Semih - Mevlüt ikilisi iyi bir tercih kanımca Mevlütün yerine ikinci yarı Gökhan girer
Semih - Mevlüt ikilisi iyi bir tercih kanımca Mevlütün yerine ikinci yarı Gökhan girer
Mevlüt güzel olacak:)
Semih yine gol atamasada çok faydalı olur..
Mevlüt busene ligde de çok iyi performans sergiliyor. 3 golü var 4 maçta.
Ne yapıp edip bu maçı kazanmalıyız. Fatih hoca ve öğrencileri bizi sevince boğacaklardır. Semih gol atacak gibi bir his var içimde.
A Milli Takım'ın hocası Fatih Terim, yarın deplasmanda oynanacak Ermenistan maçının kadrosunu netleştirdi.
Terim, dün akşam basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda kafasındaki kadroya çift kale maç yaptırdı. Tecrübeli hocanın, sahaya Avrupa Şampiyonası'ndaki 11'e yakın kadroyla çıkacağı öğrenildi. Dünkü idmanda
ortaya çıkan 11'e göre Türkiye'nin; Volkan, Gökhan Gönül, İbrahim Kaş, Servet, Hakan Balta, Serdar Özkan, Aurelio (M. Topal), Emre, Tuncay, Semih, Arda'dan oluşan 11'le çıkması bekleniyor.
TERİM'İN 55. YAŞGÜNÜ
Türk halkının beklentilerine cevap vermeyi istediklerini belirten Terim, "Şu anda dünya sıralamasında 10. sıradayız. Neden ilk 3'e girmeyelim" diye konuştu. Başarılı hoca, "Bu yolda da ilk adımı Ermenistan ile atacağız. Temennimiz iyi başlamak ve devamını getirmek. Futbolcularım bu maçın önemini biliyor. Onlar, bu sorumluluğu kaldıracak tecrübe ve birikime sahip. İstediğimiz sonucu alıp döneceğimize inanıyoruz" ifadesini kullandı. Bu arada dün 55. yaşını dolduran Terim, "Bana en güzel hediyeyi nasıl vereceklerini futbolcularım gayet iyi biliyor" dedi
KAYNAK: www.mynet.com.tr
bu nası bi kadrodur ne işi var serdar özkanın ibrahim kaşın sakat olan emrenin..nuri bu takımda banko oynar..
Tabi canım ne işi var İbrahim Kaş'ın,S.Özkan'ın bunlar topçu mu?Milli takıma bile alınmamaları lazım...
Mevlüt ve Semih ikilisine şans vereceğini söyledi Terim galiba basın toplantısında yukarıdaki kadronun sahada olacagını düşünmüyorum ..
Sallama bir kadro. İmparator fc de Semih-Mevlüt olacagını söyledi...
------------------Volkan-------------------
Gökhan-------Servet-------İ.Kaş------H.Balta
Arda---M.Topuz---Aurelio(M.Topal)---Tuncay
-------------Semih---Mevlüt--------------
İyi olur düşüncesindeyim...
İ.kaş getafe gibi sıradan bir takımda kadroya giremiyor ilk 11 de başlaması doğru değil..Dersen ki getafe niye aldı ahmet bulut gibi menejerin varsa sözleşmende bitmişse benimde getafeye gitme şansım var..Şuan için 11de yetersiz bi oyuncu..Arda tuncay m.topuz c.kazım varkende s.özkan 11 de başlaması pek doğru değil..Bunlar benim görüşlerim sen istersen 11 bjk li oluştur kadroyu beni bağlamıyor.. ;;)
Ben sana Bjk'li oyuncuları neden istemiyorsun diye bir şey demedim ki bana sen istersen 11 Bjk'li oluştur diyorsun.Burada Bjk'li oyunculara karşı olan antipatini apaçık belli ediyorsun zaten...
İspanya liginde ilk hafta oynandı ve İ.Kaş 18 kişilik kadroda yer aldı.Ayrıca kimse kimseyi izlemeden almaz.Herkes Türk takımları gibi cahil değil bu konularda.Ayrıca İ.Kaş'ın oynamaması milli takımda da oynamayacağı anlamına gelmez.Emre Belözoğlu sezon boyunca yatıp milli takımda oynuyordu,keza aynı şekilde Tümer'de yedek olduğu dönemlerde milli takımda görev yapıyordu.Yine senin banko oynar dediğin Nuri Şahin 3 haftadır kadroya giremiyor.Yani bu tezin çürümüş oluyor.Şu anda kadroda zaten gözün kapalı oynatabileceğin bir Servet var elinde.Gökhan Zan formsuz,Antalya maçındaki hataları yedeğe çekilmesine sebep oldu.M.Polat'ın ipiyle kuyuya inilmez.Aklı selim seçenek bir İbrahim Kaş kalıyor...
S.Özkan'a gelince.Ya sen Beşiktaş'ın maçlarını izlemiyorsun,ya da top S.Özkan'a gelince gözlerini kapatıyorsun.S.Özkan şu anda en formda oyunculardan bir tanesi.Resmi maçlar başladığından beri her maçta skora etkisi var.Asist olsun,gol olsun.Ayrıca tüm maçlarda etkili pozisyonların ya içinde ya da mimarı.Kazım Mtk maçından beri yoklara oynuyor.Ama M.Topuz ya da S.Özkan ikilisinden birisi oynamalı bence...
