bana yardımcı olurmusunuz?ben bunu indirdim.sonra winrardan çıkardım.veritabanı dosyası oluştu.benim bu dosyayı nereye atma gerekiyo?veya ne yapmam gerekiyo?yardımcı olursanız sevinirim
Printable View
bana yardımcı olurmusunuz?ben bunu indirdim.sonra winrardan çıkardım.veritabanı dosyası oluştu.benim bu dosyayı nereye atma gerekiyo?veya ne yapmam gerekiyo?yardımcı olursanız sevinirim
sagolasın.
Yani şimdi bu datayı yüklersek,Eskişehirspor süper ligde mi olacak ? :D
Evet. Niye şaşırdın ki? Sanırım editörle tanışmamışsın.:)
Teşekkürler Ouzy üzerinde bikaç düzeltme yaptıktan sonra benim için gerçeğe en yakın yama olucak... :)
Bende şimdi indirdim emeğine sağlık...
Hangi düzeltmeler? Gözümden kaçmış olabilir birkaç şey, söylersen v2'ye ekleyebilirim, transferler dışında tabii.
Porto var bir onu biliyorum. Ben yamayı yaparken Şampiyonlar Ligi'nden ihraç edilmişlerdi ama şimdi yine Şampiyonlar Ligi'nde.
Bu arada Oğuz derseniz sevinirim.:)
Yok ondan değil,kendi çapımda ben de bazen ufak düzenlemeler yaparım.Transferler,oyuncu profilleri falan.Sadece yama hakkında bilgi sahibi olmak için sordum.Eskişehir süper lige aktarıldı mı tarzında saçma bir soru :icon_smile: İnşallah yeni teknik direktörümüz,yeni başkan,yeni transferler falan aktarılmıştır oyuna.Aktarılmadıysa da ben üstünden geçerim.Ellerinize sağlık,teşekkürler.
Şimdi indi,baktım belgeye.Önemli değişiklikler var.Çok emek harcandığı belli.Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.
Teşekkürler başarılı bir çalışma olmuş... v2 ne zaman yayınlanır? Transferle sona erdikten sonra mı? Ağustos gibi falan?
evet v2 ne zaman ???
tskler dostum guzel paylasim
Yükledim oyun başlangıcında versiyonu bu şekilde yazıyor fakat yeni oyun açtığımda statüden bakıyorum versiyon hala 8.0.0.1..küsürat
evet biraz erken olmş ama bütün transferlerin bitmesiyle çıkacak olan update çok şahane olacak sanırım :)
slm arkdaslar bi sorum olacak
dosyayı dediginiz yerlere atıyorum fakat new game dedigim zaman
hangi veritabanını sececgimi sormadan orjini acıyor
hic bisi anlamadım
yardım ederseniz sevinirim
Acaba kendımız oyuncu kaydını nasıl yapabiliriz? Trabzonspora tony sylva ve song uda aktarmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
data editör nasıl kullanılıyor ???
çok sağolun
dosyayı db klosörüne atıttım.Ayarlardan o klöserü kendim seçmeme rağman yama çalışmıyor yardım!
arkadaslar biri yardım edebilir mi bana dosyalrı ındıremıyorum pop-up engelleyicisi ckımıo bende lutfen yardım edin ????????????
internet explorer kullanıyorsan yukarıdaki araçlar bölümünden açılır pencere engelleyiciyi devre dışı bırak. google toolbar kullanıyorsan onun da popup engelleme mekanizmasını devre dışı bırakman gerek.
Kardeşim eline sağlık çok makbule geçti.....
Napoli avrupa kupalarında ve transferleri çok iyi bu sene direk seçeceğim takım
öncelikle yama için teşekkürler, arkadaşlar bir sorum olacaktı, data editörden düne kadar olan tüm transferleri gerçekleştirdim,,özellikle kendi ligimizdekileri, üşenmeden :icon_razz: save ederken yine bu yamanın üzerine kaydettim, oyuna girdiğimde yamada türkiye ligi kayboldu,başka bir lige girip bizim takımlarımıza baktığımda bazı oyuncular eksik çıktı,database large seçili, bir anlam veremedim yardımcı olursanız sevinirim:icon_confused:
Bende Düşenleri Çıkanları belirledim fakat Türkiye ligi gözükmedi..Nasıl düzeltebilirim?
arkadaşlar Veritabanı Güncellemesi v1 dediğiniz gibi belgelerim/..vs. buraya kopyaladım. sonra oyuna girdim yeni oyun yaptım eski sürüm çıktı gene çıktım oyundan cache klasörünü sildim. TEKRAR oyuna girdim ve tekrar eski sürüm çıktı. sonra tekrar cache klasörünün olduğu yere gittim yine çıkmış cache. sildikçe ve yeni oyun dedikçe cache geri geliyor. bi türlü yeni database i kullanamadım. bu arada ben 8.0 kullanıyorum.