ayva cicek acmis yaz mı gelecekkk cimbom kadıkoyeee nasıl gelecekkkkkkkk
Printable View
ayva cicek acmis yaz mı gelecekkk cimbom kadıkoyeee nasıl gelecekkkkkkkk
Aklından zorun var galiba? Konuyla ne alakası var???Quote:
Originally Posted by londonboy
sana ne ermoon 34
Sana forum kurallarını hatırlatmamıza gerek yok heralde. Yaptığın yorumlarda tahrik içeren sözlere yer vermemen laazım.Ne demekmiş ööle.Amigo musun sen.Lütfen daha seviyeli ol.Quote:
Arkadaşım üslûbuna dikkat et yoksa ceza alacaksın!!!Quote:
Öyle mi sen kaşındınQuote:
kes be ..meraklıyız senın sıtene..moderator muss..
Hocam bu nedir yaa.Bu nasıl bir tebiyesizliktir.Artık şu foruma ipini koparan herkez yorum yazmasa diyorum.
Boşver adamın niyeti belli zaten.. Şu insanlara nasıl internet veriliyo anlamıyorum..Quote:
Originally Posted by Sir DEATH
Quote:
Acıyorum sana...Bak bize darılmaman için verdik istediğin cezayı :n::n::n:
bide vermessen darılırım diyo yaa :n::n::n: yaa anlamıyorum bu son haftalarda siteye gelen yenilerin % 90 ı kötü amaçlı msj lar ayzıyolar bu aileyi batırmak istiyoyalar heralde ama olmaz turksportal ailesi ilelebet yaşıyacaktır!!! fazlammı ileri gitti be :D
Alp Yalman kazanır diye düşünüyordum ama Yiğit Şardan'ın listesini,kendisini ve konuşmalarını görünce ikisi aynı durumdalar gözümde.
Yiğit Şardan gönüllerimizin başkanı bu internet üzerinde yapılmış anketlerlerde ortaya çıkmıştır. bırak artık bu işi özhan canaydın bizide kurtur kendinide.
Ya abi konuyla ilgisi yok ama harbi gıcık oldum o nedenle söylüyorum, işinize karımak gibi de olmasın ama yazma cezası çok hafif..Aynı şeyi 1 hafta sonra da yapıcaktır..Ben şaşkınlıkla okudum bu kişinin yazılarını..Quote:
Originally Posted by demirhan1984
Açıkçası bende Yiğit Şardanı istiyorum ama Özhan Canaydın seçlecekmiş gibi geliyor :(
Canaydin'in listede yer alan isimler şöyle:
-Adnan Polat
-Semih Haznedaroğlu
-Ali Gürsoy
-Cengiz Özyalçın
-Mehmet Helvacı
-Fatih Gökçen
-Şükrü Erginoğlu
-Işın çelebi
-Celal gürcan
-Atilla Kınay
-Tuncer Hazinadaroğlu
-Engin Akçakoca
-Refik Arkan
Evet Adnan Polatı'da almış. Klasik Canaydın planı diyebiliriz. Bundan önceki seçimde ise yine süpriz bir isimle Ergün Gürsoy'u alıp yarışı kazanmıştı. Muhtemelen bu yarışıda kazanacaktır. Ama istemiyoruz Canaydını nasıl olacak? :(
Bence Yine Canaydın Kazanacak bakında görün
sana katılıyorum son haftada katılan bir çok isim böyle.ban cezası uygulansa daha iyi olur.hatta bunların nete girmesi yasaklansın :DQuote:
Originally Posted by Neron_FB
Bizim adayımız Canaydın inşallah başkan olruda bir 4 yıl daha onun gs'ye yaptığı yararları(vergi kaçırmak oyuncuların maaşını geç ödemek veya hiç ödememek vb) görürüz
Vergi kaçırmayan Kulüp göstersene Türkiye'den?Quote:
Originally Posted by batu19-07
Fenerbahce ve Trabzonspor. Zaten açıklanmıştı Maliye Bakanlığı Tarafından. Vergileri ve Sözleşmeleri en Doğru gösteren sadece bu 2 klübümüz. Mesela G.saray; Hakan Şükürün sözleşmesini gerçeğinin %5-10 u kadar para aldığını sölemiş Maliyeye
söylediğine inanmıyorsundur herhalde :)Quote:
Originally Posted by FenerBahceLi
maliye kayıtlarını araştır bulursun.alex yıllık sadece 50.000 YTL alıyormuş.yazık değilmi adama.trabzonda ise gökdeniz sadece 30.000 ytl yıllığa oynuyor.gerçekler bumu sence?vergi kaçırmamak bumu?
abicim neden gerçekleri yazıp fenerbahçelileri rencide ediyorsun .. hakikaten ayıpladım ..Quote:
Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
gören de ülkede vergisini tam veren var sanacak ..aslında var.. daha 2 sene evvel senelik kombinesi 20 milyon olan gençlerbirliği çıkmıştı en çok seyirci gelirine sahip takım olarak..
kongre öncesi başkan adaylarından yiğit şardan inanılmaz prestij kaybetti .
adnan polat ın ise canaydını desteklemesinin asıl sebebi riva .. çünkü mevcut hükümetten dolayı büyük ihale alamadı, neredeyse batacak durumda ..
