Mehmet Topuz oynuyor.Kayserisporun hiç bir iddası yok sadece prestij maçınıa çıkıyoruz bunu unutmayın ama takım çıkıp aslnalar gibi mücadelesini verecektir buna inanıyorum
Printable View
Mehmet Topuz oynuyor.Kayserisporun hiç bir iddası yok sadece prestij maçınıa çıkıyoruz bunu unutmayın ama takım çıkıp aslnalar gibi mücadelesini verecektir buna inanıyorum
Kayserispor İstanbul'da oynadığı Galatasaray maçı gibi bir maç çıkarırsa Fenerbahçe Kayseri'ye acımaz fark olur.
Fenerbahçe artık şampiyon olmuştur geri sayım maçları bunlar. ;;)
FENERBAHÇE
Serdar
Gökhan
Lugano
Yasin
Roberto Carlos
Aurelio
Maldonado
Deivid
Vederson
Alex
Kezman
KAYSERİSPOR
Ivankov
Kemal
Aydın
Koray
Avendano
Ragıp
Saidou
MehmetTopuz
Mehmet Eren
Iglesias
Cangele
Zico güzel bir kadro çıkarmış.Kayseri bi umut belki çelme takabilir ama çok zor.
Uğur yok ilginç.
Kazim son 2 macin yildizi,ama oynatilmiyor. (: Zico Alexi dinlendirip,Deividi Alexin bölgesine cekip,sag kanatta Kazimi oynatabilirdi.Sonucta Alex yorgun düsmesin Chelsea maci var,Kazim da son 2 mactir cok formda.
Ama bahsettigimiz kisi Zico olunca bunlar anlamsiz kaliyor,adam 2 senedir ayni kadro,ayni taktikle oynuyor.Oyuna soktugu isimler bile ayni.
Vederson'un 11de olması şaşırtıcı Chelsea maçında defansif anlanda onu kullanabilir belide bunu deniyordur ama İyi bir UğurBoral'ın neler yaptığını bütün Avrupa gördü Chelsea maçı öncesi akılda soru işareti bıraktı ...
M.Topuz oynayacakmış !
M.Topuz ortaladı Saidou golu attı Kayseri 1-0 önde.
Macta pek tempo yoktu, kayseri kornerden golü buldu...
M.Eren'le net bir fırsattan yararlanamadı Kayseri golden hemen sonra...
Kayseri yine bir kornerde cok etkili oldu İgleisias vurusunu serdar kurtardı.
"Dayan be Kayseri" şeklinde bir ifade yanlış olur, çünkü şu anda dayanmaya çalışan Fenerbahçe.. :)
Maç bi bize geçiyor, bi kayseriye. Golü buldular. Fakat maçı çevireceğimizi düşünüyorum. Kayseri aman aman güzel top oynamıyor. Bizde oynamıyoruz ortada gidiyor maç...
Golde top dışardan çevriliyor gibi dursada, top havada olduğu için net birşey söylemek yanlış olur kolay kolay kimsenin göremeyeceği bir pozisyon kısacası.
İki takımda ortalama bir oyun oynuyor, golü önce yediğimiz daha iyi oldu, bizimkiler kendilerine gelir ikinci yarı daha etkili oynarlar.
Deivid gene uzaktan nefis bir şu çekti, İvankov yumrukladı.
Bu Maçı Kayseri 2-1 Alacaktır Bence..
55 - 65 arası Kayseri 2-0 yapacak diye Düşünüyorum
Colin Kazım ve Semih takviyesi 2. yarı için iyi olur. Bu değişiklikleri yaparsa Zico, maçı çevirebilir Fenerbahçe. Kezman vasatın altında, sezon sonu kesinlikle satılmalı. Dünya yıldızı bir forvetin geleceğini biliyoruz zaten. Kimse artık o gelince Kezman'a da yol görünür.
