-
Romenlere bende uyuz oldum doğru düzgün top oynamıyorlar.Süreklide sert oynuyorlar.İlk yarı Petre ikinci yarı onun yerine giren Nicolita sürekli İtalya çıkarken faul yaptılar.İtalya son maçta Fransa'yı yener.Ama Hollanda Romanya'ya verir mi maçı bilinmez.Quagliarella'yı aldı Boriello'yu almadı o da ayrı bir saçmalık sözde genç yetenek diye çıkarmaya çalışıyor hem genç değil hem de yetenek değil.
-
Bu maç Fransa-Romanya maçına göre daha atraksiyonlu geçti.
İtalya ilk yarıda Toni'ye oynadı ve Romanya Toni'ye bir önlem getiremedi.Ama Toni'de havadan buluştuğu toplarda pek etkili olamadı.Etkili oldukların kaleci Lobont'a takıldı.Etkili olup Lobont'u geçtiğindede bu sefer hakeme takıldı.Hakem pozisyonada çok yakındı halbuki..Romanya ise uzaktan şutlarla etkili oldu..
2.yarının ilk başını seyredemedim.Forumda skorun 1-1 olduğunu öğrenince koştum hemen seyretmeye ama beklediğim heyecanı yine bulamadım.Maçın en heyecanlı anı penaltı pozisyonuydu ve Buffon en iyi olduğunu bir kez daha kanıtladı kurtardığı penaltıyla..Mutu penaltıdan sonra yıkıldı resmen..İtalya'da son dakikalarda kurtarıcı olarak Ambrosini'nin girmesi sanırım Hollanda'ya aşırı derecede güvenmelerinden kaynaklanıyor..
Romanya son 2 Dünya kupası finalistine karşı yenilmeden bitirdi.İstediklerini aldılar.Gruptan çıkmayı garantilemiş olan Hollanda karşısında yine istediklerini belki alabilirler ama ben Hollanda'nın o maçta yatacağına pek ihtimal vermiyorum..
İtalya artık yine bir finalde Fransa ile kapışacak ve Hollanda'dan gelen haberleri bekleyecekler..Ama son Dünya şampiyonu İtalya bu değil.Teknik direktör değişikliği,milli takımı bırakan oyuncular ve Cannavaro'nun sakatlanması İtalya'nın kimliği çok değiştirmiş..
-
romanya nın kötü oynadığına katılmıyorum.daha ne yapabilirler.sonuçta karşılarında dünya şampiyonu var.5 adamla hücum yapacak halleri yok..çok akıllı oynuyorlar zaten italya boş bir takım keşke bizim grubumuzda olsaydı...
-
italya'nın %100'lük golü verilmedi resmen ama ne olursa olsun bence italya kazanmalıydı