şu şartlarda tüm adayların sloganı :"Her şey Galatasaray için" değil
"her şey riva için"
bende yiğit şardanı destekliyodum fakat kulübün büyükleri fb maçından evvel röportaj yaparken özhan canaydını desteklioruz dediler. bence gene canaydın olacakmış gibi bi his war içimde. destekleyenler arasında haznedaroğlu, selahattin beyazıt, adnan polat vs. war zaten.
GS kongre üyeleri gereğini yapacak..doğru bildikleri yoldan asla şaşmayacak..gelenek, örf, adet ve eskiye(lise'ye) bağlılıklarını göz önüne alacak.. vee işte sonuç: Özhan Canaydın! kendisinin kulübü yönetim tarzından nefret etmeme rağmen şu an için GS değerlerini, niteliklerini ve diğer sıfatlarını olduğu konumda tutabilecek tek aday. umarım seçilir mi seçilmez mi bile diyemiyor merakla bekliyorum...
Maksadımız kimseyi rencide etmek değildir.son mesajları değilde içinde bulunduğun sayfayı tamamen okursan yazdığımı görürsün.çok ayıpladım...Quote:
Originally Posted by Frank_Castle
Quote:
Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
ne yazıkki 2 yıl daha başkan özhan canaydın.tek tesellimiz bu sefer daha güçlü bir yönetim kurulu ile gelmesi.bu dönemde de hata yapmayı sürdürürse kendisiyle birlikte galatasarayı da uçuruma sürükleyecek.
ben fenerbahçeli değilim zaten ..ironi yaptım orada ..
akçaabat sebatada sempatim var sadece, yoksa galatasaraylıyım ..
bu bir başkanlık yarışı değildir, rivayı kim kapacak yarışıdır ; devlet ihalelerini alamayan adnan polat riva da herşeyini ortaya koyacaktır..
iş sadece rivayla kalsa iyi.. adanın büyük kullanım hakkı da war. adnan polatında polar renaseance'ını hatırlarsak adaya güzel bi bar & cafe yapabilir. annicaanız bunlar hafif derin mezvu ;) :) ehuehe
arkadaşlar özhan canaydın yine kazanacak gibi gözüküyor...
bi siz var tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakın diye...canaydın gelirse artık en iyi işini çıkarmasını bekleyeceğiz...
valla aynen öyle...kaçınılmazsa durumu...
hakkaten yani vergi kayıtlarına bi bakmanı öneririm arkadaşmQuote:
gs durumuna gelince, büyük ihtimal yine özhan canaydın alacak son dakkada çok sağlam bi liste yapmış, bence seçimi kazansa bile 1 sene içinde elle tutulur bişi yapamazsa ortada bağlılık , saygı, sevgi kalmadan aşağıya alırlar canaydını
böyle şeyler nereden çıkıyorki...o söylemiş bu söylemiş olamaz bence böyle bişey...maliyede çalışan fbli biri çıkıp sadece fb vergilerini tam gösteriyor der...yine maliyede Galatasaray'lı biri çıkıp sadece Galatasaray vergileri tam gösteriyor der...aynı şekilde diğer klüplerde tabii...böyle bişeyde kanıtlanamaz zaten Türkiye'de...Quote:
hepsi yapacağını yapıyordur zaten...minareyi çalan kılıfını hazırlar misali...
oylama bu günmü yarınmı
Oylamada 2.sandık açıldı Özhan Canaydın 1. gidiyor. Ama daha bişi belli değil 11 sandık daha var..
son durum nedir arkadaşlar
Bu genel kurulu anlamak mümkün değil.Nasıl oluyor da 4 yıldır kulübe ve bizlere işkence çektiren birine hala oy veriyorlar anlamıyorum.2 sene önce de 4 sene önce de hep aynı vaatlerle kandırıldık. Diyor ki şu an önde olan başkan adayımız (ismini bile ağzıma almak istemiyorum): "Yarım kalan projelerimizi tamamlayacağım"... Yahu efendi sen hangi projeyi başlattın ki yarım projen olsun..Oyuncularına paralarını veremedin.Taraftarını küstürdün vs.vs. Ama eğer seçilecek olursan da 2 yıl boyunca Galatasaray'ın hiçbir maçına gitmeyeceğim kombinemi de yırtacağım.Eminim ki milyonlarca Galatasaraylı da benim gibi düşünüyordur...Ama hala genel kurul nasıl bu kişiye oy veriyor anlayamıyorum
mavİ Renk YİĞİt Şardan SeÇİlsİn
Son Durum 5.sandık açılıyor 164 fark oyla Özhan Canaydın 1. gidiyor. 2.Yiğit Şardan 3.Alp Yalman 68 oy ve Turgay Kıran 15 oyla 4. sırada..Quote:
Originally Posted by Jesus_FB
5.sandıkta muhtemelen Yiğit Şardan'ın fark atması bekleniyor. sonra ki 8.sandıkta ise durumlar değişebilirmiş. Yani kısacası 8.sandıkta Galatasarayımızın Yeni Başkanı belli olacak..
Onu kimse anlayamıyor. Yani hani Fenerbahçeye bakıyoruz Aziz Yıldırım en azından başarılı bişiler yapıyor uğraşıyor oy kazanıyor. Ama Özhan Canaydın'a bakıyoruz bişi yapmıyor ama hala oy topluyor bu nasıl iş kimse anlamıyor!Quote:
Originally Posted by demirhan1984
Quote:
Originally Posted by SANDIK SONUÇLARI