Tam kapasite çıkamayacaksa maça 1 maç için tehlikeye atmaya gerek yok Yattara'yı .. Onun yerine İshak oynarsa da iyi olur :)
Printable View
Tam kapasite çıkamayacaksa maça 1 maç için tehlikeye atmaya gerek yok Yattara'yı .. Onun yerine İshak oynarsa da iyi olur :)
Adam zaten 30 dk tam kapasite oynasa oyun aLt üst oLuyor bu bi gerçek 30 dk oynasın sagLam oynasın öyLe degiL mi ? :)
Çok zevkli maç olacak heyacanlı bol aksiyonlu kırmızı kartta çıkar bu maçta ortalık karışır:) ama sonucunda Beşiktaş kazanır:)
-----------------------rüştü----------------------
--serdar k.------zapo-------sivok-------tello---
-------------uğur--------------cisse--------------
---------serdar özkan---delgado---------aydın karabulut
------------------------------bobo--------------------------------
Beşiktaş Delgadonun Göstereceği Performansla Trabzonu Yenecektir Çünkü Oturmuş Bir Takım Beşiktaş O Yüzden Beşiktaşın Yeneceğini Düşünüyorum
Holosko,İ.Toraman ve G.Zan maç kadrosuna alınmadılar.Böylece kadro hemen hemen kesinleşti...
------------------Rüştü----------------
S.Kurtuluş--Sivok----Zapo----Tello
--------------Cisse--Uğur--------------
S.Özkan------Delgado-----------Aydın
-----------------Bobo------------------
Ya da;
-----------------Rüştü------------------
S.Kurtuluş----Sivok---Zapo-----İ.Üzülmez
--------------Cisse--Uğur----------------
S.Özkan--------Delgado--------------Tello
-----------------Bobo--------------------
Ben Ertuğrul Sağlam'ın ikinci kadroyu tercih edeceğini düşünüyorum,ama bana kalırsa birinci kadroyu isterim...
Tandemde Sivok-Zapo 2 lisini seyredecek olmamız sevindirici bir haber.Zapo sol tarafta oynarsa Yattara'nın etkisini dahada azaltabiliriz.Holosko'nun eksikliğini formda olan Serdar-Aydın 2 lisi ile yaşamayabiliriz.Bu maçta en büyük kozumuz yine Bobo-Delgado 2 lisi olacak.Bu 2 linin performansı gol yada goller bulmamızda bayağı etkili olacak.Diğer oyuncularımızda iyi performanslarıyla bu oyunculara destek verirlerse Trabzon'u yenmememiz için hiç bir neden yok..
YATTARA ÇALIŞMAYA KATILACAK!..
Turkcell Süper Lig'de yarın sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu sabah kampa girdi.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde kampa giren bordo-mavili takımda Beşiktaş maçı öncesi bonservis sorunu çözülemeyen Tony Sylva dışında eksik oyuncu bulunmuyor.
Ankaragücü maçında sakatlık geçirdikten sonra birkaç gündür takımla birlikte çalışmalara çıkan Yattara'nın Beşiktaş maçında forma giymesi bekleniyor.
Yattara'nın bu akşam basına kapalı yapılacak son çalışmaya da katılacağı, durumunun maç öncesi tam olarak netlik kazanacağı öğrenildi.
Bordo-mavili takımın Beşiktaş karşısına şu 11 ile çıkması bekleniyor:
Tolga
Serkan
Song
Egemen
Cale
Hüseyin
Selçuk
Colman
Yattara (Isaac)
Gökhan
Umut
bence bu macı 1-0 veya 2-1 alırız seyırcıyle takım bütünleşip. zorlanmadan alırız tabı seyirci baskısı ters etki yaparsa işimiz zor.iy olan kazansın.inşallah oda bz oluruz.
issac değilde barış oynamalı bence yattara olmassa
gökhan zanda kadrodan cıkarımış sanırım beşiktaşda eksik 3 oldu
cok zor bır deplasman trabzonspor cok ıyı bır form yakaladı ama bence alacagız bu macı yattara abartıldıgı kadar fazla etkılı olamayacak bence
Sylva
Serkan
Song
Egemen
Cale
Barış Memiş
Selçuk
Colman
Yattara
Gökhan
Umut
İdeal kadro budur..
