fenerin sol kanadı çöktü yattara çok etkili olacaktır fener yenilirse sivas-bjk kazanırsa fener CL bjk uefa sivas intertoto'ya gidecek
Printable View
fenerin sol kanadı çöktü yattara çok etkili olacaktır fener yenilirse sivas-bjk kazanırsa fener CL bjk uefa sivas intertoto'ya gidecek
Tühh yaa keşke Kezman oynasaydı tüm umutlarım söndü diyebilirim. :D
Fener bukadar eksik ama benim halen umudum yok.......
Huseyin'in belkide kaptan olarak son maci, seneye gidebilir veya Yattara alabilir kaptanligi, ligin 17 ci haftasinda yaptigi rezilik te var tabi, onun icin cok hirsli olacaktir.
Bu adamda gurur diye bişey olsaydı o kadar hakaretten sonra çekip giderdi.Adam sanki çok takıyor oynadığı futbolu.Takımda en az para verilmesi gereken oyuncu ama ne hikmetse en fazla miktarı kendisi alıyor.Takımda ağabeylik yapıyor diye bişeyde var.Dışarda ağabeyliğini iyi yapabilir ama sahada asla bir kaptan olamaz.Yazıklar olsun bu adamı Trabzonspor'da barındıranlara ve savunanlara..
Galatasaray'ın maçı kaybetmesini elbette bekleyeceğiz ama ondan önce takımımız sahaya çıkıp bu kadar eksiğe rağmen iyi oyun ve galibiyetle sezonu kapatırsa tüm Fenerbahçeliler mutlu olacaktır.
O nedenle kazanalım, 2. olsak da pek önemli değil.
Kadroya gelirsek, Uğur da olmadığına göre Önder'i sol bekte deneyebilir. Sistem değişikliği olacağını sanmıyorum, belki göbekte Can ya da Uğur'u oynatıp Yasin'i sol beke çekebilir. Vederson'un cezalı olduğu hafta antremanlarda denemişti Yasin'i sol bekte.
Güzel maç olsun, keyifli maç olsun, izleyenler zevk alsın, Fenerbahçe kazansın.:p
2002'deki FB galibiyetinde staddaydım ..Bizim 2 golü Zafer Demiray atmıştı yanılmıyorsam .. 2-1 bitmişti maç . Fenerbahçe'nin golünü de Johnson atmıştı..
Sol tarafta Yasin'i oynatıp göbekte Can'ı oynatacakmış. Bekliyoruz bakalım nasıl olacak? 2 takım da ofansı düşünsün bol gollü olsun.:D
Anlıyamıyorum bu teknik adamları . Sol tarafta Yasin oynayacakmış .. Yokmu paf takımda sol ayaklı bir bek oyuncu al koy onu oraya Yasin'den daha iyi oynar , en azından o bölgeyi tanıyan bir oyuncu seçersin . Yasin'in solda oynaması Yattara'yı maçın adamı yapabilir tabi ciddi bir şekilde işini yaparsa..
Serkan ya bizim takımın ofansı düşünecek halimi var allah aşkına.. Şurda bir Umut bir de Yattara var ofansif olarak.. Liseli Ergin'i oynatacakmı bakalım Ersun Hoca :)
Can ve solda Yasin'in olduğu defansa gol atarlar herhalde yahu.:p
Turkcell Süper Lig'in son haftasında yarın deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, sezonu galibiyetle tamamlama hedefiyle Trabzon'a geldi.
Sarı lacivertli takımda, bağırsak enfeksiyonu geçiren Kezman'ın kadrodan çıkarılmasıyla bozulan moraller, sakat olan Uğur Boral'dan gelen haberle biraz olsun düzeldi!..
Az da olsa şampiyonluk şansı olan Fenerbahçe'de, Vederson, Roberto Carlos ve Uğur Boral'ın sakatlanmasıyla sol kanat adeta çökmüştü!.. Ancak takımla birlikte Trabzon'a gelen Uğur, MARATON.COM.TR'ye yaptığı açıklamada, "Bu maçta sakat olsam da oynamak zorundayım. Az da olsa şampiyonluk şansımız var. Eğer ben de oynamazsam sol kanatta oynayacak kimse yok" dedi.
Uğur'un Trabzonspor karşılaşmasında oynamak istemesi Teknik Direktör Arthur Zico'yu çok memnun ederken, Brezilyalı teknik adamın yarınki maçta başarılı oyuncuya forma vereceği öğrenildi.
Bu arada Trabzon'a gelen Fenerbahçe takımını çok az kişinin karşılaması dikkat çekti.
MARATON.COM.TR ÖZEL
Uğurun oynaması gerekiyor bence oynamasa bile Gökhanı sola cekerdım ben Yattara'ya karsı koyabilecek tek o kaldı takımda cunku...
