-
Oynadığımız futboL tatmin edici bir futboL değiLdi. BöyLe oynarsak işimiz çok ama çok zor. ÖzeLLikLede 60 dan sonra bütük takım döküLmeye başLadı. Bu fizik kondisyon oLayını da çözmemiz gerek. Sanırım turnuva yakLaştıkça idman seviyesi azaLacak ve oyuncuLar kendiLerine geLecektir ama böyLe oynamamaLıyız. ÖzeLLikLe Emre daha basit oynamaLı, topu aLıyor adam geçmeye çaLışıyor bakıyor oLmuyor tekrar geri dönüyor takımı yavaşLatıyor, aLıp vermeLi Emre böyLe oynarsa pozisyona giremeyiz. Zaten bu oynadığımız sistemin en önemLi özeLLiği hızLı pas yapıp en kısa sürede hücuma çıkmak ama Emre böyLe topLarı ezerse oLmaz. ÖzeLLikLe Turnuvada Nihat Semih ve Arda üçLüsü iLe maça başLamaLı, oyun gidişatına göre Tümer ve Tuncay dan yararLanmaLıyız. Savunma ise bu gün iyidi. Gökhan Zan da yanında ne yaptığını biLen bir savunma adamı iLe oynayınca daha bir kendine güvenerek oynuyor. Servet in savunmada oLması ise insanı otomatik oLarak rahatLatan başka bir unsur.
-
Takim ilk yari kondisyonu yerindeyken gercekten iyi oynadi ve bence turnuvada bu futbolun ustune koyacaktir. Kondisyon antremanlari yuzunden 60 sonra tokezledik ve futbol olarak tabiri caizse dokulduk. Portekiz maci icin bence olumlu sinyaller verdik... Fatih hoca portekiz macinda kanatlarda mutlaka hizli ve teknik oyunculari kullanmali. Defans kurgusu yavas yavas oturuyor bence portekiz macinda c.ronaldo tutulabilirse gol pozisyonu vermeyiz ben takimdan umutluyum ayrica tek forvet oynanmali diye dusunuyorum
-
İlk yarıyı beğendim ancak ikinci yarı iyi oynayamadık ilk yarıdaki performansımızı maça yaymalıyız