İlk yarı 1-0 bitti, bence bu maç 3-0 bitecek.Yalnız Kazım kırmızı da görebilirdi , sarı ile ucuz kurtuldu...
Printable View
İlk yarı 1-0 bitti, bence bu maç 3-0 bitecek.Yalnız Kazım kırmızı da görebilirdi , sarı ile ucuz kurtuldu...
Aynısını Deivid Psv maçında yapmıştı,Direk Kırmızı gördü..
İlk maçtaki pas oranının, pas hızının yarısını bile yapmadılar ilk yarıda.
İlk maçta takım rahat 3 katı daha çabuk pas yaptı, biraz ağır oynamaya başladık yine.
Kazım ilk maçta 2. yarı 45 dk. sürekli çalım yapmıştı, yine başladı ilk yarısının sonunda ufak ufak :~))
Aragones DM eksikliğini Alex ile kapatıyor şimdilik, o da farkında mutlaka DM lazım diyor, Selçuk ile olmaz bu işler..
Semih gerçekten harika bir gol attı..İzlemenizi tavsiye ederim..
Semih, attığı ikinci gollede ne kadar iyi bir golcü olduğunu bir kez daha kanıtladı. Klas bir goldü ve Ercan Taner anlatımı ile dinedik. :)
semih harika bir gol attı
Semihin golü gerçekten güzeldi :)
Aykut'a dedim, Emre atar diye o attı. :D
Mükemmel bir gool. İnşallah bu yıl başka bir forvet alınmaz da bu çocuk dünya yıldızı olup çıkar
Dünya yıldızı olmak için biraz geç artık bana göre ama Semih iyi bir golcü olduğunu gösterdi..
Maç böyle biter..
İlhan'dan gol bekliyorum..İnşAllah atar..:)
Semih..Hat-Rick
Gene Semih..:D5-o
Semih, Tuncay'ın rekorunu kıracak gibi... :)
7 sene yedek kulübesinde beklemenin acısını çıkarıyor ama abarttı Semih.:p
Maç skorunu tutturdum böyle biterse. 2 maç toplamı 7-0olur demiştim bi ara.. :D
2-0 olan gol çok güzeldi şov yapıyor adeta Fenerbahçe...Ama hala DMC mevkiisinde eksikleri var...
Rakibi son saniyeye kadar ciddi oynayarak sahadan sildik. Bizim için bu tur ve şimdi Partizan ile oynayacağımız turun formalite olduğunu gösterdik.
Semih'e Fenerbahçe'nin oyuncusu değil diyenlere müthiş bir cevap oldu bu 4 gol.
İyi oynadık.Son saniyeye kadar ciddiyeti elden bırakmadık, kazandık.Semih gerçekten çok iyi bir oyuncu.Her zaman oyununa bir şeyler katıyor.Şu an Türkiye'nin en iyi forveti konumunda..
Sahada sadece ve sadece Semih vardı.. Heleyse 2. golü tam bi resital.. Burda Olsa Alnından öperdim onun.. Helal olsun aldığı para, herşey..
Ciddiyeti bir ara elden bıraktık ama dede kenardan kızınca tekrar kontrolü elimize aldık. Semih şov yaptı. Emre ilk golünü attı.
Ayrıca bir şey dikkatimi çekti Burak resmen ayakta duramıyor yahu. 2 koşup yere yığılıyor. Kazım'dan daha süratli ve daha hılzı bir oyuncu Kazım değilde Burak'la başlanması daha doğru bence.
Burak daha hızlı olabilir ama Kazım'dan çok daha fazla bencil bence Beşiktaş'ta da takım arkadaşlarına bağırıyor fazla pas vermiyordu bu son sene. Nedense büyük klüplerde hep böyle yapıyor... Kazım bence doğru tercih.
İlk yarıda golü bulduktan biraz gevşeme oldu Fenerbahçe'de ancak daha sonra oyuncu değişiklikleriyle beraber bir hareketlenme geldi takıma :D
Umarım Semih bu şekilde devam ederde bizler de izlemeye...
