Quote:
Originally Posted by hurmet
ben öle bii hata yapıcanı sanmıyorum asarlar gerets i öle bişe yaparsa
Printable View
Quote:
ben öle bii hata yapıcanı sanmıyorum asarlar gerets i öle bişe yaparsa
Derbi öncesi Galatasaray cephesinde şok bir gelişme yaşandı. Gerets bir sürpriz yaparak kaleci Mondragon'u kadroya dahil etmedi, kaleyi Aykut koruyacak. Ayrıca Saido sakatlığı nedeniyle derbide forma giyemeyecek...
Kaynak: Milliyet ve lig tv ve ultraslan forum
haber kesin böle bişey yapmış yani
maç sonucu bence ya fb yada berabere.Ama inşallah gs yener:)
abii nası yapar hemde fenere karşı salak mı bu adam yahu tecrübesiz kaleciyi koyuyo kaleye hayret bişe yaaQuote:
aykuta güvenini gösteriyomuş falan filan bakalım hayırlısı akşam görücez inşallah hayırlısı olur
Belki de bunun deplasmanı da olduğu için böyle bi karar vermiştir..Kim bilir...Quote:
gerets dua etsin dee aykut sacma sapan bi gol yemesin yoksa onu kimse kurtaramaz:(
önce mondi yi oynat evinde aykutu oynat adam tersini yaptı neyse artık belki aykut iyi iş çıkarır o kadar umut suz değilim ama baya bi sarsılma oldu
Neyse ya çok dert etmeyin ..Ligin en iyi defansı sizde ztn ;;)
tabi sağ bek sabri sol bek orhan ne harika :D:D
:D En azından öyle fazla bireysel hata yapıp da gol yemiolar..Rakip bizim defansa gelio, bi bakıyorum Luciano gol atmaya çalışmış atamamış ona üzülüo defans boş :D:D:D
Tabi ben abarttm o kdr da diil ;)
bu gerets in kafası güzel galibaaaa!!!!!!!!!!!!!
bekleyip göreceğiz artık...neler olacağını...
gerets kupadan elenip
lige vermek istiyo demekki kendini
ya aykutuda bu kadar ezmeyelim bence daha baya genç belki bu akşam iş yapar
Şok! Mondragon kadro dışı!
http://www.superspor.com/images/1/13...ndragon006.jpg
Süper Lig’de nefes nefese yarışan Fenerbahçe ve Galatasaray, bugün Türkiye Kupası Çeyrek Finali ilk ayağında Kadıköy'de karşılaşıyor. Maç öncesi Galatasaray cephesinde şok bir gelişme yaşandı. Gerets bir sürpriz yaparak kaleci Mondragon'u kadro dışı bıraktı, kaleyi Aykut koruyacak. Ayrıca Saido sakatlığı nedeniyle derbide forma giyemeyecek...
Bir yanda Fenerbahçe... Diğer tarafta Galatasaray... Onların kapışmaları, Dünya’nın en önemli 3 derbisinden biri olarak gösteriliyor. Süper Lig’de nefes nefese yarışan iki dev, bugün Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde karşılaşıyor. Son 5 lig maçında 10 puan kaybederek koltuktan inen Sarı-Lacivertliler, yeni lider Cim Bom’u devirip kötü gidişe ‘dur’ demek istiyor. Yokluklar içinde zirveyi ele geçiren Aslan da Saracoğlu’na yeni bir destan yazmak için çıkıyor. Artık nefesler tutuldu, Kadıköy’deki başlama düdüğü bekleniyor.
Mondi'yi kadroya almayarak herkesi şaşırtan Gerets bugüne kadar kupa maçlarına hep Aykut ile çıkmasını gerekçe göstererek 'Aykut'a güveniyorum' dedi.
Fenerbahçe: Volkan, Serkan, Önder, Luciano (Deniz), Ümit Özat, Appiah, Aurelio, Alex, Tuncay, Nobre (Selçuk), Anelka.
Galatasaray: Aykut, Sabri, Song, Tomas, Orhan Ak, Ayhan, Iliç, Volkan, Hasan Şaş, Ümit Karan (Hakan Şükür), Necati.
Stat: Şükrü Saracoğlu.
Saat: 20,00.
Hakem: Cüneyt Çakır.
Yayın: Lig TV.
