Güzel maçtı.İspanya'nın son golü ofsayttı..David Villa bulduğu fırsatları çok iyi değerlendirdi.Güzel bir maç izledik.Rusya bir dahaki maç çok daha iyi oynayacaktır cezalı oyuncular gelince.
Printable View
Güzel maçtı.İspanya'nın son golü ofsayttı..David Villa bulduğu fırsatları çok iyi değerlendirdi.Güzel bir maç izledik.Rusya bir dahaki maç çok daha iyi oynayacaktır cezalı oyuncular gelince.
1. golde en büyük pay Villa'nin, iyice bakin bi.. durmadan yaptigi agresif pressle defans oyuncusu hatali pas atmasini sagladi. Atagi baslatan Villa, bitiren Villa..
Ayrica Villa Torresin arkasinda oynadi, durmadan kostu, pres yapti.. Sonra Fabregas girince, Villa Torresin yerine gecti.
Ayrica Ispanya öyle süper oynamadi..
Bilyaletdinov'u gecen yilda izlemistim, Sampiyonlar ligi maclarinda...
Maç gerçekten çok güzeldi. İzlerken keyif aldım. David Villa'nın çok sağlam bir futbolcu olduğunu ve bu turnuvaya damgasını vuracak forvetlerden biri olacağını tahmin ediyordum ama ilk maçında da 3 gol atmasını beklemiyordum. Gerçekten harika oynadı.
Rusya defansı İspanya'nın teknik ve şaşırtıcı taktiklerine karşı çok etkisiz kaldı. İspanya, rahatlıkla girip gol attı. Rusya'da tek beğendiğim oyuncu Zhirkov'du. Her yerden çıktı adeta ve yüreğini koyarak güzel bir futbol izletti bizlere. Rusya'nın gelecek maçlarda kendini toparlayacağını düşünüyorum. Fakat İspanya, bu galibiyetle birlikte beklendiği gibi Çeyrek Final biletini cebine koydu bence. Ayrıca Rusya'nın tek golü de gerçekten görülmeye değerdi. :)
Bu arada Rusya turnuva başladığından beri yenilirken gol atmayı başaran tek takım oldu şu ana kadar.