Semih diyorum baska da bişey demiyorum.Halen daha bu adama yedek golcü,nöbetçi golcü diyenler var.Federasyonun reklamında bile yedek golcü dediler.İnanılmaz 2.golünü izleyin ben orda ilk izlediğimde savunmaya carptı zannettim ama inanılmaz vurmus:)
Çok umutluyum her ne kadar ölçü olmasa da bu mac.Yuksek pas oranı pozisyonlar savunmanın sağlamlığı cok hosuma gitti...
Goal Machine Semih...
Guiza nasıl :)
Aragones farkı...
Geçen seneki laubali takımın yerini daha ciddi, daha disiplinli bir takım almış.
Gelecek için umut verici. İnşallah böyle devam eder...
Cihan bence Güiza'dan kimsenin bahsetmemesi bu maç için sana cevap verir galiba:) Ama iyi bi oyuncu olduğunu hepimiz biliyoruz.. Sadece Zamana ihtiyacı var..
Bencede şanssız hala guizayı tartışıyorsak biraz daha bekleyin derim ben:)
Guiza maçın başlarında defansın arkasına çok iyi koşular yaptı çok zeki bir oyuncu olduğunu gösterdi ancak son vuruşlarda çok kötüydü onun dışında kalitesini gösterdi
Okcu,Gol yollarında iyi yer tuttu 2,3 tane de o atabilirdi ama sanssızdı hele 69 dkda Carlosun yaptığı ortada top kafasının üstüne geldi alnına gelse o da golle tanısırdı...
İlk yarıdaki oyunu beğenmedim açıkçası Zico zamanı ile bir farkı yoktu yavaş oyun ağır ağır paslaşmalar.Buna rağmen Güiza 2 net pozisyondan yararlanamadı ilk yarıda o kadar zayıf bir rakipti yani karşımızdaki.
İkinci yarıda işler pek değişmemiş görünüyordu ki değişiklikler ve sonrası biraz daha canlanan oyun geldi.Tabi sonrasında da gollerin gelmesini bekliyorduk.
Ben genel olarak yine takımı çok beğendiğimi söylemyeceğim geçen maçta söylemiştim eğer Semih forvet arkası oynayacaksa hem ona hem de Fenerbahçe'ye yazık olur.
Semih bildiğimiz forvet top inderecek,top saklayacak,şut atacak,kafaya çıkacak.Ancak Semih forvet arkası oynadığında fazla bilmediği bir mevkii olduğu için geride kalıyor Güiza ile aralarında büyük boşluklar kalabiliyor.Alex forvet arkası oynarken sürekli ceza sahasına da giriyordu.Semih'e bakıyoruz gidiyor kanattan orta açıyor,topu alıp kanatlara dağıtıyor burda Semih'i kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın da.Belki de öyle görev veriliyordur.Ancak öyleyse durum daha vahimdir Aragones Güiza'nın yalnız kaldığını görmüyordur.Çıkalım eğer bu ikili oynayacaksa çift forvet oynayalım en azından baskı kurmada daha faydalı olur.
Semih gerçekten vuruşlarını çok geliştirmiş.Duracağı yeri de çok iyi biliyor.Sezgileri kuvettli.
Semih ve Güiza'nın farkı ortaya çıktı biraz bence bu maçta.
Ancak eminim ki Güiza'da çok canlar yakacak ligde...
Tebrikler F.Bahçe'ye hazırlık maçı havasında kazandık.
Cihan öncelikle teşekkür ederim Murat abi senin de dediğin gibi ilk golden sonra maç formaliteden çıktı antrenman maçına döndü..
Semih'in ilk onbir başladığında etkisiz olduğunu söyleyenler, sonradan girdiğinde daha iyi olduğunu iddia edenler, Fenerbahçe'nin santraforu olmadığını ifade edenler, umarım bugün anlamışlardır Semih'in değerini. Semih her zaman iyi bir futbolcudur. İlk onbir başlasa da başlamasa da, yedek otursa da oturmasa da, tek forvet oynasa da oynamasa da, her zaman klas bir oyuncudur. Semih ne olursa olsun bu sezon banko olacaktır ve kesilmeyecektir. Kesilirse de büyük haksızlık yapılmış olur. Geçen sene Zico'nun düştüğü hataya Aragones'in düşeceğini sanmıyorum.
