Böyle bir çalışmaya böyle sponsor işte. Teşekkürler Gillette.
Printable View
Böyle bir çalışmaya böyle sponsor işte. Teşekkürler Gillette.
bende diyorum Turksportal çalışkan önceki senelerde Türkçe yamayı erken çıkarıyordu. Niye geçiktirdiler diye sorular sordum kendime sebebi belli oldu . Bu sene çok kapsamlı bir Türkçe yama ile karşımıza geldininz çook sağolun. Sponsorda çok kaliteli :D Adını duyurmuş
valla daha bıçaklı sisteme geçmedim :D:D:Dhenüz makine ile işimi görüyorum :Dama yinede sponsara teşekkürler
bir çok modelini kullandım ama blue 2 plus'tan bir türlü vazgeçemedim... katkılarından dolayı gillette e teşekkürler...
Bu sponsorluk sadace 2008 ıcın mı gecerlı yoksa 2009da da bızımle beraberlermi ?
Kalitesi tartışılmaz büyük bir firma.Yalnız ben şu 14 yaşındaki kardeşimin mesajına çok güldüm ben büyüyünce gilette ile traş olcam.Hani derler ya ben büyüyünce doktor olcam oda büyüyünce gilette ile traş olcak..:D
evet güzel oldu...
Teşekkürlerimizi sunuyorum.
turksportal ekibine ve gilletin sponsorluğuna teşekkürler
gillete ve size teşekürler
Ben daha Gillette Blue 2'deyim 3'e terfi edemedim. :D
Herhalde bizler için tıraş bıçağından daha güzel sponsor olamazdı
Ben traş makinesi kullanıyorum,ama yedekte Gilette II Excel var.Pembeli pembeli :) Değiştirirsem şüphesiz Gillette Blue 3
Sponsor oldukları içinde ayrıca teşekkürler
M3 Power kullanıyorum, kartuşlarında biraz daha indirim yapmalılar :) Ama uzun süre dayanıklı oda bir gerçek... 2 senedir tık demedi...
Sponsorluk içinde teşekkürler...
daha sakal tıraşına geçmedim yaş olarak 3 haftada bir yani ama birden içme girdi gillette onu kullancam:D:D
Bende Gillette Blue 2 kullanıyorum sponsor olmaları çok şık olmuş gerçekten
Emin olsunlar ilk traşımı gillette ile olcam :p.
Sağolsunlar.
açıkçası henüz kullanamadım ama bu siteye destek oldukları için bundan sonra kullanıcam
Teşekkürler Gillette...
Babam çok uzun süredir Gillette'de çalışıyordu zaten bolca köpük ve jilet veriyolardı,P&G ye satıldı,ordan artık şampuan falan da geliyor :)
Ben de daha Gillette Blue 3 Kullanmadım;ama kullanışlı olduğundan eminim :)
Gillete blue 3 kullan, güne 3-0 önde başla
maçlarada 3-0 önde başlatsa keşke:)
Gillette Mach3 benim babamda kullanıyo bende bundan kullancan heralde 1 veya 2 sene olmadı 3 sene sonra
TEŞEKKÜRLER GILLETTE
Sayenizde Mach 3 Turbo'dan Gillet Blue 3'e geçeceğiz.
şu reklamı ezberledim valla televizyonda filan çıkınca ben de bağıra bağıra söylüyorum özellikle gol-gol-gol kısmını
güne 3-0 önde başlıyoruz sayesinde
Gillette 3,gerisi traşşş
bende aynen buraya jilette yakışır