Bende urla ' da oturuyorum yani bende gelebilirim buluşmaya :)
Printable View
Bende urla ' da oturuyorum yani bende gelebilirim buluşmaya :)
Tabi canım Serkan beyin holdingi var, gelmek isteyenlerin parasını verir elbet.:p
O zaman önümüzdeki hafta buluşuyoruz arkadaşlar.
Olur bence.Tam tarih koyarsak daha rahat oluruz malum yaz vakti düğün dernek organizasyonu bol oluyor :D :n:
Siz bulaşamassınız :p Baran teee ne zaman dediydi bana İzmire gidecem diye 1 ay oldu siz hala buluşacanız :zuhaha
Konuya çoraklanan Kayseri ekibinden ses seda yok..Biz de buluşalım Kayseri.. :p
valla eylul sonuna kadar yokum oralarda olsam gelirdim :)
2 agustos gibi İzmir'de olma ihtimalim var zaman uyarsa bende katılabilirim. :)
Burak sen gel seninle de buluşuruz, seninle daha getirdiğin paraları ayy balıkları yiyeceğiz.:D
Serhat geliyırsa o zaman buluşma 2 ağustosta. Var mıdır karşı çıkan?:D Bu laf üzerine gelmezsen Serhat her zaman bunu yüzüne vururum ona göre.:D
Ben de İzmir deyim 2 Agustosta nerde ve saat kacta ama kesin gelirim diyemem cünkü manisada düğün var gidebilirim önceden
Akşamüstü saat 5'den sonra olabilir çok da sıcak olmasın. Yer konusunda ise çoğunluk nereye yakınsa orası olsun, ben tam merkezdeyim; Karşıyaka, Alsancak, Konak, Bornova neresi olursa gelirim.
Hemşehrim Bayraklı'yı neden saymıyorsun :n:
Aslıda Bayraklı sahili en iyisi bana göre, böyle güzellik yok başka yerde.:D
Ama her gün Bayraklı-Karşıyaka git gel sıkıldım, farklı yerler de görmek, gezmek istiyorum ben.:D
2sinde buluşmamı olur arkadaş :p
İzmir yakınlarına 7 yada 8'inde geliyorum bende :D Ama İzmir zor. Baran'a belki gelirim diyodum gelemiyorum. Zaten buluşma 2'sinde :p
Tatil yörelerini gezin :p Konak, Bornova napcanız oralara hep gidilir :D
Sen gel 7'si veya 8'in de bir buluşma daha yaparık merak etme sen.:D
Ne tatil yöresi yahu canım İzmir merkez dururken.:D
Uçakla gelirsem 7 yada 8'inde kesin İzmirden geçicem. O durumda yapabiliriz belki. Ama Otobüsle gidersem İzmirin yanından bile geçmem :p Zaten benim işim yarın belli olacak. Hocaya Fİnalin tarihini bi sorayım ona göre bilet alıcam.
Basmane semtinde gayet uygun oteller var :D
Basmane buranın Çömlekçi'si oluyor heralde :n:
Şu Buluşmanın İstanbul'unuda Düzenlese Abilerimiz :D
Serkan abi sen tarihi ayarla,'kesin olarak' buluşmaya gelebilecekler buraya yazsınlar,ona göre ayarlayalım.(=
Tamam 2 Ağustos Cumartesi, saat 17'den sonra Konak Alsancak arası bir yerde buluşuyoruz. Gelecekler yazsın.
Fotoğraf çekmeyi unutmayın he :)
Çekeriz çekeriz, koyarız buraya. Kimse gelmezse ben kendi kendimi çekip koyarım.:D
Olur elbette yolum üzerinde bulunan yerleri çekip ekleyebilirim.:D
Yalnız Serkan dikkat et fotoğraflara yanlışlıkla güzel hatunlarda girsin. :icon_wink:
Güzel hatunlar mutlaka girer ama o fotolar burada paylaşılınır mı, bilmiyorum?:D
Burada olmaz başka yollarla paylaşılır Serkan dert ettiğin şeye bak. :D
Bun bir düşüneyim, kafam yatarsa olur.:D
Eee hadi yok mu hiç İzmirli yahu? Ahh Burak gel de biz ikimiz buluşalım yine, sadece.:n:
Ben kesin geliyorum,Konak saat kulesinin orada buluşalım :D
Bi buluşamadınız yahu :D
İstanßul'a gel ßaran burda ßuluşak... ßoğaz Turu yaparız ;;)
Saat Kulesi'nin önünde saat 17'de diyelim o zaman. 4-5 kişi sayıyorduk, onlar da bir ses etsin gelebilirim ya da gelemem diye...
Olm ne oteli İzmir'de Türksportal'dan o kadar adam varken. Git Serkanlarda kal işte. Hem de seni gördüler mi Serkanın yanında cendere cendere hesabı Serkanın karizması artar biraz. :)
Çömlekci gibi yer yok yahu. Tarihi bir mekan.
Ileriki günlere saklayın kendinizi. Istanbul Tayfası tatilde şu zamanlar; lakin pek yakında yapacağız. Merak etmeyin ...
Serhat sen geliyor musun İzmir'e onu söyle bana.:D
32 YTL sana yeter yahu tek geliş için.:D Burada ne yaparsın, nasıl dönersin bilemem.:n:
Cumartesiye yetişemesen de kaynak yaratabilirsen biz de senin için yeni buluşma yaratırız.:D