Taktği denedim ve Bolusporla çok az puan kayıpları ile süüper lige çıktım gerçekten güzel bir taktik
Printable View
Taktği denedim ve Bolusporla çok az puan kayıpları ile süüper lige çıktım gerçekten güzel bir taktik
Taktiği Manu da denedim.Wayne Rooney pek başarılı olamıyor.Sanırım Pivot forvet kullanılsa daha iyi olur.
Tebrikler. Crusher v2 ve v3'ü de denediğinde sonuçları yazarsan sevinirim.
Sana hak veriyorum. Yaklaşık 10 yıldır menejerlik oyunlarının müdavimi olduğumdan dolayı biraz tecrübem var. Hem bu tecrübemi de yeni arkadaşlarla paylaşarak hemde yapmış olduğum taktik sadece benim takımımda mı işe yarıyor onu ölçmek için paylaştım.
Sanada tebrikler. :)
Zıplama, Kafa, Topsuz alan, ve Güç özellikleri iyi olan bir forvetiniz varsa Target Man(Atak oyuncu) kullanarak güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Benim tercihim top sürmesi ve şutu iyi olan bir hızlı forvet. Seçim sizin.
AMC'ye yüksek creativity(ismini hatırlayamadım şu an ) vermenin sebebi nedir?
Alex de Souza tarzı paslar atması için. :) Yani genel olarak Kontr-atak oynadığımız için hızlı bir forvetin varsa güzel ara paslar atabilmesi için.
Taktik dizilişleri vs. kadroda bulunan oyuncular çerçevesinde yapılmaz mı?
Neyse bu konuyu daha fazla uzatmak amacında değilim.Verilmesi gereken ceza zaten bana verilmiş.:icon_lol: Ki açıkcası ilk defa böylesine seçkin bir forumda böylesi garipsenecek bir ceza ile karşılaştım.
Taktik'e gelince 2010 sezonunda Galatasaray'dan Newcastle'la transfer olduğum sene denedim ancak yapay zeka sanıyorum bi süre sonra durumun farkına varıp yapacağınız 2.maçlarda önlemini alıyor ve eksik olan kanattan ecel terleri döktürüyor gibi geldi bana...
07/08 sezonunda 1.ci olarak superlige cıktım. İkinci sezonumun ortalarında (08/09) Crusher v1 i denedim ve ligi 4.cu olarak bitirdim.Bidahaki sezonumda (09/10) Sonra Uefa Kupasına katıldım ve M.City 'i eledim , sonra Salzburg'u eledim ve son olarak Stutgart engelinide gectikten sonra gruplara kaldım. Gruptan Olympiakos'la ve Braga ile berabere kalarak , Sevilla ve Heereven'i maglup ederek 8 puanla 1.ci cıktım.Sonraki turlarda sırasıyla Feyenord , Newcastle ve Tottenham'ı eledim ve yarı finaldede Porto'yu eledikten sonra finalde Ajax'ıda 2-1 maglup ederek kupayı kazandım.
http://img502.imageshack.us/img502/5197/adszcm8.jpg
http://img502.imageshack.us/img502/5...3d70ffcc62.jpg
Bu sezonda Crusher v3'udenedim (sezon 10/11). Aris'i eleyerek yine gruplara katıldım. Az Alkmaar ve Atl. Madridle berabere kaldım, Empoli ve Sochaux'u maglup ederek Atl.Madrid 'in ardından 2.ci olarak gruptan cıktım. Cıktıktan sonra sırasıyla Rangers, Nurnberg, Benfica ve Atl. Madrid'i eledim ve finalde Barcelona ile eslestim. (Ayrıca Ligdede sampiyon oldum )
http://img362.imageshack.us/img362/7087/adsz111mr1.jpg
Tebrikler gerçekten süper başarılara imza atmışsın. Benim Wolves'li günlerim gibi :)
Ilk bakışta imkansız gibi gözüksede bu taktik gerçekten işe yarıyor. Şuanda başka bir forumdaki turnuvada Şampiyonlar Ligi Finalideyim. Crusher ile bu başarıları yakalamak mümkün.
Tekrar tebrikler...
Taktikte bitek , kose vuruslarının yerini degistiriyorum :) Yakın direge orta yaptırıyorum ve 2 uzun stoperi yakın direge saldırtıyorum , en iyi sıcrama ve kafa vuran oyuncumada yakın direkte dur komutu veriyorum, geneldede cok verimli oluyo.
