sadece bulunduum lig açık :D
acemilik işte..
Printable View
sadece bulunduum lig açık :D
acemilik işte..
2 gb ram dualcore işlemci ve 512 mb 8500 gt (gerçi ekran kartının bi önemi yok lig açma konusunda) ile sadece 2 lig açıp oynuyorum :) kafam rahat olsun fazla lig istemez. :D
512 MB Ram, 7 lig açtım ve bazılarının alt ligleri de var. Şimdiye kadar hiçbir problem yaşamadım...
fm oynarken benim ram cpu ve sd kullanımı acayip artıyor.cpu kullanımı %100 lere çıkıyor.bunu düşürmenin bir yolu varmı?
512 mb ram ile ben hep 5 büyük ligi açıyorum.Arada Hollanda'yı da katarak 6'ya çıkarıyorum.Internet açık oluyor ve gayet güzel ilerleyebiliyorum..
Ya ben 512 ramle 2 lig açıyorum 1-2 sezon sonra yine kasmaya başlıyor..
Valla dediğim gibi 1Gb Ram,256 Ekran Kartı,3 Ghz İşlemci,300 Gb Harddisk(belki bu oyunla alakalı değildir.) Benim fan biraz kötü acaba o etkiler mi?
Bide benim bi sorum olucak.Neredeyse tanınan her ligin, oyuncu resimleri,formaları,logoları yüklü. Onlarda oyun hızını etkiler mi?
ben 20 - 25 lig açtığımı hatırlıyorm ama kariyer uzun vadeli olmaz 1 sezon 2 sezon oynarsın sonra bayar adamı
14 Liq SeçiLi biRaz kasıyo Ama İdaRe ediYoRum :)
Benim için farketmiyor
512 mb ram 256 mb ekran kartı 2.8 ghz işLemcim var 1 Lig iLe 3 Lig arasında fark oLmuyor rekorum 14 Ligdi :D
512 mb 10 lig açık gayet hızlı
256 mb brezilya ve arjantin ligini hep sadece görüntüleme kısmını açıyorum çünkü oralarda güzel ucuz oyuncular oluyor sonra türkiye ve birde yabancı lig açıyorum yani 2( 2 ) gibi birşey ama benim bilgisayarın hafızası o kadar dolu ki tek lig açsam bile kasıyor
7 Lig açtım hiç kasmıyor ama aLt Liqleri yok . (512) kassada 2017 yılında kasmştı.
Ramdan ziyade İşlemci önemli Ram 512 olsa iyi bir işlemciyle 10 lig açarsın...
Ama 1gb ramle 1 ligde kastığını söyleyen var...
Buna göre işlemci daha önemli...
yeni oyuna alışayım diye, süperlig ve bank asyayı açtım. 1 hafta olmadan 2015e geldim :D , 512+256 mb var, bazen de eBoostr çalıştırıyorum, hatta sürekli müzik dinliyorum, oyun açıkken foruma giriyorum. Fakat belirtmem lazım o 7-8 yılın, 3-4 yılı ulusal takımların başında iken geçti :D
512mb ram 6lig açıyorum altta internet msn media player :D
2048 ram var. ama hiç 5 ligden fazlasını denemedim. 5 lig yettiği için. bi ara deneyeyim bakalım daha fazla ligle nasıl olcak
Benim 512 mb ram.Ben en fazla 3 lig açıyorum.Yoksa çok yavaş ilerliyor.Aslında 10-15 lige kadar kasmaz internet açık olmazsa ama ne kadar az açarsan o kadar hızlı oluyor.
2.4 Ghz 256 Ram
4 Lig Acıy0rum ilk 5 sene cok rahat oynuyorum snra ilerlemiyor bile :D
Arkadaşlar 2.4 ghz ve 1.5 gb ram var 8 lig+Alt ligler=16+1=17 lig açık bende ve cok güzel oynuyorum, müzik msn internet herşey açık ;) 16+1 derken 8 ligin 2. ligleri ama türkiye liginde 3. lige kadar açık :)
512 ile 3 lig oynuyorum hiç kasmıyo çok rahat oynayabiliyorum ..
