Bulancakspor'un yeni hocası Hüsnü Kaçmaz :)
Printable View
Bulancakspor'un yeni hocası Hüsnü Kaçmaz :)
Kırıkkalespor Aksarayspor'dan stoper Maksud Önal’ı trasfer etti K.erciyes Kastamonu ve son olarak aksarayda forma gıymış 87 doğumlu...
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiID=793407
11 AĞUSTOS 2009 SALI
Kırıkkalespor eski oyuncuları Çorumsporlu Uğur KÜTÜK ve Yasin Kapucu ile yeniden anlaştı.
Ayrıca Kırıkkalespor'da savunma oyuncusu Hasan Basri Kara futbol hayatına son verdi ve Kırıkkalespor Genel Menajeri oldu. Bilindiği gibi eski genel menajer Atilla Gerin Teknik direktörlüğe getirilmişti..
Amatör Küme'den Anamurspor Oyuna Yansıtılacaksa Hertürlü Bilgiyi Sağlayabilirim...
Yansıtılabileceğini Düşünüyorum.Daha Önce 3.Lig'de Oynayan Bir Takımdı.Bu Senede 3.Lig'e Yükselme Maçlarında Finalede Penaltılarla Elendi...
Yani 3.Lig'te Görebilirdik...
Çoğu Amatör Küme Takımına Göre Güzel Bir Altyapısı Var.Yakın Zamanda Çıkardığı Profesyönel Oyuncular
Emrah Bedir(Adanaspor)
Tayfun Türkmen(Eskişehirspor)
Tayfun Herhalde Eskişehirle Bağlarını Kopardı.Anamurspor'un Altyapısını Yöneteceği Konuşuluyor.
Alt Yapı Gerçekten Güzel.Çok Yetenekli Gençler Var Anamur'un Dışarıya Gönderdiği....
Daha Bir Sürü Takımın Alt Yapısına Giden Anamur'lu Oyuncular Var...
İstek Olursa Yardımcı Olabilirim...
Teklifin icin tesekkurler. Amator kume su anda onem sirasinda oldukca altlarda. 2. Ligin tamamen detayli bir sekilde arastirilmasini saglamadan ne 3. Lig, ne de amator kume'nin detayli arastirilmasini dusunebilecek durumdayiz acikcasi. Ancak su anda onem vermek durumunda oldugumuz liglerden birisinden takimlari arastirman mumkunse, ayni zamanda Anamurspor uzerinde calismanda herhangi bir sorun gormuyorum.
Öncelikle Teşekkür Ederim Cevap Verdiğiniz İçin.
Hangi Takımlar Araştırılmaya Açık Şu Anda Bilmiyorum Ama Anamur'a Pek Yakın Bir Klüp Olacağını Sanmıyorum...
Çünkü Anamur Mersin'le Antalya'nın Tam Ortasında...Yani Biraz Mahrumiyet Bölgesi...
Gerçi Bu Sene Üniversiteyi Kazandım Kıbrıs'a Gideceğim Ama Eksik Olan Yakınlardaki Bir Takım Varsa Yardımcı Olmayı İsterim...
Mümkünse şöyle bir şey olabilir mi 10'demo çıkmadığı için bir şey diyemicem ama..
NilüferBelediyespor değilde
BURSA NİLÜFERSPOR A.Ş diye takım adı değiştirilse sevinirim..
Kırıkkalespor'un genç futbolcusu Cihat Can Yiğit yeni sezonda Arsinspor ile anlaştı.
Forvet oyuncusu Murat Berge ise Tepecik Bld ile imzaladı.
Bursa Merinosspor'da başkanlığa Recep Bölükbaşı getirildi. . .
Bu araştırmalardan verilen bilgiler oyuna nasıl aktarılıyor?
Ben Yozgatspor'la ilgili bilgi vermek istiyorum ama hangi bilgiler oyuna aktarılıyor?Yoksa boş yere uğraşmayalım.
Kırıkkalespor Çorumspor’dan forvet Özkan Yaşar’ı renklerine bağladı.
Veritabanına aktarılıyor tüm araştırmacılardan alınan bilgiler belli bir tarihtede sigames e yollanıyor yanılmıyorsamQuote:
Tamam da oyunda nasıl göreceğiz.Siz nasıl aktarıyorsunuz?Yama ile mi?Yoksa sigames'e bilgi mi yollanıyor?
World.Hollow kardeşim ; Bizim liglerimizde 2. liglerde felan doğru düzgün araştırmacı yok o nedenle 3. ligler pek önceliğe alınmıyor. Yinede şefimiz gelince izahını yapar.
5 Eylül 2009 Cumartesi:
Kırıkkalespor lu defans oyuncusu CELAL Özcan İzmir'in Altınordu takımıyla 2 yıllığına anlaştı..
Beşiktaşlı Kadir Akbulut Silivrispor'un başında.