Bence biraz saçma değişiklikler olmuş, Feldkamp'ın sık sık yaptığı hatalara Zico da düşmüş.
Printable View
Bence biraz saçma değişiklikler olmuş, Feldkamp'ın sık sık yaptığı hatalara Zico da düşmüş.
Semih ve Colin Kazım gol silahları. Biraz geç kaldık ateşlemek için ama...
Bu arada Sivas 1-2 GS. Yenmemiz şart. Şampiyonluk mucizelere kaldı...
Manisaspor yeniliyo 2-0,Genclerbirligi artik asilmaz maca fazla.Neyse haftaya ASYde sampiyonlugu kutlariz.
Şampiyon olamasakda şu maçı kazanalım. G.Saray'ı bugün şampiyon yapmayalım. Belli mi olur son hafta...
Zico kendini aştı ve iyi hamle yaptı... İlk yarıyı berabere kapamak önemliydi ikinci yarıda golü buluruz en azından ŞL
Maçı izleyen arkadaş var mı ? Edu'nun 2-3 saniye topu elle sürdüğü söyleniyor ?
İlhan Cavcav bir Fenerbahçe maçını daha rahat geçiriyor yahu, olacak iş değil. Bir Fenerbahçe maçında da kazanmak zorunda olsalar ne vardı sanki? Kazanmak zorunda olmayınca hep yeniliyolar :mad:
Kezman - Selçuk değişikliği
Normal Taktiğe Döndü ZİCO Şimdi Araya toplarla gol bulabiliriz diyecektim Golude attık 3-1 oldu
Galatasarayın maçı berabere olduğuna göre Fenerbahçeye gün doğdu.Stadda sevinç gösterileri vardır muhtemelen :) .
3-1 oldu Deivid.
Hadi be Gençler 3-2 yaptın at bi tane daha rahatlat beni :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hadi be bir gol daha Gençler. Bugün şampiyonluğu ilan edelim.
Ne olursa olsun helal olsun size!Hayatımın en güzel günün yine siz yaşattınız bize.(sevilla maçı)Artık seneye bize Ş.L. de yeter .
G.Birliği öne geçti ama Fenerbahçe ilk yarı biterken skoru eşitledi.Manisa'nında yenildiğini duyunca G.Birliği oyuncuları rahatlamışlardır sanırım 2.yarıya başlarken.Semih Fenerbahçe'yi öne geçirince zaten orada bitti gibi oldu.Deivid'in golüde üstüne tuz biber oldu.G.Birliği skoru 1 e indirdi ama Fenerbahçe kazanarak şansını son haftaya kadar sürdürmesini bildi..
Fenerbahçe sanırım bu galibiyetler Şampiyonlar Ligine katılmayı garantiledi.Tebrik ediyorum galibiyetlerinden ötürü..
Artık Gs malesef şampiyon çok moralim bozuk ama ne olursa olsun sonuna kadar ZiCo
AŞKINLA OLDUK DERBEDERBU SEVGİ BİR ÖMRE BEDELFENERBAHÇELİ OLMANINGURURU BİZLERE YETER.
Tebrikler Fenerbahçe'm...!
Zico bazen çok ilginçleşiyor yani GB rahattı yinede zorladı skora bakılırsa tebrikler Fenerbahçe...
Aşkınla olduk derbeder,bu sevgi bir ömre bedel.Fenerbahçe'li olmanın gururu bizlere yeter.
Bugün ilk kez bu kadar uzun konuşmak istiyorum.Söylemek istediğim çok şey var çünkü.Teşekkürler Fenerbahçe'm.Bizlere bu sene Avrupa maçlarında çok büyük gurur yaşattınız,Fenerbahçe'nin ismini Avrupa'ya duyurdunuz.Ligde de şampiyon olsaydık güzel olurdu ama olsun.Biz Fenerbahçe'liyiz.Biz Fenerbahçe'nin iyi gününde de kötü gününde de yanındayız.
Bugün maç öncesinde ve maç sonrasında yaşananlarla Fenerbahçe'li olduğumu hissettim.Maçtaki Fenerbahçe taraftarının maç öncesinde ve maç sonrasında takıma olan sevgisi,televizyon başında olan benim duygularımı temsil ediyordu.Ve açıkca söyleyeyim çok duygulandım bu iki anda da.
Şampiyonlar Liginde yaşadığımız başarılar da çok büyük.Bu takım Avrupa'nın en prestijli turnuvasında Fenerbahçe ve Türkiye'nin adını duyurdu.
Maça gelirsek,söylenecek pek birşey yok aslında maçın büyük bir kısmı Gençlerbirliği yarı sahasında geçti,kazandık.Haftaya Trabzon'da da kazanacağımızı düşünüyorum ..
http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/
Burdan izleyebilirsin. Dirsek ve formanın o aradaki yer ile vurdu Edu. El verilebilirdi ama o karambolde görmek zor onu.