Ne olursa olsun Fenerbahçe'nin bu maçı kazanacağını düşünüyorum nedense. Umarım yanılırım..
ilk 15-20 dk da etkili olduk gibi bir kaç pozisyonda bulduk ama gökhan vederson deivid aurelio yararlanamadı ikinci yarı semih girmeli oyuna kezman yine yokları oynuyo
Bencede fb bu macı ne yapar eder cevirir gibi bir his var içimde. eger kayseri bi kontra dan 2 yi bulursa cok iyi olur o zmn cevirmesi zorlasır fakat fb 2. yarıya baskılı baslayacaktır.
Roberto Carlos çıkıyor, Kazım oyuna giriyor.
Kayseri 1 gol daha atarsa fb sarhoşa döner:p umarım puan bırakmaz ks bu maçta fenere.
Kazım gol atacak, içime doğdu. Ve halen daha maçtan umudum yok.. :)
Koruyamaz gibime geliyor Kayseri skoru ama inş. korur...:)
Kemal ve Mehmet Topuz cıktı, Turgay ve Ali Turan oyunda. Dakikalar 63...
Semih de oyunda.
Fenerbahce baskıyı iyice arttırdı. Kayserinin dayanması lazım.
alex attı of ya ... artık maçı koparır fener 3 bile atar.
Fenerbahçe penaltı ile uzaktan yakından alakası olmayan bir penaltıyla maçı çevirecek sanırım.
Hakem ilk yarı adımıza çok kötüydü.Fakat şimdi bize tartışmalı penaltı vermişler :D
Öncekilere saysın bunu hakemler :p :D
Macı izlemediğim için bi yorum yapmam yanlış olur ama pozisyonda deivid e müdahale dahi yok deniliyor izleyenler tarafından .
Yalnız Deivid'i tebrik etmek lazım. Gerçektende profesyönelce düştü.
Penaltıyı gören var mı?Penaltı mı değil mi?
Alakası yoktu penaltıyla.
Bu maçı kazanamazsak Şampiyonluk gider diyorum. İçim rahat değil :/
yaßancı hakemler yönetsin ya şu maçları :(
Penaltı olayını tartısmaya gerek yok..Bu tür kararlar yine olacaktır..Galatasaray'a falan hatalı penaltı calınınca kimse konusmasın..Maça dönelim.
Maç'ta son anlar..
Geçen hafta ceza sahası içinde voleybol oynayan oyuncuya penaltı çalmayıp gelip burda kendini yere salan adama penaltı çalan hakemlerler ondan sonra uçan tekme ile rakibe giren vedersona kırmızı vermeyen hakemler ve kafandan sallama 5 dakika ile ve iki top oyunda olmasına rağmen hala oyunu devam ettiren. İlk yarı melek gözüken ikinci yarı gerçek yüzlerini sahaya yansıtan hakemlerle bu kadar.
tebrikler fenerbahçe.şampiyonluğun kutlu ve mutlu olsun ;;)
FenerbahçeLi arkadaşLar biraz objektif oLursa hiç bir sorun çıkmaz ve oLay da oLmaz.
Erkek gibi çıkın ve kabuL edin. Hakem hataLarı iLe kazandığınızı. Bundan çekinecek bişi yok.
BuraLardayım. Aşırıya kaçana bende aşırıya kaçarım dikkat edin ;;)
Baran nerden biliyorsun uzatmalarda bir daha uzatma olmayacağını araştır bakalım.Ayrıca Hayrettin abi ben kabul ettim ilk penaltı penaltı değildi diye.Söyleyeyim son dakikada ki şansla ve hakem hatalarıyla kazandık.Ama umrumda değil.
Siz kabulleniyorsaniz hakem hatasiyla kazanmayi,benim diyecegim hicbirsey yok.
Memo senden fazLa iLeri gitme. Dikkat et. Ortamı fazLa geriyorsun.
Herşey ortada haLa ne savunması yapıyorsunuz.
Sessiz kaLında en azından hakLı oLun.