-
Yasin Kapucu Kırıkkalespor da oynadı. Güzel bir oyuncu. Kanatta ileri geri ileri geri (Gökhan Gönül tarzı) oynuyor. Teknik biri. Erciyesspor'da istemişti Kırıkkale'den bir zaman. Ama satmamıştı o zaman...
Ayrıca bu hafta oynanan maçta Kırıkkale deplasmanda Kırşehir'i 2-1 yendi. Golleri yeni transfer Erçin ve Genç yetenek Erdi attı.
-
Kırıkkalespor Alibeyköy'ü Murat Berge'nin golü ile 1-0 yendi... Murat Berge son haftalarda formda. İyi bir golcü yakında uçacak gibi geliyor bana
-
Kırıkkalespor'un Fikret Karabudak stadı yaklaşık 15 bin kapasitedeydi eskiden. Fakat bir kaç sene önce düzenlemeler ile çelik aksam üzerine koltuklandırma yapıldığı için kapasite 5,402'ye düştü. Stadyum karedir. Saha ölçüleri küçük ebattadır. 68x105 ölçülerinde.
Ayrıca şehirde GSİM'nün izninde yapımına 90 lı yıllarda başlanan ve 2006 yılında bitirilen 15.000 kapasiteli Başpınar 17 Ağustos stadyumu vardır. Kırıkkalespor'a kullanım iznide verildi fakat şuan spor müsabakası yapılmamaktadır. 15.000 tümü koltukludur. Oyuna eklenirse buda bilginize.
Bilginize...
-
Kırıkkalespor Sözleşmesi 31 MAYIS'da bitecek oyuncular:
CELAL ÖZCAN
CEMİL ADICAN
CİHAT CAN YİĞİT
FAZLI ARSLAN
HASAN BASRİ KARA
METE METİN
MURAT BERGE
UFUK BULUT
UĞUR YASAN
-
KIRIKKALESPOR İLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİLER
FM 2oo9 oyununun data editorunu internet cafede inceledim ve güncellemek gereği duydum :) Zaten güncellenecekte olsun ben yinede tekrar tekrar bilgi vereyimde... Başka istifa etmişti onun yerine aday çıkamyınca Osman Cebeci geçmişti oda istifa etti eski istifa eden Hakan Aykul tekrar göreve geldi. :D Yani yine başkan değişmedi. Osman Cebeci yerine Hakan Aykul olacak... TEknik direktürümüz Fikret Bademci gözlemciydi galiba emin değilim o teknik direktör olacak. Harun Aydoslu ise boşta şuan. Sanırsam Werder Bremen'in daveti üzerine Almanya'ya gitmişti. Burayla ilgisi olmasada şu stad olayını yeri gelmişken tekrar söyleyeyim.fikret Karabudak Oyunda 3.500 olarak gözükmekte. Eski oyunlarda ise 15.000 di. 15.000 oturaksızkenki kapasiteydi şuan 5,402 oturak kapasiteli. Hatta bir kaçta loca yaptırdılar.. Ama zemin dolayısıyla geri kalan 8-9 maç Başpınar 17 Ağustos Stadyumu'nda oynanacak. Orası da tümü koltuklu 15.000 kapasiteli.
İşte Fikret Karabudak burası:
http://www.kirikkalespor.org.tr/res/tesis1.jpg
Oyuncular ve mevkileri hakkında geniş kapsamlı bir şey yapacağım. Daha sonra eklicem. Şimdilik bu kadar.
-
Alibeyköyspor TFF 3.Lig'e düşmeyi garantilemiştir...
-
Konya Şekerspor'daki 2 oyuncu hakkında konuşmak istiyorum
Anıl Abanoz: Geçen sezon Tokatspordaydı gerçekten çok iyi bir oyuncu Ankaraspordan yetişme CA'sı 70 bana az geldi şu andaki takımında nasıl oynuyor bilmiyorum onu konya şeker araştırmacısına bırakıyorum
Şinasi Ev:Oda Tokatspor'da oynamış bir oyuncu oyunda AML olarak geçiyor Tokatsporda çoğu kez Forvet olarak oynamıştır o mevkide eklenebilir