evet kesinlikle daha güzel ifadeler var da kurallar müsait değil ;)
Printable View
evet kesinlikle daha güzel ifadeler var da kurallar müsait değil ;)
aynısı bendede mevcut ama diyemiyoz işte :D bence fener daumu ve nobreyi gönderirse daha rahat şampiyon olur biz bu zor durumumuzda bile peşlerindeyiz fenerin bu kadro ile bu ligde maç bırakmaması lazım hepsini kazanması lazım (hakem hatasız)Quote:
Originally Posted by francesco10
Daum Nobre Deniz bi gitsin işte o zaman takımımın yenilgisine üzülecegim. 3-4 oyuncu ve Daum yüzünden fenerbahce den uzak durmaya basladım. adamları 3-0 yeniyosun al oyuna gencleri diicem ama bu daum genclerin cogunu getirmemiş samsun a.Su nobre önemli maclarda gol atmasa şimdiye kadar cok tan gönderirdik.
evet yaw dedim ya gençleri ve yedekleri hiç oynatmıyo hiç güvenmiyo onlara sonra da takımda yedek oyuncu yok :p
Haksızlıklar Nobrenin hareketleri konusunda yorum yapmıycam izledim ilk gördüğümde penaltı değil demiştim bende yavaş izleyincede olmaz olsun böyle maç dedim.
ama keremin söylediği primimden oldum maç başına paramdan oldum lafına takıldım. acaba Kerem için federasyon bi ceza iptali verirmi? haksız yere bir maç fazladan ceza alırmı? üstelik cezası ne kadar iptal olsada formasını yeni yabancı kaleciye kaptırcaktır bu maç yüzünden. Nobrenin yaptığı haksızlıkta hem kendinin hem fenerin yanına kar kalacak.
Bu hakemlerle bu lig ancak bu kadar yürür işte...
Bu arada gazetede okudum, Serdar Tatlı çok üzgünmüş o pozisyonu göremediği için...Umarım bir daha böyle hatalar yapmaz...Bence ligin en iyi hakemi Serdar Tatlı, O'na yakışmadı dünkü penaltı kararı..Ancak penaltı kararı dışında gayet iyiydi(penaltı olayının gölgesinde kaldı diğer iyi kararları)
serdar tatlının ligin en iyi hakemi olduğuna katılıyorum.ama işte nobre ve onun gibilere benim lafım.abi sevmiyorum böyle adamları ya.bu arada galatasaray taraftarlarının tezahüratı:nobre nobre nobre nobre sahtekaar nooobre...
GS'nin bu tezahuratını duyuyorum şu an oynanan maçta..Ok bu tezahurata lafım yok, olamaz da..Ama ilk golden sonra hemen Fenerbahçe'yi sövmeye başladınız yeniden..Bu pek hoş değil işte...Şahsen ben kendi takımımın maçında rakip takımın ismini ağzıma almak istemem..Sadece kendi takımımı kendi takımımın ismiyle tezahurat ederim..Bence doğrusu bu...
Zaten sadece Fenerin lehine yapilan hatalar konusulur, digerleri unutulur.
Bide su an oynayan Antepi izleyen, bizi kupada 0-2 yenip atom karincalar gibi kosup ve savasan antep gitmissss yatan bir antep gelmis.
Quote:
Originally Posted by Neron_FB
kesinlikle ben de küfüre karşıyım ve kınıyorum böyle hareketleri.oraya tuttuğun takımı desteklemeye mi gittin rakiplere sövmeye mi yani.
Ben Serdar Tatlı'nın en iyi hakem olduğunu bırakın iyi hakem olduğuna katılmıyorum.
fenerbahçe maçlarında olan hakem hataları ile ilgili yorum yok