Seni saygıyla selamlıyorum kardeşim.
Printable View
Tabi tabi benim gösterdiğim tablo işine gelmiyor dimi :)
Ben G.Birliginin düsmesini istiyorum :D
Zerre kadar üzülmedim,hak etmislerdi düsmeyi ...
Bursaspor da hep son haftalarda garantiliyor kümede kalmayı. Altay'ın düştüğü sezon son maçta Gençlerbirliği ile oynanan maçı hatırlatırım, neyse...
Rize'ye 1.ligde başarılar, belki bu bazı şyleri değiştirir ve tekrar çıktıklarında daha yukarıları hedeflerler.
Yeter ama herkes Bursaspor'a cephe almış.Siz kendi takımınıza bakın bi..
Bana diyorsan ben o sezon cephe aldım Bursaspor'a. Yeni bir olay değil ve bunu heryerde de belirtiyorum. Herkes cephe almışsa bir de siz düşünün neden böyle acaba diye?
Serkan abi sen Fenerbahçeliydin demi..Geçtiğimiz sezonlardan Fenerbahçe nin bağladığı maçları sölermısın?
Konumuzla ne alaksı var? Ben o sezon Altay'a yapılanlardan dolayı sevmiyorum Bursaspor'u. Göz göre göre Altay düşürüldü, Şike Tahkik Komisyonu kuruldu, bazı şeyler ispatlandı ama sonra üzeri kapatıldı. Yine aynı sezon dönen dolaplar nedeniyle İstanbulspor'u da sevmiyorum mesela.
Sen direk saldırıya geçtiğine göre Bursaspor'un da maç bağladığını kabul ediyorsun sanırım.
Yahu ben neden takıntılı olayım ki. Öle şeyler yazmışsınki sanki Bursaspor'u hiç küme düşmemiş yada küme düşme tehlikesi yaşamamış gibi küme düşen takımları küçük düşürücü şeyler diyorsun. Bir şeyleri söylerken önce kendi takımına bak .. bak bakalım ne yapmış , ondan sonra düşen takımlar hakkında yorumda bulunursun. Ben sana oraya ard arda 2 sezon koydum . 2003 de 1 puan ile kümede kalmışın 2004 de ise küme düşmüssün. Demek ki böyle şeyler olabiliyor. Elbette herkes kendi takımına bakacak başka takımların başarılarıyla yada taraftar gruplarıyla bir yarış içine girmeyecek.
E sen bunu kabul ediyorsan daha da yazacak birşey yok. Ben takımımın maç bağladığını kabul etmem.
Ayrıca bunlar ispatlanamayacak şeyler, kimseyi de zan altında bırakmayalım. Benim sevmeme nedenim dediğim gibi eskilerden kalma.
Rize'ye yeni ligde başarılar dileyip konuyu kapatıyorum, karşılıklı tartışmaya dönüp birbirimizi kırmayalım.:)