Sözleşme imzalarken minimum transfer bedelini yüksek tutarsan olmaz.
Printable View
Sözleşme imzalarken minimum transfer bedelini yüksek tutarsan olmaz.
bende appiah a ve maldonadoyu göndermiştim geçmiş kariyerlerimde ve yerine taktik icabı bir tane DMC yetiyor du bana yedek olarakta selcugu kullanıcaktım nuri sahin i almıstım baktım yönetim yetersiz buldu gittiler trasnfer girişimine dengesiz herifler arjantinden manyak bi adama teklif gönderdiler klübü kbl etti ben istememe rağmen bunlar halletti bende kariyeri sildim hemen
yönetimse yönetim parasını versin ben bulurum en kralını
yönetim işine geleni satıyo para ne de olsa ama oyuncu alamadığımız zaman da kötü sonuçlarda hemen ınsecure oluyosunuz bu saçmalık değil mi o zmn elindeki en iyi oyuncuyu satarken teknik direktörle ortk yapması lazım karar beraber verilmeli nasıl ültimatom veriolar ya onun gib bişi çıkabilir mesela satalım mı satmıyalım mı gibi
Bu durumda yapabileceğin tek şey var =>Oyuncuna teklif geldi ve başkanın senden habersiz teklifi kabul etti bu durumda oyuncuna hemen yeni bi sözleşme önermen gerekiyor tabii maaşını biras artıracaksın ve ayrıca oyuncunun senin takımından ayrılmaya gönülsüz olması lazım eğer bu şekilde yaparsan hiçbir yere gitmezzz...
bende de 8 milyon £ para vardı.rooneyi sattım 41 milyon £ ya.
bi baktım 23 milyon £ olmus transferdeki para.
30milyonu £ kulup cukkaladı...
o paralar haram olsun.. ne hayallerim vardı..forvetsiz kaldım...ama ligde kötü konumda oluncada nie kötü gidioz demesinler bana...paraları çar çur ediolar ...
şaka maka bi tarafa bu kulupün el koyması bu konuda fazla iyi değil :S
3,5 milyon alırda bu kadar 30 milyon almaması lazım :S
bu oLayın oLması daha ii benmde başıma qeldi o oyuncunun yerine maliyeti düşük qenc oyuncu aLıorm oyunun tadı burda cıkıo
Birkeresinde Andy Johnson'a astronomik bir teklif gelmişti.Ancak benden önce yönetim kabul etmişti ama Andy takımı bırakmamıştı.