika izlendi. Son olarak Ömer Aysan Barış ile de yollar ayrıldı.
[quote=Crocodile1963;1131299]Osman Çelik'in yaptığı açıklmaya göre senelik 400.000$ alacakmış.
.
.
.eywallah hocam...
Biletler yeni sezonda Biletix`teBursasporumuz 2008-2009 sezonundan itibaren Türkiye’nin önde gelen bilet firması Biletix firması ile anlaştı. Özlüce Tesislerinde Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyelerimiz ile bir araya gelen Biletix Genel Müdürü Ali Abhary yaptığı açıklamada “ Türkiye’nin köklü ve güçlü spor kulüplerinden Bursaspor ile yaptığımız bilet satış anlaşması, Bursaspor taraftarlarının maç biletlerine kolaylıkla ve hızlı biçimde ulaşmalarını sağlayacak. Biz Biletix olarak Bursalılara hizmet verecek olmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.
Başkanımız İbrahim Yazıcı ise yeni sistemle birlikte kulübün kurumsallaşma adına önemli bir girişim gerçekleştirdiğini belirtti. Yazıcı “Biletix’in kaliteli ve hızlı sistemi sayesinde taraftarlara çok daha iyi hizmet vereceğiz. Bu hizmetle çok daha fazla sayıda taraftarımızla stadyumda bulaşmayı hedefliyoruz” dedi.
Yapılan anlaşma sayesinde taraftarlarımız maç biletlerini, Biletix Sistemi üzerinden; Biletix internet sitesi, çağrı merkezi ve perakende satış noktaları vasıtasıyla online olarak satın alabilecekler.
SİSTEM NASIL ÇALIŞACAK ?KOMBİNE KART SATIŞ VE DAĞITIM KANALLARI
- Telefon ile yapılan satışlarda teslimat, maç günü stadyumda kurulacak olan bilet dağıtım noktasında, verilen bilgilerin doğruluğunun kontrolünün ardından ödeme alınarak taraftarlara teslim edilecektir.
- İnternet üzerinden yapılan ödemeli satışların teslimatı ise; maç günü stadyumda kurulacak olan bilet dağıtım noktasında, verilen bilgilerin doğruluğunun kontrolünün ardından taraftarlara teslim edilecektir.
- Perakende satış gişeleri; Şehirde belirlenecek olan satış gişelerinden direkt satışlar yapılacak.
- Stadyum ana satış gişesi; Maç günü eğer bilet tükenmediyse stadyum satış gişesinden bilet satılacaktır. Saat:10:00 dan itibaren karşılaşmanın devre arasına kadar satış devam edecektir.
- 2008-2009 Sezonu kombine kart satışları Bursa Atatürk Stadyumundan yapılacaktır.
- 2007-2008 sezonunda kombine kartı bulunan taraftarlarımıza eski koltuklarını satın alabilmeleri için 15 günlük bir hak tanınacaktır.
- Kombine kartlarımızın fiyatları ve kredi kartı taksitlendirmeleri ilerleyen günlerde netlik kazanacak ve duyurulacaktır.
- Sezon içerisinde meydana gelebilecek olan kart kayıpları, arızaları ve kırılması gibi durumlarda değişimi yine Biletix sağlayacaktır.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Konuyla alâkası yok ama affınıza sığınarak yazıyorum. Pazar günü "Varmısın Yokmusun" da Teksaslı arkadaşlarımız katılıyorlar. Bursalı yarışmacı Ertan'ı desteklemek amacıyla. İzlerseniz seviniriz...
http://www.bursaspor.org.tr/haberimage/admin3406.jpg
Yusuf Şimşek ile anlaşıldıBaşkanımız İbrahim Yazıcı`nın Muğla`nın Marmaris ilçesindeki otelinde yapılan görüşme anlaşmayla sonuçlandı. Yusuf`un da hazır bulunduğu görüşmede, taraflar her konuda anlaşmaya varıldığı bildirdi. Transferle ilgili ilk açıklamasını yapan Yusuf, daha önce de Bursaspor`dan transfer teklifi aldığını anımsatarak, ``Bu kez anlaşmaya vardık. Bu transfer her iki taraf için de hayırlı olsun`` dedi.
Yusuf, kendisine güvendiğini dile getirerek, şunları söyledi: ``Bursaspor`da futbol oynamak benim için şeref. Beni yeşil-beyazlı takıma kazandıranlara teşekkür ediyorum. Bursaspor`u layık olduğu yere getireceğimize inanıyorum. Ben Yusuf Şimşek olarak neler yapabileceğimi biliyorum ve bunu Bursasporlu taraftarlara göstereceğim. Takım olarak önümüzdeki sezon çok iyi işler yapacağımıza inanıyorum. 2 artı 1 yıllığına Bursaspor`a `evet` dedim. Bu transfer iki taraf için de hayırlı olsun.``
Prensipte anlaşmaya varılan Yusuf`un önümüzdeki günlerde Bursa`ya gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacağı belirtildi.
Kaynak: Bursaspor.Org.Tr
U-15`e 3 TimsahU15 Milli Takımımızın (01.01.1993), 21 ve 23 Haziran`da Rusya ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosuna 3 oyuncu verdik. Genç oyuncularımız Emre PEHLİVAN, Emin AKDERE, Hüseyin İBİŞ`in de yer aldığı kadroda şu oyuncular bulunuyor.
Artun AKÇAKIN, Çağrı TEKİN, Onur YAVUZ (Gençlerbirliği), Hasan TÜRK, Ahmet Kerem GEZEN (Beşiktaş A.Ş.), Mehmet TOPÇU (Fenerbahçe), Muhammed Alperen UYSAL (Galatasaray A.Ş.), Furkan Selim ÜNLÜ (Kayserispor), Eyüp BEKAR (Trabzonspor A.Ş.), Mert ÇİFTÇİ, Süleyman ÖZDAMAR (Altay), Oğuzhan AZĞAR (Samsunspor), İlker SAYAN (Dardanelspor A.Ş.), Melih VARDAR (Bucaspor), Ömer KANDEMİR (İzmirspor).
Alt yapıdan sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz İrfan Koç yaptığı açıklamada " Alt yapımızdan bir çok oyuncu genç milli takımlarımızda sürekli olarak forma giymekteler. Geçtiğimiz sezon 1992 doğumlu oyuncumuz Muhammed Demir`i de A takım kadrosuna yolladık. Alt yapımızda, 1993-1994 doğumlu oyunculara kadar çok ciddi şekilde yatırımlar yapmaktadır. Son olarak U-15 Genç Milli takımında 3 oyuncumuzun yer alması ne kadar doğru işlerin yapıldığını göstergesidir. Geleceğin Bursaspor`u emin ellerde" dedi.
editasyon...