2-2 oldu. onlarda 10 kişi kaldı. artık alırız bu maçı
Printable View
2-2 oldu. onlarda 10 kişi kaldı. artık alırız bu maçı
Sivasın geçen yılki istekli oyununu göremiyorum
İlk yarı sona erdi
2-2 Sivas maçı kazanmak istiyorsa biraz daha istekli olmalı
Beyler Hasan Doğan vefat etmiş!
İkinci yarı başladı ama tadımız fena halde kaçtı :(
deplasmanda 2 gol attık çok avantajlı bir durumdayız şu an.
Edit:Pardon skor 3-2 yazdı sonra 2-2'ye düzeltildi.
Evet büyük avantaj yakaladık ancak maç hala 2-2
Edit:Maç sona erdi Sivasspor evinde oynayacağı maç için ve tur için büyük avantaj yakaladı
Tebrikler Sivasspor demek pek gelmiyor içimden.Fark olmalıydı.
Sivasspor, tarihinde ilk kez oynadığı Avrupa'da mücadele etti. Deplasmanda avantaj sağladı. Sivas'da turu geçeceğini düşünüyorum. Futbolcular bu maçta heyecanlarını attılar ve Sivas'da Sivvaspor gibi oynayıp elde ettikleri avantajı kullanarak turu geçebilir.
Sivasspor avantajlı skor elde etti.Sivas'taki maçta fark olur diye düşünüyorum.
Sivas'ın eksik oyuncularının olması oyunuda etkiledi.2.maçta rahat yenerler ama braga güçlü ekip
Sivasa cok güvenerek kuponuma yazmıstım ama ah ah :( yatırdılar.Neyse turu gecsinler baska bişey istemiyorum.
Sivas avantajlı bir skorla Türkiye'ye dönüyor Turu burada rahat geçerler
Sanki amatör maçı izliyorum sandım.Spiker ruhsuz.Sıkıcı maçtı..
Maçın son 15 dakikasına şöyle bir göz attım pek bir fikrim yok maç hakkında.Alttan yabancı spikerin sesi geliyordu.:icon_biggrin: Kanal1'in yapacağı yayında bu kadar olur zaten.Gerçi böyle bir maç içinde o kadar yayın masrafına girmekte ne kadar mantıklı.Neyse Sivas avantajlı bir skor ile döndü.Tahminim işi burada bitirecekleri yönünde..
Sivasspor'u tanıyamadım dün.Hani ligde Aslan kesilen Sivasspor varya ondan eser kalmamış.Yedikleri goller pozisyon hataları organize olamamaları...Hele hele Akın'ın gördüğü kırmızı kartı amatör bir kaleci bile yemez.Penaltı olmasa maç 2-1 bitecek umarım toparlanır Sivas ve Sivasta rakibine fark atar.
Sivas gerçekten ligdeki havasında uzaktı...
Spikerler kafa kafaya vermiş anlatıyolardı galiba maçı:zuhaha
Bence Sivas bu maçı rahat kazanmalıydı ama geçen senki görüntülerinde çok uzaklardı.Tabii kadrolarıda yedek ağırlıklıydı ama hayrettini falan beğenmedim ben bu maçta.
Grbalj iyi bir takım değil,Sivas kazanabileceği bir maçtan berabere ayrıldı.Rövanşta 0-0 ve 1-1 tur atlamaya yetiyor.Sivas bu işi rövanşta bitirir ve tur atlar.