ümit korkma sen biz burdayız adamın aklını alırız:mad:
Printable View
ümit korkma sen biz burdayız adamın aklını alırız:mad:
Oradaki boksörlerden birini koruma olarak tahsis ettir :)
son Dakİka Haberİ
abramovİc Ve Shİnawatra Serbest Birakildi!!! İngİlİz Polİsİ Sorusturmanin Sonlandirildigini Acikladi. Sahsi Gecen KİŞİlerİn Sucunun Saptanmadigindan Dolayi Serbest Birakilmistir.
bu Karardan Sonra Cesİtlİ Yazilar Yazildi Durdu. Kİmİsİne GÖre Rus İŞ Adami GÜcÜnÜ Kullandi Ve Olayi Örtbas Ettİ. Ama En BÜyÜk İddaa İse Bu İkİ KİŞİnİn Sucsuz Oldugu Kazanin Karsidaki SoforÜn İÇkİ İÇİp Dİreksİyonun Hakİmİyetİnİ Kaybetmesİnden Dolayi GerceklestİĞİdİydİ.
Ümİt BoĞa İse Aciklamasinda Kazada En Son Hatirladigim Sey Karsi Serİtten Bİr Arabanin Üzerİme Dogru Gelİyo Olmasiydi. SellektÖr Yaptim Ama O Halen Gelİyordu. Heyecandan Olsa Adeta Dİreksİyon Basinda Dondum Kaldim Ve Kafa Kafaya GİrmİŞİz. Ama Bunu Yapani Bulursam Bu Abramovİc Degİl Kİm Olursa Olsun Hesabini Verecektİr..
Abi sen çağır bizi Türksportal cetesi olarak herkesi döveriz sana tehdit yollayan... :D
Evet kariyer sona ermiştir. fazla zevk vermiyor galiba eski kariyerim gibi talep olmadıgı için sonlandırıyorum. Su ana kadar yorum yazan arkadaslara tesekkür ediyorum.
Keşke bitirmeseydin neyse biz sana teşekkür ederiz.
Keşke bitirmeseydin bize zevk veren bu kariyeri yaptığın için teşekkürler...