Bu arada kadromuda belirtiyim
GK: Ciprian Tatarasanu, Ferhat Odabasi, Kılıcarslan
DL: Taylan Isıldar,Alparslan Erdem,Mehmet Oztonga
DR: Omer Ozcelik , Mehmet Cogum,Adem Calık
DC: Baki Mercimek,Stefan Mardare,Ali Turan
DMC: Rafael Carioca,Ayman Abdelaziz
MR : Dagoberto Currimilla, Ozer Hurmacı
MC : Eduardo Ledesma,Umut Kekilli
AMC : Diego Buonotte,Boris Sagredo
FC : Javier Acuna,Nobre,Mehmet Battal
Kaydedilmemis yabancılarım : Jonathan Reis, Nicolas Millan,Omar Andrade
Bu başarılar 8.0.2 nin ikinci yamsıyla mı elde edildi.
Ben 8,02 yamasıyla aldım kupayı 2 kere ust uste :) Bu sezonda Sampiyonlar ligine diktim gozumu :icon_twisted: Bide bi sorum olcak , Superligde ikili averaj gecerli olmuyomu yaa ?
Fenerbahceyle evimde 0-0 , deplasmanda 1-1 berabere kaldım .Puan tablosundada 70 puan aldık ama averajı +33 oldugu için onlar birinci olmus , bende sampiyon oldum yazmıstım ama maalesef oyunun azizligine ugradım :D:D
Arkadaşım özellikle sordum ikinci yamasımı diye.8.0.2 nin iki tane yaması çıktı.İlkinde finans sorunu vardı.İkinci de o sorun çözüldü.Sen hangi 8.0.2 ile oynuyorsun ilk çıkan mı son çıkan mı?Daha açık sorayım ben burdan indiremedim son yamayı hata veriyo sürekli.Başka bir yerden indirdim.Sen burdan indirdiğinle mi oynuyorsun?
Oyun cok kolay degil zaten de :) peki o yamayı indirirsem ; indirdigim yama uzerinden suanki kariyerime devam edebiliyomuyum ?
Simdilik bu kariyerime devam ediyim o zaman :)
Bende taktiğe bir göz attım, arkadaşın dediği gibi tempoyu 3-4 kademe yani normal'e doğru getirilirse daha yararlı olur diye düşünüyorum. Küçük takım büyük takım ayırmadan tabi. Çünkü kontratak oynuyoruz ve daha hızlı bir tempoyla daha iyi sonuçlar verir.
taktik büyük kücük her takımda cok iyi isliyor en azından yenildiginiz maclarda bile ezilmiyorsunuz yenilmenize ragmen yapılan ataklar size zevk veriyor
Kardeş 802 için de birşeyler hazırlıycam demiştin ya.Ne zaman hazırlıycaksın ? :)
802'de denedim ben bu taktiği çokta başarılı. :)
Başlığı baştan sonra okursan taktiklerin devamını görebilirsin. Toplam 3 adet Crusher var Crusher v1, v2 ve v3 olarak. Bunlardan v1'i 8.0.2 çıkmadan önce yaptım diğerlerini ise 8.0.2 sürümü ile yaptım ancak v1 de v2 ve v3 kadar 8.0.2 sürümünde başarılı yorumlardan anlaşıldığı gibi.
Oke kardeş paylaşımların için çok teşekkürler.Deneyip sonuçları aktarırım :)
yorumlardan anlaşılacağı üzere güzel bir taktik mutlaka deniyeceğim.takımım real madrid.sürümüm 8.0.2.sence v1 mi v2 mi v3 ü mü deniyim?
önerin için şimdiden teşekkürler.
Kardeş nasıl bir antreman programı uygulamamız gerekir ?
v3 veya v2 8.0.2 de etkili.
Bu taktik sayesinde m city ile CL Finali oynayacağım..
Saol..