Altta da ingilizce ve portekizce yazılmış sanırsam :)
Herşeye rağmen sizi çok seviyoruz çocuklar :) Bu taraftar daima sizin yanınızda.;;)
Edu koluyla güzel bir gol atmış.
Ayrıca bir posizyonda Erkan'galiba Gençlerbirliğinden topu koluyla kesiyor o da penaltı olmalıydı.
Edunun attigi gole elle atti diyorlar? dogrumu?
Maçı izleyemediğim için yorum yapamayacağım. Ancak Fenerbahçe'nin matematiksel şansı sürsede oluşan ortamda Galatasaray şampiyon olmuş ve bunu herkes kabullenmiş görünüyor.
Tabi başlığa baktığımda Fenerbahçe'li arkadaşların takımlarını desteklemeside güzel bir durum.
Bence elle.Yani el değil de kol ile.
Şampiyonlar Ligine katılmak teselli oldu artık atılacak adımlar seneye etki edecek Bu sene Süper Kupa+Avrupada başarı ile geldi geçti
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Pozisyon tartışılır elde olabilir omuzda Edu omuz diyor kişisel yoruma kalmış.Bu arada penaltımız verilmedi :D :p
Hep destek tam destek sloganıyla devam ediyoruz seneye sampiyonlar ligindeyiz ve seribasıyız.Nisan-Mayıs ayı bizim için cok kötü geçti ama ayaktayız bu takımı nasıl iyi gününde delice desteklediysek bu günlerde de desteğimizi eksiltmememiz gerekiyor.Unutmayalım bu takım bu sene bize bir rüya yasattı....Yasadığım en güzel rüyaydı...
Yalnız ilgiçtir bariz penaltımız verilmedi hiç kimse konuşmuyor:p
şş fenerliler :D
Konuşsak ne yazcak Eren :)
Maçlardan sonra pozisyon tartısmayı cok sevmiyorum. Ama Deivid'in ortada bariz el vardı o pozisyonda.
Ayrıca Semih'in golden önce Kazım'ın eline çarpan top var bide :)
Futbolmu oynandı Veleybolmu oynandı anlamadım. İki takımda el ile oynadı :D
Fenerbahçe'nin bu maçtan kazandığı tek şey Devler Ligini garantilemesi oldu tebrikler Fenerbahçe.
Neyse maçtaydım gs maçı falan umrumda değildi zaten gitme amacım çocuklara teşekkür etmekti. Hiç yaşamadığım heyecanları ve güzellikleri yaşattılar en önemliside tekrar yaşatacaklarına dair umut verdiler bu sezon bitmiştir artık şimdi Milli takımla yaşayacağız o heyecanları
Her zaman böyle oluyor zaten :)
Edu'nun elle attığı golü, Kolin Kazım'ın elle düzeltip attırdığı golü görmeyerekten…
Elle golü duyunca gsliler dolmuş topiğe :D :D :D Neyse bu maçla Şampiyonar Ligini garantiLedik. Artık seneye son haftalara bırakmamak lazım bu işleri..
ortami kizistiracak ilk mesajda cezayi vericem haberiniz olsun...yok fenerin penaltisi verilmemis yok edu elle atmis yok kazim eliyle duzeltmis.. bunlari burda kavgaya donusturmenin hic manasi yok..
Genclerbirligi maci alabilirdi aslinda,özetlerde baktigim kadariyla iyi mücadele etmisler ama iste defans hatalari yüzünden kaybetmisler.
Bir pozisyon var,Mehmet Cakir ile Ugur Boral arasinda,eger Ugur o hamleyi yapmasaydi kesinlikle cok sey degisirdi,Mehmet golle sonuclandirabilirdi ya da Ugur kirmizi görebilirdi,cok yerinde bir müdahele ile takimi ipten aldi orada.
Yahu sanki biz avantajlıyız gibi yorumlar yapılıyor.Şampiyonluk sansımız yok neyi tartısıyorsunuz illa ki birileri ortamı kızıstıracak.İlla ki ortam gerilecek...
Dün ve Bugün tüm medyada Ali Bilgin'in gönderileceği konuşuluyor. Yönetim inş. böyle bir şey yapmaz Ali Bilgin bu sene hiçbir maçta asıl mevkisinde oynayamadı.Zico onu ya solda ya Alex'in yerinde oynattı Ali Bilgin orada ne zaman oynamış ki ? Zico onu Antalspor-Fenerbahçe maçında sağ kanatta oynarken beğendi aldı şuan oynattığı yere bakın