Si Games'e iletirim ;) Gerçi TSLde çok eksik var ama ben TSLde oynamıyorum zaten :)Quote:
Originally Posted by Berkaiser
Printable View
Si Games'e iletirim ;) Gerçi TSLde çok eksik var ama ben TSLde oynamıyorum zaten :)Quote:
Originally Posted by Berkaiser
6.0.2 yeni yeni alışıyodum
ama neyse bunada alışcaz artık hadi bakalım
teşekürler
uyumlu. ben açabildim...Quote:
Originally Posted by mutlee
ne gibi ozellikleri var arkadaslar
kotam yok(ühü)Olsada indirmem(hehe)yinede sağolun
yama icin sagolun..tsk..
mcfm kullanılıyor herhalde?
yaw millet oyunun orjinal olması şartmı yama için???
arkadaslar save gamelerde 6,0,3 gözüküyo....ama 6,0,3 versiyonunu yukleyip save game actıktan sonra bi degişiklik olmuyo..örnegin besiktasın stad kapasitesi 6,0 versiyonunda yani normal versiyonda 20870.. 6,03 versiyonunu yukledikten sonrada 20870..ama 6,0,3 versiyonuyla yeni oyun acınca 32145 yani gercek boyut üstelik bobo besiktasta...save gamelerde bence bi etkisi olmuyo yada bende böyle oluyo....
Sende değil sadece zaten normalde de öle versiyon yazar ama save game lerde çalışmaz ;;)
Herkese hayırlı olsun :D
bobo nun profile iymi besiktasta, gokhan gulec ve jun yokmu. ve youla ve pancu dami kiralik gozukuyor
6.0.3'te Türkiye'deki transferlerin %90'ı yok....Ancak biz bunun için bir güncelleme yayınladık onu indirerek tüm transferleri oyuna aktarabilirsin...Update'i aşağıdaki linkte bulabilirsin...Quote:
Originally Posted by besiktas1903
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=6115
emeği geçen herkese teşekkürler !!!
saol demirhan1984 indiriyorum simdik. bi sorum da var besiktasta yabanci oyuncu sayisi 7 gozukuyordu (juanfran yuzenden) simdik ailton ve youla da kiralandi, ve bobo geldi ozaman 8 mi gozukuyor.
Ben datalı yükledim.Oyundaki gelişimi farkettim.Gerçi 2maç oldu.Uzaktan golleri daha sık görücez galiba.Umarım kornerlere de el atmışlardır
Emeği geçenlere çok teşekkür ederim. kurdum başladım çok güzel tekrar sağolun...
6.0.3de polat kezerde oy olabilicek kaleci yazmiyor(turkcesini tam bilmiyorum benim oyun hollandadaca) ve mehmet sedeftede yazmiyor.
yaw arkadaşlar 6.0.2de çalışan kayıtlı oyun editörü bu oyundada çalışırmı bi yardım etseniz
Arkadaşlar 6.2 yi indirdim ama kurmadım 6.3 ü mü indirip kurayım yoksa 6.2 yi mi kurayım sızce farklı varmı cok
indirmek sorun yaratmayacaksa (malum kota problemleri) her zaman en yenisini kurmanda fayda var ;)
Editor calısmaz cunku editorler sadece 602 ye uyumluyduQuote:
Originally Posted by mustafa6685
defoe ile il gil bişey var o ne transfer falan oldu da biz mi bilmiyoz
arkadaslar,
yeni yamayi yükledim ve maclarda ilk yari sonu ve mac sonundaki konusma secenekleri kalkti.. Eski oyuna döndü, takim konusmasi yapamiyorum..
Bunu yasayan tek benmiyim?
ben yapabiliorum
ya beyler bununh çalışması için 6.02 yaması yüklü olmasına gerek var mı
ilk mesajda yazıyor (yeni ekledim :) )
bizim etitörden ayarladıklarımızda geçerli oluyo mu?
böyle bişi olmaması lasım ama bende de almanya milli takımı falan yine regen doldu, kahn ın ismi falan yannış yine , bi ara yüklediğimz bu hataları düzeltici yamaları bidahamı yüklemek zorundayz şimdiQuote:
Originally Posted by mustio
Merhaba Arkadaslar
ben bu yeni Patchi install yapdim simdi ama baslatamiyorum
neden acaba ilac mi lazim
bende sorun yok şimdilik.
allah allah...
datalı yükledikten sonra yamayı yeni oyun açtım. versiyon farkı olan bilgisayarlarda açmıyor haberiniz olsun (en azından bende öyle...).
Beyler anlamadıgım su 6.2 70 mb .. 6.3 22 mb ama 6.3 tüm acıkLarı kapatıyor dıye bılıyorum.
ya ark.lar ben datalı olanı filefronttan indirdim 3seçenek çıktı ilkinden indirdim tamamlandı ama masaüstüne herhangi bi exe gelmedi acaba 3üne de mi indircem
o 3 tane çıkan şey mirror site. herhangi birinden indirebilirsin. masaüstüne kaydettiğine emin misin?
ewet indirme bitti ama masaüstünde hiçbişey çıkmadı sonra bilgisayarda arattım yine herhangi bişey çıkmadı şimdi rapidshareden indiriyom
(:/:) (:/:) mesela 6.01 i yüklemeden 6.02 yi yüklersen 6.01 birin güncellemelerini yapıyo mu bana yapmıyor gibi geldi sonra da 6.01 i düşük sürüm diye yüklemedi sizce düşük sürümün güncellemeleri üst sürüm yamalarda var mı merka ettim
Arkadaşlar sizden bişey isteyecem 6.3 ün Linkini rapid ve o diger site harıc link verebilirmisiniz.bu 2 sitede acılmıyor üniversite oldugu ıcın..www.hemenpaylas.com a upload eden cok hayir dua mı alır.(Datasız yeterli)
kardeş iyi hoş da şu an sitede yükleme yapılamıyor. çalışma olduğundan gönderemiyorum.