Alaman o :)
Printable View
@Alicanfmfan
"?" Arda oynayacak işte :)
Emre'nin yerine i.toroman topal'ın yerine selcuk yada sol a emre'de olabilir...
Tabiki unutmusum pardon ::)
Kadro birbirine girdi. Ne kadar da aLternatifLi kadromuz varmış yahu :D
Yahu Arda Turan var,bence oynamasi en garanti futbolcu. :) Sol kanat Hakan-Arda olur iste.Mehmet Topal ligin en iyi ön liberosu mutlaka o kadroda olmali,yanina Aurelio gelirse tabi ki göbek cok saglam olur.AMC-St olur hücum hattimiz.AMC olarak Emre,Yildiray,Tümer gibi seceneklerimiz var,hatta Nihat var.Tek forvet olaraksa Mehmet Yildiz,Halil,Semih gibi isimler var.Nihat banko oynar,ama serbest oynar,tek forvet yapamaz Nihat.
Ersen haber göndermişti yahu geçen maç gol atınca Terim'e .. ne oldu yalan oldu heralde :)
Heh bir Ersen Martin eksikti :D
Kanatta bir sorunumuz yok.Arda,Hamit,Mehmet Topuz,Tuncay,Gökdeniz gibi süper oyuncularimiz var.ST oynayacak oyuncu cok önemli,defansin arasinda kaybolmamali,defansi yipratmali,ama bitiriciligi de olmali.Hakan Sükür tam o sisteme uygun ama ondan gecti artik,yaslandi.Mehmet Yildiz olabilir,ama onun hakkinda süphelerim var halen.Mevlüt olabilir aslinda tek forvet.Semih defansi yipratacak bir isim degil,arkasinda Alex olmadi mi zorlaniyor.
Cift forvetle cikabiliriz diziliste ama Nihat serbest oynayacaktir,yani gerektiginde orta sahadan top getirecek,forvete tasiyacak,gerektiginde STnin indirdigi toplari alacak,vuracak falan.(:
Fatih Terim Mehmet Topuzu değerlendirmeli kesinlikle Euro 2008de yoksa çok yazık edeck Mehmet Topuz şuan Türkiyedeki en iyi oyunculardan birisidir fizik gücü olsun sert şutları olsun çıok faydası olacaktır.Terim şuana kadar Topuzu hep çağırıyor ama oynatmıyor artık takıma monte etmesi lazım.Ayrıca Sol Bek içide Hayrettin daha iyi Hakan Balta ağır kalıyor
Yildiray son senelerde ne katiki bu takima, Tumer'den 10 kat daha iyi verim aliriz. Tumer suan ilk 11 oynicak bi futbolcu.
Emre Belozoglu bu sene Newcastle da kac mac yapmis ? onun yerine Mehmet Topal gibi isimler oynatilsa ilk 11 de. . . ama yok tabi Fatih hocanin takintilari var
Emre Asik, bu adam cok iyi olsa suan Galatasaray da oynuyordu.
Serdar'a zaten :D:D cok komik bi secim olmus, ondan daha hazir olan bi cok kaleci var, ornekte verim Aykut
Ugur Boral da tartisilmasin, egerki Zico onu ilk 11 baslatsaydi Chelsea ye karsi belki cok degisik bi skor ortaya cikardi. Cok suratli bi futbolcu, kontra atak oynicamiz dakkalarda cok faydasini goruruz.
bu kadroda degismesi gereken 4-5 futbolcu var, Fatih hoca takintilarini birakirsa bizi memnun etcek bi kadro cikar ortaya
Tamam ugur takıma girebilirde eger ki sol bekte oynatırsak çok hazin bir sonuc alabiliriz
Aslında şöyle yorumları bir okudum da teknik direktörlük zor iş.Örneğin Alican teknik direktör olup 23 kişi çağırsa Baran itiraz edecek Baran 23 kişilk ekip kursa Hayrettin itiraz edecek Hayrettin kursa Tarık itiraz edecek.
