song'u tek geçerim
Printable View
song'u tek geçerim
Bence apiah
birader ne alex!i ya?? adam kıçını kaldıramıyo koşamıyo ne alexi'inden bahsediyonuzki??
Kardesim gecen sene Feneri Alex sampiyon yapti, en cok gol atan oyuncuydu bizde, ligin en cok assist yapan adami.
Kosmuyo ama bunlari yapiyo, adam bide ko$sa nolur.
bencede en iyisi mondi :)
Öyle diyosunda Fenerbahçe 2 senedir kimin sayesinde şampiyon oluyor?Quote:
Originally Posted by halil_emre
Bak bir haber sitesinde ne diyor,
"Brezilyalı oyuncu, oynadığı 47 maçta 32 gol attı. "
ve okuduğum habere göre bir bu kadar assist yaptı. Şuan liglerde 24 maç oynandı ve Alex'in 20 assisti var. Şaka gibi bir adam.
Peki şunu sorarım Hagi koşuyormuydu? Ben bir Galatasaraylı olarak en başarılı futbolcu olarak Alex'i gösteriyorum. Nedeni ise açık, istatislikler!
bence ahmad hasan tam bvi görev adamı
Tabiki de hiç kuşkusuz alex de souza
rıgobert songg en iyisi
Mondragon ve Alex
bence en iyisi mondi
alex e bişey diyeceğimiz yok ta... appiah bile 9 oy almış... % 20...
şaka yapıyorsun heralde buna çok güldümde:DQuote:
Originally Posted by koray_capello
ben oyumu song,Alex ve Ahmed Hassan'a verdim
Ama soru başarılı futbolcular kim olduğu için..
Soru kaliteli futbolcular olsa idi oylarım şöle olurdu..
Song,Anelka,Appiah,szymkowiak olurdu sanırım..
mondi süper ama bjk derbilerinin manyaqı iliç :D
ben de SONG dedim:):)gerçekten çok iii bir defans
ben appiah dedim orta sahada ilaç gibi ya harika paslar atıo arada hata yapıo ama olsun aurelioyla birlikte harika oynuyolar uzaktan şutları çok iii kısacası çok iii bi yabancı
turk takımlarına en ıyı kaykıyı yapan yabnacılar fenerbahcemızde..dolayısıyla bende oyumu appıah ve alex e verdım..bırı ortasahayı topluo dıerı takımın hucum gucunun yarısını olusturuo..
Alex De Souza
ronaldinho bile yattara nın bazı hareketlerini yapamaz mesela yattaranın a.gücü maçında orkun a yaptığı vucut çalımı
Ben Galatasaraylı olmama rağmen Alex hepsinden daha iyi diye düşünüyorum.
Ha Jarosik_61, bence sen çok fazla trabzon taraftarısın ve şaçmalıosun galiba.
Yattara'yı belki Trabzon'a geldiğinde ilk defa tanıdın ama şimdi Yattara'nın Ronaldinho'dan daha iyi hareketler yaptığını söylüyorsun. Tabiyki Ronaldinho Yattara'dan daha iyi... Hani Yattara Alex'den daha iyi desen bi şey demicem ama Ronaldinho diyosun ya.
bunu ciddi olarak yazmadin dimi!!Quote:
Originally Posted by jarosik_61
sadece şaka diimi ronaldinho ve yattara karşılaştırılamaz bile ve ronaldinhonun yapamayacağı futbol hareketi yoqtur:)(rr)Quote:
Originally Posted by jarosik_61
Deha Alex de souza
yattara ile ronaldinho'yu nasıl karşılaştırıyonuz anlamadım ki?yattara devamlılığı olan profesyonel sağlam bir futbolcu olsa zaten avrupadan trabzona gelmez ispanyaya falan giderdi.
dbakır macıda fbnın yabancılarının ne kadar basarılı oldugunu gosterdı.. 4 golu de yabancılar kı uc ısımde farklı mevkıden..
rigobert song devamlılıgı olan ve su anda CL şampiyonu olacak bir takımda bile defansın göbeginde oynayabilecek kapasitede bir oyuncu.
stephan appiah da avrupa çapında bir orta saha oyuncusu..
her ne kadar yeteneklerini bugüne kadar oynadıgı hiçbir takımda göstermese de çok yetenekli oldugu için her zaman umutlar ve milyon dolarlar baglanan nicolas anelka...
bu 3 isim dışındakiler avrupa çapında a klas oyuncular degil...
alex-appıah en basarıları..
yattara diyorum dewamlılıgı cok fazla olmayan bir futbolcu ama gokdenizin cezası f. tekke ve szymkowiak sakatlıklarında trabzonun herseyiydi sonrada malesef en iyi nobre o adam nasıl gol atıyor hala anlamıs değilim ...
arkadaşlar neden kimse yattara yı görmüyo orda.bence yattara en ii futbolcu.hem o listede hem de türkiye liginde.