Bu maç çok önemli bir hal aldı kazanan ekip Fenerbahçe'y 6 , Galatasaray'a 4 ve kazandığı rakibe 3 puan fark atacak :)
Bu takımdan Hüseyin kesilmez .. 2 maçta da takımın en iyisiydi.Geçen sene ki Hüseyin'den eser yok adeta.. Ayrıca bu kadro çok ofansif ortada ki Selçuk - Colman ikilisinin arkasında bir ön libero şart.
Beşiktaş taraftarı maçı burdan ızleyecek.
http://i38.servimg.com/u/f38/12/98/22/02/avniak10.jpg
2 Haftadır bu maçı bekliyorum. Kendi takımımdan hayır yok bari bu derbide güzel bir futbol izleriz. Holosko'nun olmamasına çok üzüldüm maça çok şeyler katabilirdi. İnşallah çok heyecanlı, tarihe geçecek bir maç olur.
Taraf olupta izleyenlere Allah yardım etsin :)
Hata yapanın telafi olmayacağı zor bir maç.Üstelik Trabzonspor bu yıl her çok daha iddaa'lı.3 ihtimalli maçtır.
Nefes kesecekler
http://img.sabah.com.tr/im/2008/09/1...8AC04330Ar.jpghttp://img.sabah.com.tr/im/2008/09/1...6AC24977Fr.jpg
Turkcell Süper Lig'de 3. haftanın son maçı bugün Trabzon'da Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanacak.
21.45'de başlayacak mücadeleyi Halis Özkahya yönetecek ve maç Lig Tv'den naklen yayınlanacak.
Turkcell Süper Lig'de oynadığı iki maçı da kazanan iki takımın maçında deplasman takımı Beşiktaş 3 önemli oyuncusundan yoksun maça çıkacak.
Siyah-beyazlılarda milli takımdan sakat dönen Holosko, İbrahim Toraman ve Gökhan Zan Trabzonspor'a karşı forma giyemeyecek.
Ev sahibi Trabzonspor'da ise sakatlığı devam eden Yattara'nın durumu maç saatinde belli olacak.
Ayrıca bonservis sorunu çözülemeyen Tony Sylva dışında eksik oyuncu bulunmuyor.
TRABZONSPOR
TOLGA SERKAN EGEMEN SONG CALE HÜSEYİN SELÇUK İNAN COLMAN YATTARA(ISAAC) UMUT GÖKHAN ÜNAL
BEŞİKTAŞ
RÜŞTÜ S.KURTULUŞ SİVOK ZAPOTOCNY TELLO UĞUR CISSE S.ÖZKAN DELGADO AYDIN BOBO
STAT : AVNİ AKER
HAKEM : HALİS ÖZKAHYA
SAAT : 21.45
YAYIN : LİG TV
Haftalardır herkes Yattara'yı konuşuyor ama belki biraz da zorunluluktan bu maçta forma bulacak Aydın maça damgasını vurabilir. Ümit milli takımımızın açık ara en formda oyuncusu şüphesiz A. Karabulut. Bugün Galatasaraylı Aydın Yılmazın güzel performansını da gördükten sonra ben bizim aydından "maçın adamı" performansı bekliyorum.
İşte gecenin rakamı 999
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...09_414_232.jpg
Trabzonspor-Beşiktaş karşılaşması iki takım için de büyük önem taşıyor.
50 yıllık Süper Lig tarihinde 1122 maça çıkan Trabzonspor, kalesinde 999 gol gördü, Beşiktaş forvetlerine 99 kez mağlup oldu.
