Zaten arkadaşlar şu var. Çok basit bir yolla kanalı açabiliyorsunuz. İşin zor kısmı şifreyi gireceğiniz yeri bulmak ve cihazınızda emu yazılımı var mı yok mu onu bilmek. Ben teknoloji adamıyım kurcalar, az bir yardımla bu işi çözerim diyorsanız kendiniz rahatlıkla yaparsınız zaten. Olmadı bir elektronikçiye giderseniz 2 dk. hallederler ve ücret alırlar. Ben 2 sene elektronik alanında çalıştım. Uydu kurma konusunda, çoğu cihaz konusunda bilgim var. Tabi öyle durumlar oluyordu ki müşteriye telefonda anlatırken kumanda da menü tuşuna basarmısınız diyorum. O tuş üzerinde de menü yazıyor ve yarım saat o tuşu bulmasını bekliyoruz. O açıdan bu tarz şeyleri anlatımı biraz zor oluyor. Goldmaster ve next cihazlarınız varsa zaten keyi girme işlemi çok kolay. Hatta elektronikçiden com kablosu alırsanız evde kendinizde cihazlarınıza program atabilirsiniz. Ben aklımda kaldığı kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım sizlere. Nette yazan bilgileride buraya bıraktım yapabilen ordan yapsın.
Ayrıca Coşkuncum dijital tv kartı ile ilgili bilgim yok kendi adıma yardımcı olamayacağım.