ben asistan menejere yaptırırım genelde konuşmaları ve çoklukla da futbolcular maçtan sonra konuşmalarımı överler. yani iyi bir asistan varsa konuşmalar ona da yaptırılabilir bana göre. ama tabi 2. lig takımlarında bu olmayabilir.
Printable View
ben asistan menejere yaptırırım genelde konuşmaları ve çoklukla da futbolcular maçtan sonra konuşmalarımı överler. yani iyi bir asistan varsa konuşmalar ona da yaptırılabilir bana göre. ama tabi 2. lig takımlarında bu olmayabilir.
Ben size bir şey danışmak istiyorum daha doğrusu sormak...
Arkadaşımızın yadıklarını okudum ve anında bir kariyer açtım İngiltere'de 2. lig de Millwill oldum.Yönetimden artı para istedim verdiler trasnfer ücretim 2.7 oldu sonra tam oyuncu alıcam o gün içerisinde 270k ya düştü ne olmuş olabilir moralim amma bozuldu :( :( :(
Çoğu işi okumaz dedin de yazı sardı, okudum. :D Güzel bir yazı ama alt ligler bana çok zevksiz geliyor. Bana zevk alacağım birkaç alt lig takımı önerebilir misin?
Bank Asya 1.Ligi
Coca Cola Championship'i bir inceleyip bu liglerden bir kariyere başlayabilirsin.
Yazının büyük bir kısmını okdum,vaktim olduğunda tamamını okuyacağım.Güzel bir yazı olmuş.FM'de alt lig takımları ile oynamak çok cazip geliyor banada.O oynadığım alt lig takımını büyük bir takım yapmak .. Bilmiyorum bana çok zevkli geliyor.
Galatasaray'ımdan başkası kesmiyor beni. :) CM zamanlarımda alırdım küçük bir takım abime özenip -idolüm abimdi kusura bakmayın :D- uğraşır dururdum. Ama en kısa zamanda küçük bir takım alıp oynamaya başlayacağım.
Bu yazıdan sonra Diyarbakırspor'la bir kariyere başladı. Transfer komusunda önerilerini dikkate aldım. Bir de Feeder Club olarak da BJk gelince güzel oldu. İbrahim Kşa ve Serdar Özkan'ı kiraladım. Güzel bir analiz olmuş. Teşekkürler ...
free oyuncu kısmı gerçekten önemli. çok iyi free futbolcular gelebiliyor. takımın en önemli adamı oluyorlar. sezon ortalarında da o sezon sözleşmesi biten oyunculara bakmak lazım. yani sezon sonuna bırakılırsa iyi olanlar kapılıyor. bitime 6 ay kala hemen çalışmalara başlamak gerekiyor.
merhaba, başarısız bir menejer olarak bu başlığı açan kişiye teşekkür ediyorum.
deneyeceğiz göreceğiz.
Sürekli alt liglerde oynayan biri olarak yazdıklarına tamamen katılıyorum.Özellikle transfer konusunda.Belki de alt liglerde oynamanın en zevkli yanı transferler.Bir sürü serbest oyuncu var,bir coğu takıma geliyor zaten.Birde parent kulüpler yardımıyla kiralanan oyuncular kesinlikle etkili.Ben genelde Yozgat ile oynuyorum.Gençlerbirliği'nin pilot takımı oldum mesela,takımımdaki sol açık eksiğini Ferhat'ı göndererek kapattılar sağolsunlar :)
Katıldığım diğer nokta,bütçe.Biliyorsunuzki yönetim size bir maaş bütçesi veriyor.Bu bütçeyi aşmadığım sürece alabildiğim kadar adam alıyorum.Sakatlıklar çok can yakıcı olabiliyor çünkü.
Oyuncu satamama dezavantajını bende yenemeyenlerdenim maalesef.1K'ya zar zor satabiliyorum oyuncuyu o da eğer orta seviye bir oyuncuysa.
Benimde sizlere tavsiyem,bütçenizi artırmak için,hazırlık maçları düzenleyin.Kendinizden büyük takımlarla evinizde oynayacağınız hazırlık maçları size gelir getirecektir.Bu da hiç yoktan belimizi doğrultmamıza yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.Ayrıca maaş bütçesini göz önüne alarak,takımdaki personele bakın,gereksiz gördüğünüz personeli yollayın.Boşa para akmasın.
Bende baya uzattım sanırım.Nese alt liglerde oynayan tüm arkadaşlara başarılar :)
etumesgut şekersporla 6 sezonum
3.sezon BANKASYA ya çıkıp aynı sezon düştüm
6.sezonda tekrar bank asyaya çıktım 10.hafta 11.sıradayım ve BANK ASYA daki güçlü takımlara karşı oldukça defansif bir taktikle çıkıyorum.
Arkadaşların dediği gibi tam defansif taktik uzun vadede fayda sağlamıyor.Bence oyunun bir garipliğide aynı taktikle üst üste maç kazanamamanız
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Pardus ziraatçimisin (üniversite)?
yazının hepsini baştan sona okudum emeğine sağlık. benim sana bir kaç önerim olacak ingiltere amatörden kuzey ve güney başlamanı tavsiye ederim en çok zevk alarak oynayacağın ve zornlanacağın bir lig ve premier lige cıkmak için verdiğin emekler seni daha cok bağlayacaktır. ama transfer konusu amatör için özellikle güçleri iyi olmayan ama sezon damgasını vuran oynucular cıkıyor cok araştırmak gerekiyor dediğin gibi ama cok iyi özellikli adamlardan verim alamadığımda oluyor. Bath city oynadım bilgisayar çöktü oyun silindim :( şimdi yeniden başlayacağım seninde başlamanı önerim hayırlı günler
güzel kardeşlerim bi ricam var sizden bende fm oyunlarında 4. 5. ligden takım alıp üst liglere çıkartmayı seviyorum ve ingiltere 4. liginden MK Dons die bi takım aldım 7. senemdeyim ve premiere güç bela çıkardım ama şu ki kullandığım 4-1-2-2-1 taktiğini sanki çözdüler 2 gol atıyorum 3 tane yiyorum 4 atıyorum 5 yiyorum bi türlü engel olamıyorum kalecim görünürde sağlam mikkel andersen yedeği zac barrett bi taktik ya da öneri bekliyorum...
kardeşim öyle takımlarla oynamak cok zor oluyor calışma izni alma sıkıntısını ekleyince cıkarmak için günleri veriyorsun ben sana taktik vermekten ziyade benim fikrim evimdeki maçlarda 4-4-2 rakibe göre belirlersen daha başarılı olursun. deplasmanda forvetim iyiyse 1-2-3-3-1 oynadığım maçlarda oluyor. 4-1-4-1 veya 4-4-1-1 oynuyorum bende wrexhamla oynamaya başladım. amatörde oynuyordum format atmak zorunda kalınca kayıtlı oyun gitti bende 4 ligden wrexhamla başladım.
yazı nerde?