Ballack bizim maçta vardıda ne oldu. İsmini duymadım.
Futbol'un adaleti varsa İspanya kazanır.
Printable View
Ballack bizim maçta vardıda ne oldu. İsmini duymadım.
Futbol'un adaleti varsa İspanya kazanır.
İddadada İspanyaya verdim Espana:D:D
Turnuvanin sonuna geldik:)Almanya alir:)
Löw=> Fenerbahçe'nin eski teknik drektörü.
Aragones=>Fenerbahçe'nin yeni teknik drektörü.
Bence bu maçı İspanyollar alıcak.Almanlar bu sefer bizim maçtaki kadar şanslı olamayacaklar.
ALMANYA
1. Lehmann
3. Friedrich
17. Mertesacker
21. Metzelder
16. Lahm
7. Schweinsteiger
8. Frings
13. Ballack
15. Hitzlsperger
20. Podolski
11. Klose
İSPANYA
1. Casillas
15. Sergio Ramos
4. Marchena
5. Puyol
11. Capdevila
6. Iniesta
8. Xavi
19. Senna
10. Fabregas
21. Silva
9. Torres
Almanlarda Ballack oynuyor demek.İspanya ise beklenildiği gibi Rusya maçındaki gibi tek forvet kalabalık orta saha ile çıkıyor.Bakalım kim kazanacak? Favorim İspanya.
Her şeyden önce çok zevkli bir maç olması dileğiyle..
Torres'ten bugün bir patlama bekliyorum...
Direk gole izin vermedi ...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
gollllllll..Torresssssss...
El-Nino attı. Mükemmel bir gol. Dakika 33.
Helal Torres.Çok güzel soktu ayağını topa.
Harika Takip etti topu ..
oh olsun lahm'a :D
Almanlar golden sonra bastırmaya başladı ama Casillas'ı zor geçerler :)
Torres ne kadar da masum gözküyor dikkat edin aynı küçük emrah gibi acılan çocuğu.
Ve tabi spiker erdoğan arıkan olurda gaf olmazmı.
Mervesaker :asdsadsad
Gaf senden: Erdoğan arıca değil o, Arıkan. aasdghasdghasgdha:D
Bu arada Ballack dışardaydı, frikik kullanacaktı. Dediki, Ballack tedavi görüyor. Golü atamayacak. ehiehi
edit: yok öyle editlemece serkan :D
fabregas çıkıyor alonso giriyor.
kuranyide oyunda.
İspanya Şampiyon !!!
İşte bu be. İspanya kazandı. Hakkıyla kazandı!
''fiziksel üstünlüğün tekniğe kaybettiği maç''
campeón de España
Yanıldım, İspanya kazandı. Tebrikler !
İspanyollar hakketti..Tebrikler..
İspanya ile biz oynamalıydık.
Tebrikler ispanya.
Finalde böyle bir Almanya görünce insan üzülmüyor değil.Orada biz olmalıydık..
Bu Torres gerçekten unstoppable!:DHakeden kazandı ; hem oynadılar , hem oynatmadılar...;)
Torres yanıltmadı beni.Tek başına dağıttı Alman savunmasını.Hız,son vuruş ve inatçılık kokan golüyle İspanya'ya kupayı getirdi.Almanya 3 tane üstüste pas yapamadı.Çünkü karşısında hem basan,hemde oynayan bir takım vardı.Pozisyon bile bulamadılar,çünkü İspanyol savunması bizim savunmamız gibi hata yapmadı,belki bir tane hata yapsa balıyla gol atacaktı Almanya.Çünkü kaleyi tutan her şutları gol oluyor.Bugün şut bile atamadılar.İspanya sonuna kadar haketti...
Yarı finalde İspanya-Hollanda karşılaşsa gerçekten mükemmel bir maç izlerdik..İspanya haketti ve kazandı tebrik ediyorum onları..
Şu futbol basit bir oyundur lafını söyleyen rahmetlinin kemikleri sızlamıştır kesin.:)
İspanya beklendiği gibi mthiş oynadı almanya falan kalmadı sahada iyi de oldu.villa olsa 5 olurdu.sağlık olsun.tebrikler ispanya
biz kazanmış gibi sevindim vallahi nerdeyse :)
efsane we are the champions çalıyor
Ridvan Dilmen : ''David Villa çok buruk sevinç yaşıyor, nasıl böyle kek bir maçı kaçırdım diye..'' :D
'' Xavi ile İniesta'ya pas yapma diyemezsin bunlar evden çıktıgında sokakta top oynayan çocuklarla pas yaparlar'' :D
yahu sergio ramos un tişörtünün üstünde kimin resmi var :s puerta mı :eek:
Tebrikler Espana hak ettiler valla:D
sahada almanlara ait futbol bile yoktu, resmen ispanyollar ezdi be hakkıyla kupayı kaldırdı. Tebrikler ispanyaya
Rıdvan'da maçta nasıl ezdi yahu puyolu:D şu takımın bi tek düz oyuncusu var o ''piyol'' yapma kardeşim düz oyna düz oyna:zuhaha almanlar nasıl yenildi ama yahu portakal gibi sıktı ispanya onları
İspanya eze eze şampiyon oldu, fark olurdu da çok gol kaçırdılar. Turnuvanın başından beri en iyi futbolu oynayan takım kupayı aldı, tebrikler.
Aragones'in futbolcular tarafından kaldırıp havaya atılması çok komikti :D İspanyollar inanılmaz mutlu, gerçekten onların yerinde herkes olmayı isterdi, yıllar sonra gelen şampiyonluk, muhteşem bir şey olsa gerek.
Biz bu finalde olmalıydık, Almanya şansıyla geldi ve finalde de hakettiğini buldu.
Sergen Yalçın : '' Sergio Ramos denilen sağ bek sağ açık gibi oynadı 80 tane bindirme yaptı sağdan :D, Xavi 50 tane kontra atak başlattı'' :D
Hakeden kazandıda yorumcular ve maçtaki spiker hep duran toplara Marchena ve Puyol'un çıkmadığını Rıdvan Dilmen + olarak bunu kendilerini bilmelerine ve yerden oynama isteklerine bağladı.Ama adamların bekleri gidip kafa vuranlar zaten Capdevilla ve Ramos ikiside bu tarz pozisyonlarda epey gol bulabiliyorlar.Birde üstüne stoperlerde mi çıksaydı
İsğanya hakettiği gibi bir galibiyet aldı bizde yenebilirdik Almanya'yı ama İspanya'nın kalite farkı öne çıktı..