Quote:
arkadaşlar bu maç hakkında bilgi vermem gerekiyor..
benim gibi planlarını maçı uydudan izlemek üzerine kuranlar için kötü haberim var maç yüzde 90 ihtimal bu kanalda yayınlanmayacak gibi nedenine gelince
daha 2-3 gün önceye kadar maçın hotbird uydusunda şifresiz yayın yapan rts sat kanalında yayın yapacağı söyleniyordu ve internet sitelerinde bu şekilde dolaşıyordu ama dünden beri maçın yayınlanacağı kanal bir anda değişti ver rts grubunun diğer bir kanalı olan rts 1 serbia'ya alındı
bu rts oranın trt tarzı bir kanalı geçen hafta oynanan inter bakü-partizan maçında bu kanallar yanılmıyorsam ortak yayın yaptılar ama bu hafta nolduysa oldu ve muhtemelen dsmart olaya el koydu ve bir şekilde maçı şifreli kanala aldırdı gibime geliyor
tek umudumuz bu kanallar trt 1-2-3-int gibi yani ortak yayın yapabilme şansı zayıf bir ihtimal da olsa var ama ben riske girmem maçı kahve de falan izlerim diyenlere de birşey diyemem
sonuç olarak bu konuyu açtım ama biraz mahçup oldum aniden değişiklik gösteren bu olaylardan ötürü yine de sizi bilgilendireyim dedim planını maçı buradan izlemek isteyen arkadaşlar için..