Alex, Uğur ve Selçuk hariç tüm takımı beğendim. Selçuk yerine yeni alınacak ön libero, Uğur yerine ise başkası oynamalı. Alex bu kadar etkisiz oynamaya devam ederse Aragones onu mutlaka keser. Alex çıkıp yerine Emre girdiğinde Fenerbahçe daha etkili oldu. Avrupa maçlarında Alex kesilirse şaşırmam.
Güiza'ya gelince, zamana ihtiyacı var. Bugün ilk yarıda çok iyiydi, çok güzel pozisyonlara girdi ama şanssızdı. Pozisyon alması çok iyi Güiza'nın, uzun toplarda ve ara toplarda ofsayta yakalanmadan harika pozisyon alıyor, bu şekilde devam ederse çok gol atar. Güiza gol atamayınca sinirleniyor, morali bozuluyormuş, Aragones öyle söyledi, keşke penaltı Güiza'ya attırılsaydı. Partizan maçına kadar çok daha hazır olacağını düşünüyorum Güiza'nın, ancak çok daha fazla beslenmeli, özellikle ilk yarıda girdiği pozisyonlarda R.Carlos ile Semih onu besledi, Alex çok pasifti. Emre oynarsa eğer Güiza'yı çok iyi besleyebilir.
feneri tebrik ediyorum rahat geçtiler mtk'yı. partizan da böle olacak ama fenerlilerin kendini kandırmaması lazım. bu mtk çok alt seviye bir takım belki macar şampiyonu olabilirler ama çok tecrübesizler. üst üste 2 pas yapmaktan acizler. fb için şu an her şey güllük gülistanlık olsa da biraz dişli ekipler feneri zorlar. ben fenerin özellikle anadolu deplasmanlarında diri ekiplere karşı zorlanacağını düşünüyorum...
Herşeye noktasına virgülüne kadar katılıyorum, ama bir yerde itiraz var.Alex'ten dünkünden fazlasını beklemek bence ayıp:)
Hem hiç alışık olmadığı bir mevkide oynuyor , hemde eski performansı bekleniyor.Bence Aragones Alex'i görüp 4-3-1-2 yaparak çift santrafor + Forvet arkasına geçebilir.
Alex senelerdir bu tempoda antreman hiç yapmadı.Egemen özellikle sen takip ediyorsun Alex maçın ertesi günü ne olursa olsun izinli olurdu,eğer genel izin varsa onun bir gün daha ertelenirdi.Hiç olmadı Alex salonda çalışırdı.Buna rağmen bu sene 60-65 dakika oyunun iki tarafında oynadı.Bu şekilde devam ederse Alex hiç bişey yapmayacak.Dikkat edersen bi sefer topla ilerledi verkaça girdi gol oluyordu.
Bence Alex bu yüklemenin üzerine biraz daha ileride ve serbest oynarsa en iyi sezonunu oynar.
Ayrıca Selçuk tek önlibero görevini bence yapamaz , o biraz daha tampon isim olabilir.Gelecek isim eğer Alonso'da olursa yine aynısı olacak diye düşünüyorum.Oraya dayanıklılığı çok yüksek bir isim alınmalı ki yanında Alex'in desteksizliğini kaldırsın.Eğer Emre - Yeni transfer - Kazım şeklinde oynanırsa belki biraz daha esnek davranılabilir ama diğer türlü çok zor.
Dün özellikle dikkat ettim.Burak çok fazla yere düşüyor,topu sürüyor tam ölü anda düşüyor,top kontrolü zayıf.Ama zamanla düzelecektir.Bencil oynadığını düşünmüyorum çünkü Kazım gibi bir oyuncunun yedeği iken biraz kendini göstermesi lazım.
Burak'ı bende beğeniyorum ama çok yere düşüyor senin de dediğin gibi ve biraz da bencil olduğunu düşünüyorum bunların dışında çok yetenekli bir oyuncu yetenekli olmasa zaten Fenerbahçe'de olmazdı..
Ben bencil olduğunu düşünmüyorum :) Kendini ispatlaması için o kadar şahsi oynaması bence doğal.