ilk maç olduğundan fenerbahçe kadrosuylan değil ciddiyetiylen kazanır...aragones farkı....hersene anadolu takımlarına anti-ciddiğilimizden puan kaybedioduk ama bugün farklı olacak ve kazanacağız...ben 3-1 gibi bi skorlan alırıs diorum
Printable View
ilk maç olduğundan fenerbahçe kadrosuylan değil ciddiyetiylen kazanır...aragones farkı....hersene anadolu takımlarına anti-ciddiğilimizden puan kaybedioduk ama bugün farklı olacak ve kazanacağız...ben 3-1 gibi bi skorlan alırıs diorum
Çok zor maç olur genelde Antep deplasmanları.ama fener işini biliyor gerçekden antepden puan kaybı yaşamadan döner.5-0
Madem herkes skor tahmini yapıyor 1-0 Antep alır Beto'dan gol bekliyorum..
Fenerbahçe mutlaka gol atar diye bekliyorum ama önceki yorumumda dediğim gibi yine puan kaybı olabilir.
Guiza bugün tek başına zorlanır.Gol orta saha'dan gelebilir.
Ben bu maçı Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum. Kalite farkı yüksek. Ama Aurelio'nun gidişinden sonra sorun yaşanan orta sahanın göbeği yine baş ağrıtabilir.
O yüzden Semih'i keseceğini duyurdu Aragones.
Ben Gaziantep'in yaşanan yönetimsel olaylardan dolayı hırslı oynayacağını düşünüyorum
Of, Gaziantepspor'la mı oynuyoruz yoksa Chelsea'yle mi, belli değil! Semih'i kesmek ne demek yahu? Bu adam en formda dönemini yaşıyor, hala yedek kulübesinde, akıl alır gibi değil! Uğur'u kesip Semih'i koymak onun yerine bu kadar zor mu?
Uğur'un takıma kattığı OFANSİF bir şey var mı? YOK! DEFANSİF bir şey var mı? O HİÇ YOK! O halde Semih'i oynatmak, hem defansif hem OFANSİF -özellikle de ofansif- açıdan daha mantıklı değil mi?
Eski günlere geri dönüyoruz, Tek forvet.
Bu takımda Semih'e yapılan haksızlık başka bir futbolcuya yapıldımı acaba?
Bu maçı hangi frekans veya radyodan takip edebilirim acaba?
Dünya'da ki hiçbir futbolcu Semih'in yerini kesemez. Eğer Fenerbahçe tek forvet olacaksa oda Semih Şentürk olmalı. Dünya'da eşi benzeri olmayan bir futbolcu olarak görüyorum. Alex'İ kessin ama; Semih'i oynatsın.
Semih yine sonradan girip golünü atar.
Lige kontollü girmek istemiş heralde Aragones Bu taktiği her maçta oynatmaz Zico gibi ((umarım)) :D
Bu taktik ile Şampiyonlar Liginde mücadele edicez o yüzden ara sıra bu taktikle oynatmakta fayda var ben çok yadırgamadım o yüzden
Radyo Spor, Raydo TRT, Lig Radyo'da dinleyebilrisiniz. Eğer elinizde Digitürk var ama; Lig TV'niz yok ise gene radyo kanallarında Lig Radyo'dan dinleyebilirsiniz.
Benim o son dediğinden acaba kaçıncı kanal oluyor bir bulsam.Aslında en iyisi FB Tv'den dinlemek ama orada da çok taraflı oluyor.
vee maç başladı
Off ne pozisyon kaçtı yahu..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Off off off neler kaçıyoru neler..
G.Antep çok yoruldu çoook
Kim Kaçırıyor Bunları ?
Antep savunmaya bir adam daha alacak herhalde.Bekir hazırlanıyor derken oyuna girdi.
Samih bu maçın kaderini değiştirecek gibi geliyor bana.Antep ilk yarıda bulduğu pozisyonları çok arayacak..
Maçın en iyilerinden Murat Ceylan çıkıyor Bekir giriyor.Stoperde mükemmel oynayan Deumi önliberoya geliyor.Yanlış yaptı hoca bence...
maç şuan çok heycanlı gidiyo..top bi o kalede bi bu kalede ama tam bi pozisyon çıkmıyor bu ataklardan..
yani pozisyonu bulan atacak gibi..1-0 iki takımdan birine gider bence maç..
Antep'in ilk yarının sonlarında bi pozisyonları var ki bkz. nasıl kaçar -zaman zaman kontra atakla Fenerbahçe'nin üzerine geliyorlar.. böyle giderse berabere biter...
Gönlümüz Gaziantep'ten yana :)
edit: gol geldi :) Gaziantep 1-0 Fenerbahçe
Bizimde Önder giriyor.. O sanırım Gökhan'ın yerine girecek..
Bu arada Tabata' nın attığı çalım güzeldi ama vurduğu şut berbattı..
Antep ikinci yarıda sahada yok ama neye göre üstün oynuyor anlamıyorum?
Tabata göze hoş bir futbol sergiledi..
son dakikalar heycan dolu..!
Tek bir kontranın dışında 2. yarı Gaziantep'in hiç pozisyonu yok ve baskıdan dolayı savunmadan top çıkarmakta da zorlandılar uzun bir süre..
Tabata attı 1-0 oldu.Çok güzel bir gol...
Tabata ters ayağıyla rahat bir gol attı..
Tabata dan mükemmel bir gol. 1-0
golü haketti tabata..!
gerçekten süper bir gol
3. Şutları gol oldu.. Az önce topu dağlara vuran Tabata bu sefer iyi vurdu.. Savunma çok dağınık sürekli karambole herkes kim bulursa dalıyo..
Goooooolll süpersin Antep
7-10 dk arası bir süre var çevirmeye yeter ama çevirilir mi zor.
Fenerbahçe gerçekten iyi görünmüyor..Antep zorlarsa devamı gelebilir