Kahe öyle bir gol kaçırdı ki...
Kahe öyle bir gol kaçırdı ki...
Yav hakem yuh yav,o eli nasil görmezsin ? O penaltiyi nasil vermezsin ?
bastırıyoruz bu dakikalarda ama gol yok :(
El saka elle müdahale etti gibi geldi bana ama.Tempo acayip yükseldi...
Gençlerbirligi gol attı.Herşey bitti.Tuna gol attı..YAzıklar olsun gs...
bitti bu iş kupa anadoluya gidiyor
Genclerbirliği finalde diyebilirz artık.
GS'nin 3 gol atması lazım. Mucize olmazsa GB finalde .Tebrikler
Anlamıyorum 55 dk'den sonra her maçta çöküş başlıyor.Ahh.TEBRİKLER GENÇLERBİRLİGİ
Yazıklar olsun Galatasaray.Şunu söylüyorum galatasaray ibb'ye de yenilip şampiyonluktan olur ;)
http://www.forzagalatasaray.org/elle.jpg
Neyse,olan oldu.Moral bozmaya gerek yok,bizde o kupadan cok var,hedefimiz sampiyonluk ...
Yeni federasyona diyecek lafım yok artık. İyice cozuttular. Cevat Güler ise kesinlikle saçmalıyor. Anlamsız değişikliklerle takımı mahveddi. En önemli defans oyuncusunu çıkararak maçı değiştiremezsin Bay Güler.
Gençlerbirliği kupayı kazanıp UEFA ya gitsin :D
Öyle bi mac oldu ki ilk yari biz 5-0 önde bitirebilirdik,onlar da 2.yarida fark atabilirlerdi bize.Ilk yaridaki kacan gollere yanmamak elde degil,onlardan birisi gol olsaydi rahat alirdik bu maci.
Fenerbahçe Galatasaray'a elendiğinde içimden Galatasaray'ın elenmesini dilemiştim ve bu dileğim gerçek oldu. Aynı zamanda kupa Anadolu kulüplerine kaldığı için de mutluyum. :D
1-1 oldu ama neye yarar...
El Saka yatıyor yerde...
Ümit karan keşke daha önceden atsaydın be..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
4 dk= 2 gol gelirmi derseniz :p
o fotoğraf vücuda çarptıktan sonraki pozisyonda çekilmiş.top zaten el saka nın sağından gelip çarpıp soluna doğru gidiyor.
penaltı lincoln yerde :D
hadi gol olsunda moral olsun
Lincoln penaltı kaçırdı ve Gençlerbirliği Finalde Tebrikler Gençlerbirliği
maç bitti tebrikler GALATASARAY
Kupa Anadolu 'da
son sn penaltı kaçırdı he GS...:)
Yeter ya Lincoln bizi üzmeye hakkın var mı git allah aşkına başka takıma.Bırak Bir iliç etmessin penaltı kacırdıgın iiçin deil....En önemli maçlarımızda oynamadın 1-2 maç oynadın.
Yav adamda moral kalmadi ki penaltiyi atsin,son dakikada penalti aliyoz,atsak ne ise yarar ki ? Ilk yaridaki kacan gollere yanalim ...
Tebrikler Gençlerbirliği...:)
Neyse tebrikler GB umarım kupayı GB alır ... Bizde o kupadan cok sorun degil. Lig için moral bozmasınlar yeter...
Penaltıyı atmak ne zamandan beri profesyonellikle alakalı allah aşkına?
yuzde yuzumuz penaltı verilmedi ama.genclerbirliği bizden daha iyi kontralar yakaladı ve pozisyonlarıda cok netti.tebrik ederiz.lincolnun penaltıyı kacırmasına uzuldum.en azından alisamiyende kazanacaktın.
Özetle Galatasaray elendi. Bakalım kupayı kim alacak? Son yılların en ilginç finali olacak...
Tebrikler Gençlerbirliği.
Kupa Anadolu'ya geçecek.
"TFF Süper Kupa Maçında Bir Anadolu Takımı olacak."Güzel bir değişiklik :)
Hakemi tebrik ediyorum
Atsa Maç üst bitecekti..İddaa'da üst oynayanlar kazanacaktı...