-
Fransadan Canal + Burdan DSmart veriyor
-
-
Canal+ Frekansları ;
Astra 1G19.2 West11856 Vert.27500 3/4 Mediaguard 2;Viaccess 2,3;
http://www.goalzz.com/main.aspx?&channel=264
Bu linkte de yazıyor frekansları uydudan birisi deneyebilirmi veya uyduda bu kanal açık mı :)
-
Toledo çok net gol kaçırmış
-
Hadi Be Kayserim be sen sevindir bizi
-
Maç ortada geçiyor şuan ama forvetimiz yok adam gibi hep sakat
-
-
İleriye iyi çıkıyoz ama Turgay falan yetersiz ileride ilk yarı bir gol bulabilsek turlarız aslında
-
İnşl.. Kayseri turu geçer ya..
-
İlk yarının son dklerinde bir gol bulsak doping olacak resmen ah ikinci yarı Cangele oyuna girebilir Turgay yetersiz kalıyor çünkü
-
-
kayseri çok dengeli oynuyor ama 2 gol zor.yine de iyiler...
-
Yapacak birşey kalmadı pek. Umarım Kayseri gereken 2 golü bulur, ama gerçekten çok zor. Yine de teşekkürler Kayseri, bize bu heyecanı yaşattığın için.
-
şu an uzatmalar maç bitti sayılır.ama psg hala panikliyor,zaman geçiriyor,helal olsun kayseri ye.az önce de bir gol kaçırdılar...
-
psg'ye nazaran daha güçsüz bir takım çıksaydı kayseri bu turu geçerdi ama olmadı . ellerinden geleni yaptılar . teşekkürler
-
Kayseri Maç Boyunca Üstün Oynuyan Taraf Olsada Son Paslardaki Başarısızlığı Yüzünden Gol Bulamadı. Kontralarla Gol Arıyan PSG'De Net Goller Kaçırdı. Yazık Oldu Kayseriye Açıkçası Bukadar Korkak bir PSG Beklemiyordum
-
Saidou'nun yerine artık başka bir önlibero lazım tempoyu düşürüyor ve oyunu iyi okuyamıyor..
-
Sol kanatta birisi vardı Umut Koçin'mi ne ben hayran kaldım ona ya.Müthişti.
-
Umut çok yetenekli bir oyuncu..sol açıkta Olembeyi geçip onun yerine oturacaktır zamanla..
-
Takımımızla gerçekten guru duyoyrum elendik ama iki maçtada 7 as oyuncumuzun eksikliğiyle elendik ama PSGye ezilmeyerek, onları zor durumlara düşürerek.Maçın son dakikaları PSG 10 kişi defans yaptığını maçtan 2 dakika koparmak için yaptığı çabaları görünce takımımla guru duydum.Hepsine teşekkür ederim bize bu heyecanı yaşattıkları için.İlerisi için umut veren bir kayserispor izledik özellikle gençleriyle