Bu da gösteriyor ki takımı kim kurarsa onun seçimini kabul etmek gerekiyor çünkü hiç bir zaman bir anlaşma zemini olmaz bu tür işlerde.
Not :İsimler örnek olarak alınmıştır lütfen aman abi beni niye bu işin içine kattın demeyin :D:D:D
Ya burada yazılan kadroya göre değerlendirme yapmak yanlış.Adam kafasına göre kadro yapmış...
F.Terim'in ne yapacağı hiç bir zaman belli olmaz.Daha önümüzde kaç tane hazırlık maçı var,orada da deneyeceği oyuncular var.Daha erken,kesin kadro açıklansın o zaman konuşuruz şu doğru,şu yanlış tercih diye...
Benim kafamda Emre Aşık,Tümer Metin ve Sabri gibi oyuncuların milli takımda yeri yok.Kaleci seçimlerini beğendim.Rüştü,Volkan,Serdar üçlüsü götürür turnuvayı.Ayrıca Terim'in bankoları arasında 3 tane defans orta oyuncusu gösterilmiş.Emre Aşık kadrodan çıkartılıp Emre Güngöre ve Toraman(Giray) kadroya alınıp defansın ortasında oynayabilcek 4 oyuncu götürülmeli.Sol bek H.Balta ve U.Boral iyi seçimler.Hayrettin'i hiç beğenmiyorum.Milli Takımda yeri yok!;)Sağ kulvar da Dr-Mr bölümü bence bata zengin.Dr olarak G.Gönül ilk adayım.Önünde Hamit oynar.M.Topuz ve Gökdeniz de iyi alternatif olur oraya.M.Topuz veya Hamit ikilisinden biri gerektiğinde sağ bek de oynayabilir.Sol açık olarak ilk aday Arda Turan.Ona alternatif olarak Tümer alıncak sanırım.Bence Tümer yerine S.Özkan kadroya alınmalı!S.Özkan sağ kanatta alternatif olur.Gökdeniz de sol kanat alternatifi halini alır;)Ön libero olarka tabir ettiğimiz oyuncularımız zaten tartışmasız M.Topal ve Aurelio olacaktır.Onların önünde Emre veya Yıldıray değerlendirilebilir.Hücum hattında Tuncay ve Nihat en büyük silahlarımız.Tuncay gerektiğinde kanat oynayabilme özelliği ile en büyük kozlarımızdan biri olacaktır.Forvet için diğer 2 tercihten biri mutlaka Mevlüt Erdinç olmalı.Diğer isim Halil,Mehmet,Semih olmuş farketmez...
Böyle bir kadro götürülürse Euro 2008'e daha başarılı oluruz eminim bundan.
Kaan abi çok doğru bir noktaya temas ettin.
Ama söyle bir şey kesin tandem güngör ve çetinden olusmalı
Ne Emre Aşık'ı,ne Tümer'i.Onların yerinde oynayabilecek çok daha iyi oyuncular var.İbrahim Kaş,Mevlüt,Selçuk Şahin olabilirdi.
Neyse yahu adamlar kuyuya tas atmış, bizde tartışıyoruz (: Resmi kadro belki de daha farklı olacak :)
Hayret Ibrahim Üzülmez ile Hüseyin Çimşir yok :) Egemen, Hayrettin ve Nuri'nin Milli formayı hakettiğini düşünüyorum..
Okumadan yorum yapıyorsunuz ve birbirinizi üzecek seviye de tartışmaya giriyorsunuz. Kesin liste 28 Haziran'da Uefa'ya verilecek. Gerçek liste verildiğinde konu açıp konuşuruz. Daha Uefa'ya verilmeyen ve kesin olmayan bir liste için birbirimizi kırmaya gerek yok, o yüzden konuyu kapatıyorum.Quote:
kesin liste 28 Haziran’da UEFA’ya bildirilecek.