Sadece sunu söylemek istiyorum..İlk gol çok önemli..
Sevilla ilk golü atarsa tur gider bence..Fenerbahce kesinlikle ilk golü atmalı..
Printable View
Sadece sunu söylemek istiyorum..İlk gol çok önemli..
Sevilla ilk golü atarsa tur gider bence..Fenerbahce kesinlikle ilk golü atmalı..
Istatistiklere göre; Farklı yenilip elenicez.. :)
Mustafa rüyalar tersine çıkar aman dikkat :n: Sevilla kendi sahasında İspanya'da 3. deplasmanda ise 15. bu takım berbat bir deplasman fobisi var kendi sahasında ise çok çok iyi R.Carlos'da oynamıyor ibre Sevilla lehine ama 1gol herşeyi değiştirir FB gol atarsa ve Edu rakipe çalışmazsa Fenerbahçe maçı kilitler...
Dr. Gürkan KubiLay bi yazısında ;
SeviLLa'ya karşı 4-4-1-1 oynayan takımların hep puan aLdığını söyLemişti. Hatta kendi evinde aLt sıra takımına biLe yeniLdiğini yazmıştı.
Deportivo'da tek forvet oynayan bir takım. Ve onLarda 3 puan aLdıLar.
Neden oLmasın diye geLmiyorda değiL insanın akLına. :)
Ama içimde çok garip bir his var. AnLatamıyorum :p
ÖyLe Yada Böyle bu maçı Alacaz!
Sevilla deplasmanı Avrupa'daki en zor deplasmanlardan biri.İnanılmaz tempolu oynuyorlar,çok kolay gole gidiyorlar.Bence bu maçı da rahat alırlar malesef.İlk maçta Fener'in 3-2lik galibiyetini tahmin etmiştim,bu maçı da 4-1 Sevilla alır diyorum:(...
Fener-Betis Dostluğu!
04.03.2008 - 14:49:35 |
Kaynak: Yabancı Haber Ajansı
Sevilla kentinin diğer takımı Real Betis´in taraftarları, Fenerbahçe´yi destekleyecekler...
Ezeli Sevilla-Betis rekabeti, bu akşamki Sevilla-Fenerbahçe karşılaşmasına da yansıyor. Milliyet´in haberine göre dün Fenerbahçe kampını ziyaret eden Real Betis taraftar grupları, Sevilla karşısında Fenerbahçe´yi destekleme sözü verdiler.
Sarı-lacivertli ekibin kaldığı otelde Fenerbahçelilerle görüşen İspanyol taraftarlar, Sevilla’nın ezeli rakipleri olduğunu dile getirip, “Real Betis, 1907 doğumlu bir takım. Tıpkı Fenerbahçe gibi. Sevilla ise 1905 yılında kurulmuş. Yani Galatasaray ile yaşıt. Biz Fenerbahçe’yi tutuyoruz ve bu maçta sizi destekleyeceğiz” dediler.
Sabah saatlerinden itibaren takımın kamp yapacağı otelin önünde beklemeye başlayan Real Betisliler, Roberto Carlos’un maç için İspanya’ya gelmemesi üzerine de büyük düş kırıklığı yaşadılar. Carlos’u çok sevdiklerini, Fenerbahçe’ye olan sempatilerinin Brezilyalı yıldız nedeniyle daha da arttığını kaydeden taraftarlar “Hep yanınızda olacağız” mesajı verdiler
Bence eleneceğiz ama yine kılpayı şekilde tıpkı Alkmaar maçları gibi kılpayı kaçıracağız ve çok çok üzüleceğiz hatta 2 gol atıp bile elenebiliriz.
Gönlüm Fenerbahçe'den yana, inşallah tur atlarız...
Bugün Fenerbahçe'nin gerektiğinde hızlı ataklarda yerine pas atacak, gerektiğinde ayağında top tutacak oyuncuları kullanması lazım..
Fakat ayağında top tutması çok zor, inanılmaz bir tempoda oynuyor Sevilla, Arsenal gibi tempolu bir takımı 3-0 yenmeleri ne kadar tempolu olduklarını kanıtlıyor..
R.Carlos'un olmaması avantaj. R.Carlos defansif yönden aksalıklar veriyordu. Vederson ise defansif yönden R.Carlos'dan daha iyi; ama ofansif yön için bunu söylemiyeceğim. Vedersen ona düşen görevin farkında bu yüzden varını yoğunu orataya koyarsa sol kanatta eksiklik olmaz.
Bu maç için pek bir umudum yok ama Futbol bu herşey olabilir...Başarılar Fenerbahçe...
çok TIRSIYORUMM!!!
jesus_fb abi :) carlos'un oynamayacagını ogrendıkten sonra bende tırsmaya basladım Beşiktaşlıyım ama avrupa arenasında BJK, fb, gs çekısmesı yapılmaz en azından ben boyle dusunuyorum ulkemızın temsılı soz konusu sonucta.. bu arada benım anlamadıgım bır nokta var kımı fenerlı turu gecerız dıyor ceyrek fınaldeyız dıyor kımı fenerlı ınsallah fark yemeyız dıyor tabıkı futbol gorusu bu farklılıkta etken ama neden boylesıne zıt gorusler var??
Üzülerek söylüyorum bence Sevilla maçı alır. :( Ama inşallah yanılırım.
