Gençlerbirligi çok iyi oynamadı..Sahada mücadele ettiler..Yoksa iyi oynayabilselerdi kesin 2 veya 3 gol atarlardı..
Barusso gibi pas yüzdesi iyi olan adam yedekte..Barış özbek ne oldu sana..Barış nasıl top oynuyor her gelen topu hemen saga sola atıyor bir kontrol et önce..Afedersiniz resmen çolapa gibi oynuuyor:;)
Sabri-Barıs,Mehmet güven hepsi bir arada olursa pas yapamayız
Mehmet güven hiçbir zaman bu takıma yakısmıyor..Bunu her zaman söyledim..Halada söylüyorum..Ya mehmet kendini bir geliştir ya..Geleni vuruyorlar..
Nonda ne oldu sana; nondada var bir sorun hani neede eski nonda yahu adam gecemiyor,Önündeki adama pas atamıyor..Forvette Kral-Karan oynamalı..
Sag beke genç biri oynatılmalı..Oda Muhammed Ali atam olmalı.Ama bakıyorum A takımda antremanlara bile cıkmıyor..
Sabrinin verdigi asist'te birsey demiyorum..Orda baska birsey yapamazdı..Çünkü bir anda 4 kişi cezası içinde kaldı..
3 pas yapabilseydik..Bu maçı rahat alırdık..Dün ordusporum olsa bu Galatasaray'ı yenerdi..
Ugur uçar'ı çok arıyoruz çoook
Mehmet topal'ın eksikligi öyle belli oldu'ki:)..Gençler rahat rahat göbekten geldi..
Topal,Kral,Karan,Ugur sizleri arar olduk:)