gercekten cok mantıklı bi cevaptı:) adam alıcam diye takım mı deigistirmem gerekiyo:)Quote:
Originally Posted by Ataxman_650
Printable View
gercekten cok mantıklı bi cevaptı:) adam alıcam diye takım mı deigistirmem gerekiyo:)Quote:
Originally Posted by Ataxman_650
alamdığım oyuncu ronaldinho ...bilmem alabilecekmiyiym kim bilir kaç sene sonra
ha birde robben var
ah bir alabilsem şu güzelleri..
RonaLdinho,İbrahimovic.Shevchenko,Adriano,ve RauL ne yaparsam yapayım cheLsea iLe de denedim aLamadım adamLar kLüpLerine bir ba$ka bağLı sanırım geLmiorLar.
liste baya kabarık mış
ama pes etme tavsiyem
ben robbeni aldım hu..
hocam alamadığım yok büyük futbolcuyla ilgilenmem ama,messi başka takıma gitmiyooo.adamda ne barcelona sevgisi varmış.satılık listesine koydum çünkü benim databaseimde aml gösteriodu ve orada ronaldinho var.peşine valencia,arsenal,real,sociedad,milan,inter,fener ve chelsea düştü adam gitmedi en sonunda istenmeyen adam listesine koydumçsonunda sıkılıp newcastle a gitti
bende 2. sezon Messi Valencia aldı benim alamadıgım oyuncu Kaka İstanbul a Gelmiyor
kaka istanbula hayatta gelmez bence sen onu unut kardeş üzme kendini..
kaka;(v)
aşkından oldum nezle
burnumu sildim iki metre bezle
Ronaldinho.
robben
bence of..
Bende şu Ajax in kalecisini bi türlü alamadim ...Stekelenburg...
şevşenko vardı isteyiop te alamadığım en sonunda 35 yaşında aldım 1 sezon sonra emekli oldu
iş iddaya binmişti oyuna başlar başlamaz takmıştım adama
galatasaray da bulunuyorum hiç ünlü bir oyuncu alamıyorum..
henry gelmiooo barcelona'ya
hocam 8ay öncenin konusu uyuyosun heralde
ben 2011deyim su ana kadar galatasarayla 4ecc aldım 4de şaampiyonluk aldım ronaldinho bile teklifimi kabul edip geldi ama rossi gelmek istemiyo ne iştir anlamadım çünkü türkiye ligi çok iyi bi durumda su an her sene en az bir takım avrupada yartıfinale geliyo bjk bir kez uEfa yı aldı fener bi kez ECC de final oynayıp arsenale yenildi diğer türk takımlarıda çok iyi duruma geldi bii çok oyuncu gelmeyi kabul ettiği halde De rossi gelmemekte ısrar ediyor ben de rossi derim henry e teklif yapmadım zaten çok pahalı ama gelir muhtemelen
en az 15n pound teklif yapman lazım ilk sezon da değil de 2. 3. sezon alıcaksan o da çok pahalıya patlıyor am ben 13.5 e alıp 27mn ye intere sattım yani karlı oluyo hemde yarım sezon oynadı sadeceQuote:
Originally Posted by by_forza
Ben bir türlü ibrahimoviç ve adriano'yu Beşiktaş'â getiremedim! Şu an forvetimde rooney-torres ikilisi var ama bu ikisini yollayıp onları almak istiyorum ama gelmiyorlar. Kulüpleri verdiğim parayı kabul ediyor ama ne kadar yüksek maaş verirsem verim gelmiyor bunlar.
Gerçi ibrahimoviç yaşlandı ve değeri düştü ama yinede rooney ve torres'i cebinden çıkarır diye düşünüyorum
tarihlere dikkat beyleer
sadece ronaldinhoyu alamadım hepsini adlım henry yide chelsea da aldım :D
ronaldinho
Bazo oyuncuları alamazsın mesela ronaldinho barcelonanın hep bi brezilya dönemi vardır.Ronnie de öyle ancak barçayı alıp ta alabilirsin
malik fathiyi trabzona alamadım
denilsonu beleşe aldım hiçbi işe yaramıyo boşuna yabancı kontenjanını dolduruyo satcam
ZLATAN İBRAHİMOVİÇ ve LAMPARD
su de rossi yi bi alaadim. nereye gitiysem hep denedim ama olmuyo
Rafinha Ama Çok pahalı olduğundan :D
lampardve s.gerard ...
de rossi sheva FRED fred bikere oyuna başladnda ve 2. salamıyosun alırsanda oyundan doğan bir hatadır :D:D:D
beşiktaşa nihatı hiç alamadım uyuz oldum genelde imza attırdan alıyorum oyuncuları bundan dolayı nihatı başkaları kapıyordu fm 2007 çıkacak dedim bastım nihata parayı sonunda aldım ilk kez oynayacağım nihatla bakalım nasıl olacak
de rossi kardeş
sayayım sheva,de rossi,henry,rooney.....aklımda fazla yok ama bunları ilk sezon alamıorum.ha bide Cesc Fabregas var
Akinfeev ve Snejider'i Galatasaray'a
Plihp Lahm ve Sasha Iakovenko'yu Chelsea'ya
akinfeeve 25 mn $ verdim gelmedi ama kirklan rommedahl nuri şahin ve emre belözoğlu bende nuri şahini 40 mn aldım daha 22 yaşında
Roma da oynayan defans oyuncusu Chivu kulubü ikna etmek mümkün değil etsen bile kendisi kabul etmiyor alamadım :(
malik fathi yaff klüb tamam ama oyuncu ikna olmuo ilk sezon deniorm hiç bi takıma kabul etmior yaff napcam bilmiorm
Ben de de rossi yi alamadım,ısrarla istiyorum,roma ısrarla satmıyo:D
hanry-fret-kaka-ibrahimovic
en iyisi biz bunları editorden yapalım:D
Yaw ronaldinho ve trezeguet'e bir sürü teklif yaptım bir türlü gelmiyor nasıl olucak bu is...
Chivu :( .....
İbrahimovic:(:(