Ev sahibi için kritik
Avni Aker Stadı’nda bugün oynanacak Trabzonspor-Beşiktaş karşılaşması iki takım için de büyük önem taşıyor. Zirve yarışını yakından ilgilendiren mücadele, istatistiksel açıdan da dengeleri değiştirebilir... Beşiktaş’la bugüne kadar 68 kez karşılaşan ev sahibi Trabzonspor, 27 galibiyet, 14 beraberlik, 27 mağlubiyet almıştı. Rakip fileleri 78 kez havalandıran Bordo-Mavililer, kalesinde 99 gol görmüştü. Trabzonspor ayrıca lig tarihinde de 999 gol yedi ve 1000. golü yememek için bugün kalesini koruyacak.
Bobo 2 tane atarsa!
Trabzonspor karşılaşmalarında attığı gollerle Beşiktaş’ın en büyük kozu haline gelen Bobo da, bugünkü mücadeleyi iple çekiyor. Siyah-Beyazlı formayla ligde 28, Avrupa’da 12, Türkiye Kupası’nda 7, Süper Kupa’da da 1 gol kaydeden Bobo, 48 kez rakip fileleri havalandırmıştı. Brezilyalı yıldız, bu akşam Trabzonspor karşısında iki gol atması durumunda, Beşiktaş kariyerindeki 50. golünü kaydedecek.
Aslıhan ÇİL
Trabzonun kazanmasını isterim ama BJK alacak gibi duruyor
Yönetim, Beşiktaş maçı için 6 bin YTL olarak belirlenen galibiyet ödülünü 8 bin YTL´ye çıkardı.
Trabzonspor’da yönetim kurulu kısa bir süre önce yaptığı toplantıda Beşiktaş maçına özel bir prim fiyatı açıklamıştı. Buna göre daha önceden 6 bin YTL olarak belirlenen galibiyet ödülünü 8 bin YTL’ye çıkaran Bordo-Mavililer, takımın motivasyonunu bir kat daha artırmak istemişti. Yönetimin de maçtan önce oyuncularla bir toplantı yapması bekleniyor.
Yönetim tam kadro statta
Bordo-Mavili ekibin kurmayları bugün tam kadro Avni Aker Stadı’nda olacak. Sadece Trabzonspor’un yöneticileri değil, kentin idarecileri de statta olacak. Trabzon Valisi Nuri Okutan ve Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canailoğlu da maçı izleyecek.
Fanatik.
Ersun Yanal geçen sezon Trabzonspor'un başına geçtiğinden beri bu sezon Trabzonspor'un fırtına gibi eseceğini futbol sohbeti yaptığım her arkadaşıma söylüyordum.Nitekim öyle de oldu ve Trabzonspor 3 puanlarla lige başladı.Bence Trabzonspor bu sezonun son 5-6 haftasına kadar şampiyonluk kovalayarak devam eder ancak son haftalar ne olur bilemem. Bu günkü maça gelirsek Milli maç arasının en çok Trabzonspor'un işine yaradığını düşünüyor ve Trabzonspor'un kazanacağını tahmin ediyorum. Umarım bol pozisyonlu,tempolu ve zevkli bir maç olur.
Dün yaşanan puan kayıpLArından sonra kuşkusuz bu maçın önemi daha bir arttı. AsLında kaybeden taraf çok şey kaybetmiş sayıLmayacak ama kazanan taraf biraz da oLsun moraL motivasyonunu daha da artırmış oLucak. İki takımda formda ve ofansif oynayan ekip. GüzeL, seyir zevki yüksek bir maç oLur umarım. En önemLisi dostça bir mücadeLe izLeriz.
Tribünde ve burda yazacağımız mesajLarda en güzeL ezeLi rakabetin dostLuk içerisinde sağLanabiLeceğini göstereLim herkese.
----------------------Rüştü---------------------
S.Kurtuluş-------Zapo-----Sivok-------Tello
-------------Cisse---------Uğur----------------
S.Özkan---------------------------------Aydın
-------------------Delgado---------------------
-------------------Bobo------------------------
Böyle oynamalıyız kazanmak istiyorsak.