Ben Fenerbahcenin galibiyetle cikacagina yurekten inaniyorum. Bu mac berabere bitmez, Fenerbahce alacaktir insallah.
Tv lerde bazi spor adamlari yorum yapiyorda, yok ilk yari Sevilla en az 3-0 onde olur diyolar, biraz positif dusunce kalmamis insanlarimizda. Fenerbahcenin buyuklugu belli, bu turu gececekler ins.
Okadar umutluyumku 30 sterlin para yatirdim bu geceki sampiyonlar ligi maclarina :D 450 sterlin alcam hepsi tuttarsa
defansları kezmanın da dediği gibi zayıf ilk maçtada gördük özellikle hücuma çıkarken kaptırılacak toplar filelerimizden zor çıkar.....ama bugün tüm oyuncular yüksek motivasyonla oynicak olması içimden berabere biter görüşünün ağırlık kazanmasını sağlıyor.....tamam güçlü bi ekip olabilir ama herşeyin başı mücadele isimlerle maç kazanılmaz!.........
Arkadaslar umarım uğur yapıyorsunuzdur.fark yiyeğiniz derken Bİz Fenerbahceyiz.Ben takımıma inanıyorum Fark yemekten de yenilmekten de elenmekten de korkmuyorum biz Avrupa'da ilk kez bu kadar ileriye gittik.Sağolsun baskanımız bize her seyi verdi her seyi.Artık yükseklere cıkmanın zamanı geldi unutmayın biz Fenerbahceliyiz.Fark yesekte zaten bu takım gönüllerde bu sene çok iyi yer etti.Sevilla'nın evinde oynadığı son macları izledim gercekten cok iyi oynuyorlar ama buraya yazıyorum Sevilla'yı eleyip Çeyrek finale çıkacağız.Buna yürekten inanıyorum futbolcularımız ve teknik kadromuzda inanırsa olur bu iş Uzaylılarla oynamıyoruz onlarda etten,kemikten insanlar.Tekrar yazıyorum Sevilla'yı eleyip Çeyrek finale çıkacağız.
Arkadaşlar biraz pozitif olun bu kadar yaptıkları ahlaksızlık terbiyesizlikleri görmezden gelmeyelim daha korkmak yerine daha da hırslanalım ki eminim takımda bu şekildedir.
Turu atlayacağız.
Ayrıca bende katılıyorum bir arkadaşımızın lafına, Fenerbahçe'nin Avrupa'da büyüklüğü bu maçta ortaya çıkacak!
Tekrar diyorum İlk gol'ü kim atarsa turu atlar:)
Carlos'un olmaması kötü oldu..Carlos ispanya ligini çok iyi biliyor..Onun oynaması takıma çok etki ederdi..Ayrıca vederson'da formsuz..Eski vederson degil..Fenerbahce'nin sol tarafı bu aralar çok açık veriyor..Oraya dikkat etmemiz gerekir..Neyse daha fazla yoruma gerek yok maça az kaldı merakla bekliyoruz
Son olarak;Halit kıvanç yorumcu olarak olmassa sevinirim.Ayy uyy offf:n:
Basarılar Fenerbahce:)
Sevilla maç öncesi var STAR TV'de. Yaklaşık 60 dk'dır izliyorum. Gerçekten Talk Şov tarzında hazırlanmış. Gülmek isteyene tavsiye ederim.
o ne biçim çevirmendi öyle ahah
çevirmedi kaldı kitlendi :)))
AHMET CAKAR BIKINI giyecek beyler :D
Ben gollü bir maç bekliyorum fb atarda yerde r.carlosun olmaması takım için bir avrupa maçında her yönden dezavantaj.Kezmanlada bu iş olmaz ilerde top tutamaz fenerbahce semih oynamalıydi.zico bunu +70 den sonra anlayacak ne yazık ki..
Ahah şimdi Fenerbahçe nin yenmesini ayrı bir zevkle istiyorum. :D
Fenerbahçe tribününde EXPO 2015 İzmir yazıyor.:p
Artık herşey hazır, maçın başlamasını bekliyorum. Gökhan ve Uğur'dan iyi performans bekliyorum, herkes Sevilla kanatlardan etkili gelecek diyor ama geride de aynı kanatlarda boşluk bırakacak ve buraları hızlı oyuncular Gökhan ve Uğur iyi değerlendirebilir.
Bu arada Fenerli oyuncular maça çiçekler ile çıkacak ve Sevilla'lı oyuncunun öldüğü noktaya bu çiçekleri koyacaklar. Büyük bir fairplay davranışını olacak. Tebrikler Fenerbahçe...
Haydi Fener'im.
Kamera - yayın brbat. Çok yakın oyunculara. İspanyollar önem vermemiş anlaşılan.
Daniel Alves çok uzaktan bir frikik golü attı.Volkan nasıl yumruklayamadı o topu anlamadım.7 Dk.da 2 sarı kart gördü Fenerbahçe.
2-0 oldu.
Aman Allahim,neler oluyor öyle ?
Volkan çok kötü başladı. 2 golü de çıkarabilirdi. Fenerbahçe'nin işi artık çok zor.
Sevinenlere yazıklar olsun diyorum, volkan ve selçuk napıyorsunuz?
selçuk ahh ahh... fark olacak :( 7-8 olmazsa iyi.