Büyük yemin
Kanarya’daki tek eksik, Kayseri’de sakatlanan Rüştü. Kaleyi Volkan’a emanet edecek olan Daum, ideal kadrosunda başka değişiklik yapmayacak. Samandıra’da dün yapılan son idman öncesi ilginç görüntüler vardı. Sahanın ortasında toplanan futbolcular, hep bir ağızdan derbiyi kazanacaklarına dair yemin etti.
Aslan’a Kadıköy kâbus!
Cim Bom’un 21. yüzyılda Şükrü Saracoğlu’nda galibiyeti yok! Rakibini Kadıköy’de en son 22 Aralık 1999’da Hasan Şaş ve Marcio’nun attığı gollerle 2-1 mağlup eden Galatasaray, sonraki 6 maçta yokları oynadı. 6 senelik dönemde Fenerbahçe’yle Saracoğlu’nda biri kupa olmak üzere toplam 6 kez karşı karşıya gelen Sarı-Kırmızılılar, 5 lig maçında puan dahi kazanamazken, kupadaki 90 dakika 4-4’lük beraberlikle tamamlamış, penaltılarda 3-2’lik üstünlük kuran ezeli rakibi mücadeleden 7-6’lık galibiyetle ayrılmıştı.
G.Saraylı taraftarlar dağıtıldı
Fenerbahçe ile Galatasaray arasında bu akşam Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak olan Türkiye Fortis Kupası maçını izlemek için topluca Kadıköy'e gitmek isteyen sarı kırmızılı taraftarları polis anonsla dağıttı. Mecidiyeköy'de toplanan yaklaşık 300 kadar Galatasaray taraftarı vapurla Kadiköy'e geçmek için Beşiktaş İskelesi'ne yürümeye başladı. Fulya'da taraftarların önünü kesen polis, toplu yürüş yapmaları halinde müdahele etmek zorunda kalacaklarını ve maça giremeyeceklerini söyleyerek taraftarlardan dağılmalarını istedi. Polisin bu uyarısı üzerine dağılan sarı kırmızılı taraftarlar 10'arlı gruplar halinde Beşiktaş İskelesi'ne yürümeye devam etti.
PS:Gelismelerle karsinizda olmaya devam edecegim:D
Sağolasın ayaklı gazete :D:D Haberlerini 4 gözle beklicez ;;)
Lucescu: "G.Saray kupayı alır"
http://www.superspor.com/images/1/13...Lucescu002.jpg
Fenerbahçe-Galatasaray derbisini yorumlayan Lucescu, Galatasaray’ın turu atlayıp yine kupayı alacağına inanıyorum dedi. Lucescu, iki takımı şöyle değerlendirdi:
"Önce lig yarışına bakmalı, Galatasaray’ın liderliğe yükselmesinden bahsetmeliyim. Bazen maddiyat ve yıldız oyuncu faktörü çok önemli değildir. Fenerbahçe’nin Kayseri’de aldığı yenilgi büyük bir sürpriz sayılmamalı. Çünkü ligin altında, ortasında yer alan takımlar, büyüklere karşı daha iyi motive oluyor. Türkiye’de ben de benzer durumlar yaşamıştım. Bana göre Fener, Kayseri’de kötü değildi, baskılı oynadılar, ama bazı anlarda çaresiz kaldılar. Galatasaray mutlu sona ilerliyor. Ekip olmanın meyvelerini almaya başladılar. Ancak çok mutlu olmamalılar. Çünkü bundan sonrası daha zor.
Kupaya gelince... Dirençli bir mücadele olacak. İki maç oynanacağı için, ilk karşılaşmada, lig yarışındaki gibi heyecan olmayabilir. Kişisel beceriler ön plana çıkabilir, yetenekli yıldızlar takımları lehine olumlu sonuçlar yaratabilir. İsim vermek istemiyorum, ama iki maç sonunda elde edilen sonuç, muhtemelen yıldızların takımlarına katkılarıyla gerçekleşecektir. İki ekibin şu anki durumlarına bakar, geçen seneki kupa finalini de hatırlarsak, Galatasaray’ın turu atlayıp yine kupayı alacağına inanıyorum. İlk maç için çok fazla bir şey söylenemez. Çünkü bunun bir de rövanşı var...