Ümit Milli Takımındaki performansından sonra Aydın'ı oynatır heralde Ertuğrul Sağlam.
Gider Üzülmez'i bek oynatıp, Tello'yu açık oynatırsa çok ayıp eder çocuğa bence.
Zaman gazetesinde ve NtvSpor'da Seric'i ilk 11'e alıp Cisse'yi yedek başlatabileceğinden bahsediliyordu.Açıkcası beklemediğim bir hamle ama Ertuğrul hocaya güveniyorum.
MUHTEMEL 11'LER
STAT: Avni Aker
SAAT: 21.45
HAKEM: Halis Özkahya-Nihat Mızrak, Alper Ulusoy-Hakan Özkan.(4.hakem)
TRABZONSPOR: Tolga, Serkan, Song, Egemen, Cale, Yattara (Isaac), Selçuk, Hüseyin, Colman, Gökhan, Umut
BEŞİKTAŞ: Rüştü, Serdar Kurtuluş, Zapatocny, Sivok, Tello, Cisse, Uğur İnceman, Serdar Özkan, Aydın, Delgado, Bobo
ligtv ye göre muhemel 11 ler
Defansın sagında Tayfunu bekLiyordum Serkan' ı oynatacakmıs hoca
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın puan kabettiği haftada bu avantajı iyi kullanmalıyız haydi KArakartalım....
Trabzonspor show yapar bence..
Yattara kadrodan çıkartıldı!
Trabzonspor'un Gineli futbolcusu Ibrahima Yattara, sakatlığı nedeniyle Beşiktaş maçının kadrosundan çıkartıldı. Yattara'nın yerine Isaac'in forma giymesi bekleniyor. Trabzonspor'un Gineli yıldızı Yattara, ligin ikinci haftasında oynanan Ankargücü karşılaşmasında sakatlanmıştı.
14.09.2008Kaynak : DHA
Yattara'nın olmamaıs BJK'liler için sevindirici oldu ama Trabzonsporlular için üzücü olmuştur.Bu maçı sadece futbol için izleyecekler olanlarda üzülmüştür onun sahada ki o ilginç hareketlerini izleyemeyecekleri için.
Maç dengeli geçiyor şu ana kadar.
İlk yarı bitti.
Maçı gollü bekliyorum yanıldım.İkinci yarıda da iki takımın çok fazla risk alacağını düşünmüyorum.Atan kazanır.
Çok sıkıcı bir maç geçiyor. İki tarafda kozlarını son 10-20 dakika gösterecek. Maç bu dakikadan sonra hareketlenir. Yattara'nın olmaması Trabzonspor'un ofansif yönden zayıflamasına neden oldu. Trabzonspor daha istekli ama; pozisyonlara girip hem taraftarını ateşlemedikten sonra maçı kazanması zor.
İlk yarı 0-0 bitti.Beklendiği gibi çok zevkli,bol gollü bir maç izlenimi vermedi ilk yarıda maç.Trabzon Yattara'nın eksikliğini yaşıyor.Bizde Holosko'yu aramıyor değiliz.Aydın Antalya maçındaki gibi yine etkili olamadı maalesef.2.yarıda hocaların yapacakları müdahalelerle maçın seyri değişecektir diye düşünüyorum.Kimin hamleleri daha iyi olursa o taraf kazanacaktır..
2.yarıda şu ana kadar Trabzon etkili olan taraf.Kalelerine fazla yüklenmiyoruz.Yüklendiğimizdede savunmaları açık vermiyor.Bizim savunmamızda Trabzon ataklarında başarılı.Gol atan kazanır.Öyle bir maç gidiyor şimdilik.Bobo çıktı Nobre girdi.Bakalım bu hücumlarımızda neyi değiştirir.Ertuğrul hoca forvet çıkarıp forvet sokarak risk almayı tercih etmedi.Belki sonlara doğru Batuhan ile bu riski alır.İnşallah golü bulup kazanırız maçı..