Fener mucize bekliyor
Turkcell Süper Lig'de son haftaya 2. sırada giren Fenerbahçe, mutlu sona ulaşabilmek için Trabzonspor karşısında kazanıp, İstanbul'dan gelecek G.Saray'ın mağlubiyet haberini bekleyecek.
İki hafta önce Galatasaray'a yenilerek avantajı rakibine kaptıran Fenerbahçe, son maça rakibinden 3 puan geride giriyor. Bu dezavantajla şampiyonluktan çok umutlu olmayan Sarı lacivertliler, zorlu Trabzonspor deplasmanında kazanıp, İstanbul'dan haber bekleyecek. Ancak dev maç öncesi Fenerbahçe'de eksikler can sıkıyor. Özellikle sol kanattaki tüm oyuncuların sakat olması Zico'yu zor durumda bırakıyor. Brezilyalı teknik adam son idmana çıkan Uğur'u oynatıp oynatmayacağına maç saatinde karar verecek. Fenerbahçe'de diğer bir eksik de dün midesi bozulan Kezman oldu. Trabzonspor'da ise cezalı Tayfun forma giyemeyecek.
Biletler bitti gişe önünde karaborsa satıyor..Trabzon maça kilitlendi diyebiliriz..Şehir şuanda çok renkli..İnşallah kazanırız..
Önce kazan sonra bekle
Turkcell Süper Lig'in son haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak olan mücadele saat 19:00'da başlayacak ve Digiturk Kanal 78'den naklen yayınlanacak. Karşılaşmanın hakemi Bünyamin Gezer.
GÖZLER ALİ SAMİ YEN'DE
Turkcell Süper Lig'de son haftaya lider Galatasaray'ın 1 puan gerisinde giren Fenerbahçe'de amaç Trabzonspor deplasmanında 3 puan almak. Buradan alacağı bir galibiyetle, Galatasaray'ın G.Birliği OFTAŞ'a karşı alacağı olası bir yenilgi durumunda şampiyon olacak olan Fenerbahçe'de umutlar sürüyor. Sarı lacivertli ekipte kaleci Volkan Demirel, Vederson, Kezman, Lugano, Önder, Deniz, Roberto Carlos ve son anda bağırsak enfeksiyonu geçiren Mateja Kezman Trabzonspor deplasmanında görev alamayacak.
TRABZONSPOR'UN TARİHİ SINAVI!
Turkcell Süper Lig'de bu sezon hedeflerinden uzak kalan Trabzonspor, ligin son haftasında kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Fenerbahçe maçında tarihi sınav verecek. Karadeniz temsilcisi Trabzonspor 1974-75 sezonunda çıktığı 1. Lig'de İstanbul'un 3 büyük takımı olan Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye karşı galibiyet elde edemeden kapattığı sezon bulunmuyor. Bordo-mavili takım bu sezon ise söz konusu takımlara karşı galibiyeti ve beraberliği bulunmuyor. Galatasaray, Beşiktaş 2 ve Fenerbahçe'ye karşı ise 1 mağlubiyeti bulunan Trabzonspor, kendi saha ve seyircisi önünde şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe karşısında galibiyet veya beraberlik elde edememesi halinde 34 yıllık tarihinde Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye karşı bir sezonda galibiyet veya beraberlik elde edemeden kapatmış olacak.
MUHTEMEL 11'LER
TRABZONSPOR
Onur
Musa
Hüseyin
Çağdaş
Mustafa
Ayman
Adnan
Serkan
Barış
Yattara
Umut
FENERBAHÇE
Serdar
Uğur
Yasin
Edu
Gökhan Gönül
Deivid
Aurelio
Maldonado
Ali Bilgin
Alex
Semih
STAT: Hüseyin Avni Aker
SAAT: 19:00
HAKEM: Bünyamin Gezer
YAYIN: Digitürk Kanal 78
İKİ TAKIM 97. RANDEVUDA
Trabzonspor ile Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de yapacakları 2007-2008 sezonu son hafta maçında 97. kez karşı karşıya gelecek. 13 Şubat 1974 tarihinde, Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapılan ve 0-0 berabere sonuçlanan Türkiye Kupası çeyrek final maçıyla başlayan 34 yıllık rekabette, galibiyet sayısında Fenerbahçe'nin üstünlüğü bulunuyor. Fenerbahçe, geride kalan maçlardan 36'sını kazanırken, Trabzonspor, 34 kez galip geldi. Taraflar 26 maçta ise eşitliği bozamazken, sarı-lacivertlilerin toplam 117 golüne, bordo-mavililer 114 golle yanıt verdi.
