Yusuf bende hatırlayamadım hangi posizyondu ?
Printable View
Yusuf bende hatırlayamadım hangi posizyondu ?
Dün DeLgado ve Bobo oynasaydı kazanamazdık. Ama geneL oLarak oyuna bakıLdığı zaman Beşiktaş doğru oLanLarı yaptı ve kazandı. 10 Kişi kaLdıktan sonrada da mantıkLı oLarak geriye yasLandı. Zaten iLeride HoLosko dışında top tutacak adam kaLmamıştı ve takımda geneL oLarak bir yorgunLuk vardı. HoLosko Nobre iLe oynadığı zaman daha verimLi oLur. Nedeni ise Bobo biraz daha kendine oynamayı seven, kendine pozisyon üretmeye çaLışan bir isim. Ama Nobre daha çok karamboLLerde ortaya çıkan onun dışında oyunun geneLinde yanında ki arkadaşına boş aLan yaratmaya çaLışan bir yapısı oLduğu için HoLosko daha çok istediği topLarı aLabiLir. ALdığı zamanda ne kadar etkiLi oLduğu bir kez daha görüLdü. Gordon savunmada ki en iyi isimdi dünkü maçta. Rüştü için söyLenecek bişey yok. Kendisine destek oLanLarı da çiLeden çıkarmaya başLadı yavaş yavaş. Sanırım sezon sonuna kadar katLanmaya çaLışacağız. DepLasmanda önemLi bir gaLibiyet. BeLki de Beşiktaş bu sezon iLk defa depLAsmanda önemLi bir maçı kazandı.
Dikkat çektiğin bir nokta, benimde uzun zamandır düşündüğüm bir noktaya değinmişssin. Herkesin gözünden kaçırdığı birşey bu. Evet Gökhan Zan ve Toramanın kötü oynamaLarının bir nedeni de zaten bu. SoL ve Sağ bekLerin sezon başından beri hiç birşey yapmamaLarı. SoL ve Sağ tarafLarında adam gibi kademe nedir biLmeyen, Markaj nedir biLmeyen oyuncuLarLa oynadıkLarı için zaman zamanda onLarı açıkLarını kapamakLa meşguL oLdukLarından doLayı sezon başından beri eLeştiriLiyorLar. HaLbu ki sağ ve soL tarafLarında adam gibi adamLar oLsa, kademe nedir markaj nedir biLen adamLar oLsa, beLki de adamLardan her maç övgü iLe bahsedicez. Herkes bu ayrıntıyı atLıyor işte.
Ali Tandoğan gereksiz bir kırmızıyla maçı riske etti.Tam rahat bir maç izleyeceğiz,farka gideceğiz derken yine bi aksilik:sDefansımız kaptan dışında çok iyiydi bu hafta.İbrahim'i artık bu takımda görmek istemiyorum ama ne yapacaksın adamın alternatifi de yok.Ricardinho ilk goldeki asisti dışında yine yoktu ortalarda.Holosko bana göre maçın en iyisiydi.Harika oynadı.Nobre her zamanki gibi gayretli.Gollerini de attı forvetlerimiz.Darısı Gs maçına:)Tello bu takımdaki en önemli oyunculardan biri.İnanılmaz oynuyor;)Aydın oyuna girdikten sonra çok iyi işler çıkardı.Neyse burdan sonra artık her 3 puan altın değerinde.Ali Tandoğan'ın kırmızısı da bi bakıma iyi oldu.Gs maçında kurtulmuş olduk bu adamdan:DÖnümüzdeki Rize ve Gs maçlarını da kazanıp yola devam etmeliyiz;)
Rüştü bu hatayı seriye bağladı.
Ben 1 yıldır diyorum, Beşiktaş'ta DR ve DL bölgeleri çok zayıf. Bu takımın stoperleri bence 3 büyüklerin en iyi stoperleri. Toraman+Zan hepsinden iyi.
Hayrettin abi bende aynı şeyleri söylüyorum zaman zaman.Keza Forza'dada bir çok topic açıldı bu konuda.Beklerimiz bizim klasımıza yakışan oyunculardan oluşmuyor.Hadi Serdar Kurtuluş sağ bekte idare eder biraz ama oda sakat.İbrahim Üzülmez ile Ali Tandoğan savunma "s"sini yapamıyorlar.
Serdar Kurtuluş dönse ve Tello beke çekilse sezon sonuna kadar idare edebiliriz belki.Ama mevcut beklerle işimiz zor.
beyler böyle penaltılara eğilim içindeyiz böyle saçma penaltı olmaz Avrupa'daki maçlardada sonra ikili mücadelelerde yere atıyoruz her dk.kendimizi Güvenç Kurtar ver yansın etti ama pozisyonun penaltı ile uzaktan yakından ilgisi yok bence...
Güvenç Kurtar zaten büyük takımLara karşı oynadıkLarı her maçtan sonra isyan ediyor. Kıskanıyormudur nedir. Daha ben biLmem bir büyük maçtan sonra Kurtar konuşmadan sahadan ayrıLsın. Boş adamLar konuşur anca.