Hasan Şaş iki hafta sakat deniLiyordu. Oynayamayacaktı ne oLdu yahu :S
Hasan Şaş iki hafta sakat deniLiyordu. Oynayamayacaktı ne oLdu yahu :S
Erdem aslında forumdaki fenerbahçelilerin büyük çoğunluğu bu tarz yorumlar yapıyor dikkatini çekerim. Ama sen sanki fenerbahçeli = tarafsız yorum yapamayan kişi anlamı katmak ister gibi her mesajında bunu vurgulamazsan sevinirim.
Ben galatasarayın kolay değil ama zorda olsa geçeceğine inanıyorum turu.
Ben çoğu kişiye katılmıyorum umarım sağ bekte Linderoth oynar Barış Sabri'den de çok açık veriyo. :D
------------------Aykut--------------
Barış--- Meira--- Servet--- Hakan
-------------Topal---Ayhan------------
Kewell----------Lincoln---------Arda
---------------Nonda---------------
Olursa bence çok güzel olur
Orta Sahadaki Kadro Zenginliğinden Dolayı Kadro Kumak çok Zor Gerçekten, Hasan Şaş, Kewell,Lincoln,Arda Turan hangisini Kesecek Acaba :) Hangisini Keserse Kessin Tepki Alacağı Kesin Gerçi..
Bence bizim ne oynayacağımızda çok Steaunun ne oynayacağı önemli. Çünkü maç Steaunun oyununa göre şekillenir. Açıkçası Skibbenin sahaya Rakip alana oyun yıkıp baskı yapıp futbol oynayacak kadar delikanlı bir takımla çıkacağını sanmıyorum. Biz rakibi bekleriz bence onlar oyundan düşerse yada onlarda sahaya ürkek bir takımla çıkarsa daha şanslı oluruz. Çok fazlada kimin oynayacağı konusuna takılmıyorum ben kim nerde oynatacağı merak konusu bence. Kewellı sağa çekmez inşallah :D
Galatasaray (Muhtemel 11)
----------------Aykut-----------------
Linderoth --- Meira --- Servet --- Hakan
------Ayhan ------ Mehmet Topal------
Arda -------------------------- Kewell
---------------Lincoln-----------------
---------------Nonda-----------------
(Galatasaray.org)
En ideal kadro bu olsa gerek...
Maçı yayınlayan yabancı kanal var mı ?
Takım Oyunu çok önemli. Bu maçta bireyselci ve mücadeleden kopuk bir oyun tarzı sergilenirse ya çok kötü oynarak turu geçeriz yada Bükreş bizi eler ve devam eder. Galatasaray'ın bugün kadro yapısında hiçbir problem yok. Sağlam, alternatifli ve güvenilir bir kadroya sahip. Bu maçı kazanmaması içinde bir sebep yok. Ancak problem şu; TAKIM OYUNU OYNAYAMIYORUZ. Bu şu ana dek olan bütün maçlarımızda göze çarpan ve Galatasaray'ın potansiyelini gösterememesindeki tek sebep. Bugün bu problemi aşarsak Bükreş maçını rahat bir şekilde izleriz ve Galatasaray lehine skora da yansır...
off zaman geçsede maç baslasa artık test çöözdüm msn de takıldım hala gelmedi saat :D Umarım bu akşam güzel biter bizim için buna ihtiyacımız var..
Steaua Bükreş: Zapata, Goian, Radoi, Petre, Dayro Moreno, Bernhardt, Toja, Nesu, Nicolita, Marin, Lovin
Galatasaray: Aykut, Linderoth, Servet, Meira, Hakan, Arda, Mehmet Topal, Ayhan, Lincoln, Kewell, Nonda
kalede yine mi aykut..nediyim hayırlısı
maçı şifresiz bir kanal veriyor mu?
Evet ya delirecem valla.
Antena 1 diye bir kanal veriyormuş ancak Türksat veya Hotbird'de yok.
frikik oLdu haydi Li-Li.:)
Arkadaşlar hiç tasa etmeyin GS 1-0 kazanıp turu geçecektir. :) Aha buraya yazıyorum, eğer aksi çıkarsa şapkamı yerim. :n:
1-0 oLdu.:S
Dakika 56 Banel Nicolita 1-0. Burdan turu çevirmek çok zor Galatasaray için umarım çevirirler...
Anlaşılan Yönetim UEFA'yı almak istiyor ;;)
Nicolita attı. Spiker ofsayt gibi görünüyor falan dedi ama tabi izleyemedigimiz için birsey göremiyorz. Bundan sonra işimiz cok zor maalesef.
Allah KahretsiN!.. :mad: Ümit girdi bakalım ne yapacak.
hoşbulduk uefa
Yazık oldu Galatasaray'a... Belli olmaz belki kurtarır burdan...
Neyse her işte hayır vardır Bu kadroyla umarım UEFA da iyi bir yere gideriz
Skoru bilemedim ama turu geçeceğiz.
http://videogaleri.hurriyet.com.tr/V...x?s=2&vid=2676
Buna ofsaytı vermeyeceksen neye vereceksin?! Allah bildiği gibi yapsın!
Tek kale oynayan biziz ama golü yiyen ve gol atamayanda biziz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Rumen taraftarı hasan şaşa sataşıyor ve hakem hasan şaşa sarı kart gösterdi . Adamlar zamana oynuyor yerden kalkmıyorlar . Bu arada Petra mutlak golümüzü önledi
Taç kararı da yanlıştı.. Ofsaytı da vermediler. Adi hakemler bizi mi bulacak yahu! :mad:
Hakikaten ofsaytmış yahu! :(
Aykut ne yapıyorsun ya :mad:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Off aydın girdi oyuna.
Şuraya bak ya üffff.:(
Skibbe'ye en fazla 2 ay veriyorum. Siz?
Yok artık !
Bari berabere bitsin ya !