Zaten benim kızdığım nokta senin bu oyuncuların oynamaması gerektiğini söylemen değil.Bu senin görüşün,saygı duyarım tabi ki.Herkes aynı düşünmek zorunda değil.Ama bunların ne işi var diyerek küçümser ve keser atarsan rahatsız olurum ve saminiyetinden şüphe duyarım.Ama sen kendine göre gerekçlerini söyleyip bunlar oynamamalı dersen benim karşı çıkmak haddime değil zaten...
Emre oynatılıp da tekrar sakatlanırsa al başına belayı -ki sakatlıktan yeni çıkan bi Emre nin bu takıma ne katacağı tartışılır..
açıkçası Nuri Şahin tercihimdir..ama İmparator en iyisini bilir bu da su götürmez bir gerçek..
HaLa Kazım deyip, sezona bomba başLayan Serdar özkanı görmezden geLen adam fanatiktir. Başka yorumu yok bunun.
Kim çıkarsa çıksın kazanmaLıyız. Ama biz hiç bir zaman hayatımızda rahat kazanamadık. AsLında çok rahat kazanırız ama kendi kişiLiğimizi yansıtmadan oLmaz, zorLanırız sonra geri döneriz.
umarım ermanistan oyunu 9 kişi bitirmez Türkiye 2-1 yener diye düşünüyorum
kale : Volkan
dr : Gökhan Gönül
dl : Hakan Balta
dc : İbrahim Kaş
dc : Servet Çetin
mr : Serdar Özkan
ml : Arda Turan
mc: Aurelio (M.Topal)
mc : Nuri Şahin (Ayhan)
fc : Tuncay Şanlı
fc : Semih Şentürk
ben böyle bir kadro düşündüm topu ayağa oynayabilen teknik ve katı Ermenistan savunmasını yırtabilecek oyuncular..
Yahu neden fanatiklik yapayım veya bjkye antipati oluyım..? :icon_biggrin:Fenerbahçeli değilim ki..Üstelik kazım 11 de başlasın demedim s.özkan yerine onu tercih ederim ondan öncede tuncay ve ardayı..Görende serdar özkanı milli takımın olmazsa olmaz sanacak..He sen tercih edebilirsin buna bi şey demem ama karşınızdaki etmezse fanatiklikle suçlamayın lütfen..
Benim mesajımı bir kenara koymanı istiyorum.Ben sana fanatiksin falan demedim.Aksine düşüncene saygı duyarım dedim.Sadece "ne işi var" demene tepki gösteriyorum.Oynamamaları gerektiğini söylemene değil.Böyle düşünebilirsin ama gerekçelerini söyleyerek fikirlerini desteklemelisin.Yoksa hoş olmuyor...
Neyse dağıtmayalım,kim oynarsa oynasın bu maçı kazanmalıyız...
Doktorlar Emre'nin tamamen iyileştiğini söylüyor ama Fenerbahçe'ye gelmeden önce milli takımda direk ilk 11 oynayan Emre,Fener'e geldi diye ilk 11'e yazmıyorsunuz başka biri olsa lafım yok ama Emre bu.
Yine takım tartışması başlamış:mad:. Maça saatler kala hala kadro tartışması yapılıyor. Enteresan...
Maç saati çok ters yahu .. Tam iftar vakti başlıyor ..Bu arada sitede maç havası pek hissedilmiyor..:)
Yanlış anlaşılmasın takım tartışması yapmak istemiyorum.Sadece Emre'yle ilgili bi konu diğer oyuncularla ilgili bişey yazmadım.
Volkan
K.Gökhan - Servet - B.Gökhan - Hakan
Tuncay - Selçuk İnan - Aurelio - Arda
Mevlüt - Semih
Güzel olurdu bence. Emre oynamayacak sanırım. Onun yerine Selçuk olursa süper olur.
Kadro belli oldu...
--------------------Volkan------------------
G.Gönül-------G.Zan--Servet--------H.Balta
---------------Aurelio----Emre---------------
Tuncay---------------------------------Arda
-------------Mevlüt----Semih----------------
arda bu maçta tekrar gündeme oturacaktır diye düşünüyorum 4-2 kazanırız gibi geliyor.2 gol arda 2 tanede tuncay atcak sanki:)
ermeniler yine sert savunma yaparsa maç kesin kitlenir.1-0,1-1 biter.
5 KM özel bir barikat kurmuşlar. Ermenistan Hükümeti stadın yanındaki binalara sniperler koymuş. TRT'de yayın başladı.
U.Boral,Selçuk,Nuri,S.Özkan,M.Topuz,Gökdeniz 18 kişilik kadroda yer almıyorlar...
Serdar Kulbilge,İ.Kaş,M.Topal,Ayhan,Kazım,Halil,G.Ünal...
3 ihtimalli bir maç. Kimse yüksekten uçmamalı.
Milli Marşımızı ıslıklıyorlar . Göstereceğiz inşallah 90 dakka sonunda .
En son ıslıklayana 4 atmıştık dep'de.(yunan)
Hadi yolumuz açık olsun...
emre ve gokhan gonulu hic begenmedim bu mac. gokhan daha toparlanamamis bence yanlis tercih. emre duruyor pek bi laubali. Takim hic pozisyon yaratamiyor cok kotu oynuyoruz