Hamburg-M.City 2
Paris St.Germain-Dinamo Kiev 0:D
Shakhtar-Marsilya 2
Udinese-W.Bremen 2
Printable View
Hamburg-M.City 2
Paris St.Germain-Dinamo Kiev 0:D
Shakhtar-Marsilya 2
Udinese-W.Bremen 2
Hamburg City den fark yer bu futbolla.
Rüyamda bize Man.City'nin geldiğini görmüştüm. Eğer çıksaydık gerçektende Man.City gelecekmiş demekki. :D
HSV City i de eLeyecektir. Ahanda yazıyorum. AdamLarda bu geLdiğini atabiLme kapasitesi oLduktan sonra.
Shaktar kupadaki favorim. Başlarındaki Luce önderliğinde finale kadar çıkar; Luce alışık oldugu kadıkoyde kupayı kaldırır diye düşünüyorum ve umut ediyorum. Umarım alırlar.
Marsilya başında da Gerets var :D Onu da çok seviyorum ama avrupa kupalarında Geretsin oynattığı oyun degil; Luce'nin oynattığı oyun kabul görüyo genelde. Bakalım ne olacak? Luce gidemiyorsada Gerets gitsin.
BU takımlar çıkar.Quote:
Hamburg-M.City
Paris St.Germain-Dinamo Kiev
Shakhtar-Marsilya
Udinese-W.Bremen
Hamburg; çünkü adamlar buldumu atıyo. Dün bile çok eksik kadroları olmasına rağmen 17 kişiyle maça çıkmalarına rağmen 2-0'dan maç çevirebildiler. City organize bir takım değil.
PSG; Adamlar bulduklarını atıyolar maçları genelde 1-0 bitiyo ve gol yemiyolar. O yüzdenki Kiev onlara rakip olamaz.
Shakhtar; Lucescu Avrupa futbolunda nasıl oynanacağını çok iyi biliyo. CSKA gibi takımı 2-0 yendiler, ilk maç kaybetmişlerdi birde.
Udinese; Hucum silahları çok kuvvetli. Werder Bremen çok hucum yapan geride çok boşluk bırakan takım. Udinese'ninde defansı sağlam kolay kolay çıkmayan oyunculardan kurulu.
Final Ukrayna Alman takımları arasında olacak Ukrayna takımları büyük çıkıştalar bence Shakhtar kazanacak
Bnce finalde Bremen ve Shaktar olacak ..
Dinamo Kiev'i 1-1'in rövanşında 2-1 mağlup eden Shakthar ilk finalist oldu.
Almanlardan kim gelirse gelsin Kupayı Shaktar alacaktır bence ...
Helal olsun Luce. Büyük hocasın. Kupayı da alacak umarım.
Hamburg'ta Bremen karsısında öne geçti , golü Olic 12.dk'de kaydetti
Ah eger o mucivezi elenişimiz olmasa bizde finale gelebilirdik.
1-1 oldu.Diego attı.
Hamburg eler gibi duruyor Bremen'in 2 gol bulmasi lazim ..
1 tane daha attıgı zaman Bremen finale cıkar , deplasman gol kuralı çerçevesinde
Mac Hamburgdaydi dogru o zaman 1 gol atarsa cikar Bremen ..
Diego sarı kart gördü,Bremen finale çıkarsa cezalı.
İlk yarı, Bremen ikinci yarı Hamburg vermiştim. Tutmadı. Maçın artık üst bitmesini bekliyorum. Hamburg büyük ihtimal ile finale çıkacaktır. Kupayı ise Shaktar kaldırır.
Luce büyüksün. Senin kıymetini biLemeyenLer vursun kafasını duvarLara. DenizLiLer, SağLamLar, TiganaLar iLe uğraşan, Skibbe Ler, FeLdkampLar, BüLentLer Le uğraşanLar daha bir bin yüzyıL bekLer Avrupa da kupa. Sen bu takımLarın başında kaLsaydın Şimdi iddaa ediyorum Türkiye de net bir tane en az ŞL kupası vardı...Forza Luce.
1-2 pizarro
Atti Bremen simdi Hamburg'un isi zorlasti ..
1-3 oldu , artık Werder Bremen finalde :)
1-3 Baumann sanirim
2-3 oldu , Hamburg bir tane daha atarsa finalde
HSV büyük bir fırsat teper bu maçı kaybederse. . .
Werder Bremen 3-2 kazandı.
Finalin adı belli oldu bu arada Werder Bremen - Shaktar Donetsk
Finalin adi: Shaktar-W.Bremen ve Bremen'de Diego yok finalde.. Shaktar Kadikoy'de kupayi kaldirir ..