Beşiktaş İle Denemekİstiyorum Ama Benim Sİteme Cok Ters Oyuncu Yok Desem Yeridir :)
fenerbahce'mde deniyicem bu taktiği hemen v1 hiç işe yaramıyor maclar kısır geçiyor fakat v2 v3 ü denemedim daha hemen deniyicem teşekkürler baktığımızda çok mantıklı
v3 ü denedim ama pek faydasını görmedim.ilk 2 maç galibiyet aldım.Sonra ardı ardına puan kayıpları başladı.Yine de paylaşım için teşekkürler :)
içimi kararttın ama yaff:D bu taktikle ilk 4 maçımı kazandım devamını bekliyorum hatta en önemli galibiyetim roma yı deplasmanda 3-1 ile yenmekti:) eğer fenerbahce yi yönetiyorsanız forvet e deivid ggbi kafa hakimiyeti 18-19 olan oyuncu oynatmanızı tercih ederim ben oynatıyorum roma macında 2 gol attı ardından sakatladılar:D
birazdan resim koyucam bakarsınız bu taktikle yaptığım bütn maçların sonuçlarını
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İŞTE ANKARASPOR MAÇIM
http://img503.imageshack.us/img503/1940/adszwd6.jpg
mütiş roma maçım
[img]http://img503.imageshack.us/img503/6440/afha4.jpg[/img]
işte bu da bu taktikle oynadığım 3. maçım olan denizlispor maçım
http://img374.imageshack.us/img374/3...emresmirl4.png
1 önemli nokta var bu taktikle ilk ya da 2. yarının son dakikalarında baskı kuruyorum nedense:):) ama skorun lehime olması sevindiriyor
Herkese selamlar.
Uzun suredir konuyu takip etmiyordum. Tum yorumlari okudum hepinize ayri ayri tesekkulerimi sunarim olumlu olumsuz elestirileriniz icin.
Genel anlamda olumlu buldugunuz ortada ancak yinede bazi olumsuz yonleride var elbette. Uzun zamandir bu taktikle oynadigim icin artik olumsuz yonlerini sifira indirmeye basladim.
Yakinda v4 cikarmayi dusunuyorum. Ustelik kadro yapisina gore `v4a` `v4b` gibi kisimlara da bolecegim. Ornegin pilot forvet icin farkli hizli forvet icin farkli gibi.
Crusher`dan ayrilmayin. Yakinda gorusmek uzere...
Bence cok mantıklı bir iş yapmıssın arkadasım simdi indirip deneyecegim.Eski Fmlerde ben de buna benzer taktikler yapıp cok iyi sonuclar almıştım.Ayrıca sunu belirtemeden geçemeyecegim taktiğin bana İtalyanların ünlü catennaccio'sunu hatırlattı.Tabi onların savunma anlayışı daha farklı bir libero var mesela.Ama hucum hattı aynısı.Bir de o sag kanada koydugun oyuncu İtalyan milli takımında bazen solu da kullanırdı.Kafasına gore işte bi de tabi hocanın soyledikleri.hele hele amc oynayan oyuncunun adını Rossi olarak gorunce Şu italyanların taktiginden yola cıkmış oldugunu dusundum cunku İtalyanların unlu golcusu rossi de o pozisyonda arkadan gelerek cok gol bulan bir oyuncuydu.kanat olarak da massaro yu kullanıyorlardı 90 larda yanlış hatırlamıosam.En onde de Altobelli vardı santrafor olarak ki bence Van Basten gibi o tarzın ustaları olarak gosterilen futbolcular içinde en iyisiydi.
valla ben crusher v3 le 5 senede 3 turkiye sampiyonlugu kazandım ama son senemde CL şampiyonu oldum ben inatla taktikten fazgecmedeim bazen saç baş yoldurdugu anlar olmadı değil:), ama sadece team settings'de counter attack'ı kaldırdım daha baskılı bi oyun için crusher 4 u sabırsızlıkla bekliorum:)
Arkadaşım sana tek şunu derim "Mükemmelsin" senelerce karşılaşıp hiç yenemediğim takımı aynı kadromla aynı kadroya karşı tek 1 maçta senin 3.taktiğinle yendim we şunu derim ardından oynadığım 11 maçta hiç yenilmedim mükemmelsin.Taktiğin we emeğin için çok saol.
Taktik çok iyiymiş. Sevila'yı deplasmanda 3-1 yendim, Roma'yı evimde 3-1 yendim, Liverpool karşısında ise 2-0 öne geçip oradan 4-2 yenildim ama süper oynadım.(deplasmanda) Ben FB'yim... Süper taktik...
V3'ü Atletico Madrid'de deneyeceğim
Teşekkürler.