Fener taraftarı bize epey eziyet çektirmişti. Bu durum statla ilgili. Kale arkaları sahaya çok yakın ve oradaki seyirci baskısı kural dışı. Umarım seyirciden yana sıkıntı olmaz. Meslektaşlarıma gelince... Daum biraz tok! Üst üste gelen şampiyonluklar nedeniyle rahat gibi. Fener’deki gevşeme bununla ilgili olabilir, ama kişisel tercihlerine karışamam. Gerets ise yeni bir ülkede, yeni bir heyecan peşinde. Ondan daha az profesyonellik beklenebilir. Böyle durumlarda Avrupalı hocalar maddiyata fazla bağlı kalmaksızın, başarı için özverili çalışır. Gerets’in artı yönü bu, daha motive..."
Alinti
Aykut her ne kadar kalede bir Mondragon olmasada yetenekli bir kaleci ve bu macta Galatasaray'in gelecekte kalecisi olup olamayacagi konusunda onemli sinyaller verecektir. Ozellikle son zamanlarda yedek olarak beklemesi konusunda uzuntusunu dile getiren Aykut icin onemli bir sans. Gerets'i kupa maclarinda Aykut'a verdigi guven gercekten cok dogru.
Galatasaray icin buyuk handikap sag bek oynayacak Sabri olacaktir. Samsun macinda pozisyon hatasi cok yapan Sabri orta saha oyuncusu oldugu icin topa ayakla mudahele edip yerine vucudunu kullanmadigi icin Galatasaray sag kanadindan pozisyon verecektir ve Sabri'nin aciklarini kapatmasi gereken Song icin zor bir mac olacaktir. Hasan Sas'in sag kanatta defansif acidan daha dikkatli olmasi ve Sabri'ye yardimci olmasi ofansif gucunu de azaltabilir.
bence bu maci fb alir kalede mondide yok bakalim ne olcak fb de galibiyete hasret herkesi super mac bekliyor bence
photographer ya ağzından bal damlıyo...denizin oynayabilme ihtimaline bile sevindim:Dgerçi luciano da iyi ama:D
aykuta güveniyorum ben ya...
luciano ve gol 1-0 onde fenerrr..
su an ıtıbarıyle mac 1-1 oldu..
gooooool ümit zımbaladıııı febe ye 10. golü
yaa mondi niy e kadro dışııı:(:(:( :(:((:(:
ya bu adam tr kupasında hep aykutu oynadıyo...Quote:
Originally Posted by cifaaa
yaa hakem yine golümüzü saymadıyaaaa :'( :(:(:(
alex attı ya frikick ten...
2-1
aleexxxxx super bı gol 2-1 oldu..ama gs ye yazık olduu mac boyle bıterse..bı fenerlı olarak bunu soylemek cok acı ama mac gs nın hakkı su an ıcın
1-hasanın kafasına taş atılar :(
2-tuncay gs li taraftarlara harekeet çekti
3-golü mondi olsa tutardı
şansımız tutmuyor diyorum ..
ayrıca aziz yıldırımın küfüre ne kadar karşı olduğunu bir kere daha gördük ..
aziz yıldırıma kızamıyorum , küfredenlere de kızamıyorum ; asıl kızdıklarım aziz yıldırım küfüre karşı savaşıyor diyen fenerbahçeliler .. yahu küfürbaz olun, aptal olmayın yahu ..
Tribünler Hasan'a küfür ediyor.. Hani kadıköy'de küfür yoktu!!! Hasan yine korneri kullanmadı. Kafasına taş geldi...
gerets nobre nin girmesine gerekli önlemi alamadı ..
ortasahayı güçlendirmesi lazımdı ..
2-1 bitti bakalım...
Sami Yende ne olacak...
2. maçı yeniceez
allahtan ne zaman düşüşe geçsek gs maçı çıkıo ortaya:D
yarı fınale cıktık sayılır samı yen de ısımız daha kolay,uzerımızdekı stresı attık artık ohh bee
kotu gun dostu gs :)Quote:
Originally Posted by Navras
...inşaallah...Quote:
Originally Posted by cifaaa
böyle rezalet görmedim ya.gerets aykutu oynatıyo.sanki petr cech.sanki mersin idy ile oynuyoruz...ike gölü de mondi çıkarır dı.hele ikincisi.tomas zaten ayrı bi mal.pas veremiyo bi de gidip faul yapıyo...
ayrıca kadıköyde cidden küfür yokmuş ya.mikrofona kadar geldi hepiniz bilmem nesiniz diye.aziz yıldıvım çıksında konuşsun bakalım.
hakanı da biri sürgüne göndersin yoksa çıkıp ben vururum.