Ya Werder ilk maçı tek maçtan yatırdı şimdi deplasmanda yeniyor.Ama yine de finale çıkmasına sevindim
UEFA Kupası'nda Hamburg'u eleyerek finale çıkan werder Bremen'in, Kadıköy biletini bir kağıt topa borçlu olduğu ortaya çıktı!..
UEFA Kupası'nda iki Alman temsilcisini karşı karşıya getiren maç sonunda Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki final biletini kapan Werder Bremen, kağıt topa duacı!..
Yarı final ilk maçında evinde 1-0 mağlup olduğu Hamburg'u rövanşta 3-2 mağlup eden Werder Bremen'in, final biletini getiren üçüncü golü mucizevi bir şekilde attığı ortaya çıktı.
Hamburg Arena Stadı'ndaki maçın 82. dakikasında durum 2-1 Werder Bremen'in lehineyken kendi yarı alanında kalecisine geri pas vermek isteyen Hamburg'lu Gravgaard, tribünden atılan bir kağıt topun vuruşunu etkilemesi üzerine meşin yuvarlağı kalecisi yerine kornere attı.
Köşe atışını Diego'yla kullanan Werder Bremen de Baumann'la üçüncü golü bulurken, bu gol aynı zamanda Mızıkacılar'a final biletini getiren gol oldu.
KAĞIT TOP BREMEN MÜZESİNE
Alman basını, maçtan sonra bu pozisyonu kare kare incelerken; Werder Bremen menajeri Klaus Allofs, ilk defa böyle bir olaya tanık olduğunu belirterek, "Bu kağıt top, bizim için artık çok değerli. Sanırım futbol tarihinde ilk kez böyle bir olay yaşandı. Bu kağıt topu, müzemizin en nadide yerinde sergileyeceğiz" dedi.
Almanya 1. Futbol Ligi takımlarından Werder Bremen'in teknik direktörü Thomas Schaaf, 20 Mayıs'ta Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımına karşı UEFA Kupası finalini İstanbul'daki Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacak olmalarından büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Schaaf, final maçı öncesinde Bremen'de düzenlediği basın toplantısında, ''Türkiye'yi, orada yıllarca yaptığımız kamp ve müsabakalardan tanıyoruz. İstanbul'da güzel bir statta final oynayacağız. Güzel bir maç olacağına inanıyorum'' dedi.
Takımda oynayan ve Türkiye'de Fenerbahçe'yi tuttuğu bilinen Türk kökenli futbolcu Mesut Özil ise ''Küçüklüğümde tuttuğum takımın stadında oynayacağım için mutluyum. Ailem ve çok sayıda arkadaş ve tanıdığım Türkiye'de. Hepsi maça geleceklerini söylediler'' diye konuştu.
Sahada tek Türk kökenli oyuncu olacağı için de büyük gurur duyduğunu ifade eden Mesut, ''Türklerden büyük destek göreceğimize ve iyi bir maç olacağına inanıyorum'' dedi.
AA
Maça 1 saat kaldı.
Bütün gün Kadıköy'deydim dört Alman'ın bir birahanede ki görüntüsü dışında başka turist görmedim. Karaborsacıların elinde biletler patladı hadi hayırlısı...
Luce'nin Arkasındayız...
Dikkatimi çeken, bu kupa finali Avrupa'da değil, Asya'da oynanıyor. :D
Euro 2016 şampiyonasına ev sahipliği yapma yolunda önemli bir sınava çıkıyoruz.2005 Şampiyonlar Ligi finalinde Bursa'daki oteller bile dolmuştu,küresel mali kriz bu finali epey etkiledi.
Maça gelince,Shaktar Donetsk'i kupaya yakın görüyorum.Werder Bremen'de Diego'nun yokluğu büyük eksiklik.Adına yakışır bir maç olur umarım.Başarılar Shaktar Donetsk ..
Shaktar Donetsk teknik direktörü Mircea Lucescu'yu önümüzdeki sezon Fenerbahçe'nin başında görmek de temennilerim arasında.
Stadyum sırf Türk Seyirci kaynıyor. :D Renkli bir final olacak, artık Ukranya Ülkesi bizi UEFA Katsayıda geçti kazansalarda kazanmasalarda birşey fark etmez, Shaktar'ı destekliyorum.
Luce akıllı hoca, kupayı alacaktır. Shaktar'ın arkasındayız.
Inanilmaz pozisyon kacirdi Luiz Adriano ..
hahahah :n::n: Tribünlerden "Bu gökdeniz nerede var ..." Türkiye ! Türkiye! " Tezahuratları çıkıyor :n:
Türkiye'ye sesleri geliyor..:D