Ben 512 Ram İle 7 Lig Açıyordum Eskiden Nedense Oyuna Bişe Oldu Artık Tek Lig Seçsem Bile Maça Girerken Taktik Ekranında Öyle Böyle Değil Çok Kasıyor :(
arkadaşlar olay ramle alakalı deil tamamen cpu ile alakalı
256 ramle bile oynarsn ama cpu eskiyse maçların sonuçları çok yavaş geçer
İşlemci > Hdd > Ram > Ekran kartı ;)
Benim bilgisayar önceden 10 lig açsanda kasmıyodu . son zamanlarda oyuna girer girmez kasmaya başladı . acaba format atsam bilgisayar bir daha kasar mı ? 512 ram 3.01 ghz
Önce Görev Yöneticisinden Bilgisayarınız Boştayken Bellek kullanımı takip ediniz.Gereğinden fazla bellek kullanımı varsa bu dosyaları bulup kapatınız.Sonra tekrar oyuna girip deneyiniz.Halen kasma devam ediyorsa diyebiliceğim bir çözüm yok..Format atabilirsiniz..
bende 40 lig açık 2gb ram var
Ben 1qb ile 4 ligi en altından
Almanya
Türkiye
İngiltere
İspanya
Hiç Kasmıyor..
512 mb ram sadece türkiye süper lig açık ama arjantin,brezilya,meksika(acayip yetenek çıkıo meksikadan brezilya kadar çıkıyor)açık 2013 teyim hiç kasmıyor keşke şili yi de açsaydım diyorum
1 gb Ram, 2.8 Ghz, 128 MB ekran kartıyla sizce kaç lig acarsam hiç kasmadan oynayabilirim
512 mb ram sadece türkiye süper ligi oynanabilir şili meksika brezilya arjantin izlenebilir (acayip yetenekler çıkıo) yıl 2018 pek kasmıo
1024 ram,512 ekran kartıyla 5 lig + 1 alt lig hiç kasmadan çok rahat oynuyorum.
Arkadaşlar bende 2 Gb ram var.Database'yi high yapsam.15 tane falan lig açsam oyun kasarmı? veya yavaşlarmı?
1.25 gb ram ile 8 lig açık gayet rahat oynuyorum msn,müzik,2-3 program açık olmasına rağmen hem de.Daha fazlasını da denemedim zaten
768 ram ile 3 ülke 9 lig açtım baya hızlı çalışıyor bunu 6-7 ülkeye kadar çıkartabilirsiniz.
512 mb ram tek lig oynanabilir iki lig izelenebilir database large ama acayip hızlı ilerliyor
Maalesef bununla alakası yok :)
Lütfen biraz daha dikkatli bilgi verelim arkadaşlar.
Oyunda db yüklenirken , oyun kaydedilirken tamamen ram'e yüklenir.Cpu ise daha uzun süreli işler için kullanılır.Yani orta ayar yada eski bir cpu'ya 1gb ram takarsanız cpu'nun eksikliği hissedilmez!
-------
Çift çekirdek işlemcisi olan arkadaşlar çekirdek dağılımlarını ve pageing file olayını tam ve doğru yaparlar ise;
512mb Ram ile;
Medium Data
2 Lig + 1 Alt lig
2 İzlenebilir lig kasmaz. (Min. 5 sene gider)
1gb Ram ile
Medium Data
6 Lig + 3 Alt lig
4 İzlenebilir lig kasmaz.
Large Data ile
5 Lig + 1 Alt lig
3 İzlenebilir lig kasmaz.
Bunları Amd 3000+ 1gb Ddr ram olarak düşündüm.Buna biraz da şuradan vardım.Eski sürümlerde kayıtlı oyunun gereksiz bilgilerini temizleyen bir program vardı buradaki amaç eski maçların detaylarını silmekti.Bunun mantığını kavradığımızda bu tahminleri daha sistemli bi şekilde yapabilirsiniz.
Eğer 1,5 gb ve daha fazla ram var ise;
Large Data ile
+10 Lig'den fazla açabilirsiniz.
Son nokta: Eğer çekirdek dağılımı yapmazsanız 1 gb ram ile msn+fm bile sizi zorlayabilir.
Abi ben RAM'imi 3 GB'a yükselteceğim ekran kartım GeForce8600 GT 512 MB, çekirdek ayarını nasıl yapabilirim ve GHZ hızını nasıl arttırabilirim.