FENERBAHÇE, LİGDE 12 MAÇTIR YENİLMİYOR
Fenerbahçe, Trabzonspor'a son 12 lig maçında da yenilmedi. Bordo-mavili takım karşısında ligdeki son mağlubiyetini 8 Aralık 2001 tarihinde Trabzon'da yapılan maçta 2-1'lik skorla alan sarı-lacivertliler, daha sonra oynadıkları 12 lig maçında da yenilgi yüzü görmezken, bu süre içinde 9 galibiyet, 3 beraberlik aldı.
10.05.2008
Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar
Bu galibiyet bize kötü geçen bir sezonu unutturur .. Her ne kadar oyuncularımızın kapasiteleri belliysede bunun bilincinde mücadele ederler umarım.
Her ne kadarda kazanamayacagımızı düşünsemde iddaada yine dayanamadım Trabzonspor'a 1/0 verdim umarım kazanırız. :D
Yattara'nın maçı olacak bu yüzden bol gollü bir müsabaka bekliyorum. Fenerbahçe'de Semih gol krallığını perçinleştirmek için hırslı oynayacaktır maçı 5-2 kazanırız.
Güveniyoruz Traßzonspora :)
Umarım kazanırlar...
2 takımda bu maçı kazanmak isteyecektir,asılacaktır,sonuna kadar mücadele edecektir.Trabzon'da amaç kötü geçen sezonu iyi bir şekilde tamamlamak,Fenerbahçe'de ise olası Oftaş galibiyetine karşı mutlak kazanmak.
Normal şartlarda Fenerbahçe Trabzon'dan daha iyi bir kadroya sahip ama savunma alanındaki eksiklikleri Trabzon'un şansını artırıyor.Aynı şekilde eksik olmamasına rağmen Ts savunmasınında kötü olması bu maçın gollü geçebileceğine dair bir işaret.Bu maç Yattara-Umut,Alex-Semih kapışmasına dönebilir.
Birde maç oynanırken diğer maçta Gs nin önde olduğu haberi Fenerbahçelileri etkileyebilir.Bu da trabzonun işine gelir.
Kim kazanır tahminde bulunmak zor ama Fenerbahçe'yi yinede galibiyete yakın taraf olarak görüyorum..
Maçın başlamasına 1 saatten az bir süre kaldı..
Fıratcan Fenerbahçe ikincliği garantiledi. O yüzden Fenerbahçe her türlü ikinci veya şampiyon çünkü üçlü averajda hem Sivas'tan hemde Beşiktaş'dan üstün hatırlatırım bu iki takımıda bu sezon oynadığı bütün maçlarda da yendi. Fenerbahçe bu gün 50-0'da yenilse ikinci.
Maç kesin gollü geçecek.. Fenerbahçe kesinlikle kazanmak için çıkacak ve Trabzonspor'un defansının durumu malum..
Kezman "motoru bozmuş" ha :D kötü bir şey bağırsak enfeksiyonu. her neyse fenerbahçe'nin hanesine bir avantaj olarak yansıyacak.
fenerbahçe bırakmaz maçı. mucizenin bir kısmını kendilerinin gerçekleştirmesi gerektiği için kazanacaklardır maçı.
Uğur Boral sakat sakat oynuyor Yattara'ya gün doğdu ...
ben gollü beraberlik bekliyorum
TRABZONSPOR
Onur
Musa
Çağdaş
Hüseyin
Mustafa Keçeli
Ferhat
Ayman
Yattara
Serkan Balcı
Ergin Keleş
Umut Bulut
YEDEKLER
Tolga Zengin
Hasan Üçüncü
Kadir Keleş
Adnan
Barış
Cem
Jabi
FENERBAHÇE
Serdar
Gökhan Gönül
Yasin
Edu
Uğur Boral
Deivid
Aurelio
Selçuk
Colin Kazım
Alex
Semih
YEDEKLER
Volkan Babacan
Kemal
Can
İlhan Parlak
Ali Bilgin
Gürhan
Maldonado
Maça müthiş başladık.3 net gol pozisyonumuz var.HAYDİ TRABZONUM!!
bence de haydı trabzonn :D
TS Ergin ile boş kale kacırmış .
Ergin dolu kale boş kale dinlemiyor.Umut'un gol kaçırma rekorunu kırmaya pek hevesli..
Trabzon neler kaçırıyor ya :s
Yattara attı. 1-0 TS
yattaraaaa :D
Trabzon attı :) Yattara...
Yattara be ! Helal olsun sana :)
GOOOOOOOOOOLLLL!!! Yattaraaaaaaaa!!!
Helal Olsun Yattara'ya.. Trabzonspor iyi oynuyor gerçektende, Fenerbahçe'yi zor dakikalar bekliyor