Görünüşe göre Koray'daki çıkışı pek tahmin edemedim.:) Ama Burak Abi'min (EL-Hadji) çıkardığı son yamada Koray'da bir takım artışlara gitmiştim. Fakat bunlar yetmeyecek gibi duruyor. Şu anda ligdeki bir çok sağ bekten iyi olduğunu düşünüyorum Koray'ın. Koray'ı kimler geçebilir. Gökhan Gönül, Abdurrahman, Sabri(belki; çünkü aynı tip oyuncular değil), Ekrem Dağ. FM 2010'da çok iyi bir Koray görebilirsiniz sakın şaşırmayın.:)
Bir diğer konuda Stjepan Poljak. Kendisi ilk yarıda oynadığı maçlarda gerçekten çok iyi performanslar sergiledi. Ölümcül paslar PPM'si ekleyeceğim eğer bir önemi varsa PPM'lerin. Fakat ligin ikinci yarısında Engin Baytar'ın gelmesi ile yedek kulübesine çekildi Poljak. Bu hafta Ankaraspor maçında 87 dakika uzatmalarla birlikte yaklaşık 90 dakika forma giydi. Diego Capel'e benzetiyorum. Şu anlamda sakın o kadar hızlı mı demeyin.:) Çok kırılgan. Maçta bir pozisyonda Erhan kendisine bir omuz attı Poljak reklam panolarına yapıştı. Team Work yani takım oyunu çok kötü diyebilirim. Kaptırdığı topun peşinden koşmuyor. Buna rağmen oyun zekası ile öldürücü paslarını attı yine. Asistte yaptı. Takıma küsmüş gibi duruyor.
Bir başka konu Vanja İvesa. Ligin en iyi kalecilerinden biri olduğunu söylersem bana karşı olan çıkar mı? 9.2.0 çıktığında Sinan abi bana "İvesa'yı daha iyi yapmalıydın."demişti. Ben de yok abi dedim takımın savunması iyi. Yanlımışım.:) Zaman zaman öyle kurtarışlar yapıyor ki o cüsseyle şaşırıyor kalıyorum. Çıkışları ne zaman yapacağını biliyor, çok soğukkanlı. Arasak anca bu kadar iyi bir kaleci bulurduk diye düşünüyorum. Taraftarın sevgilisi. Böyle taraftar görmedim diyor her demecinde.
Abdel Zaher El Saka. Ona değinmessem olmaz herhalde. Takıma 2.yarı katıldı. Benim çok beğendiğim Vucko'yu kesti. Ama bir itirazım yok. :)Yaklaşık 10 yıldır ligimizde. Arada başka ülkelere transfer oldu ama ligimizi yemiş yutmuş. Ne zaman ne yapacağını biliyor. Soğukkanlılığı birgün beni öldürecek.:) FM 2010'da ondada bir gelişme olacak.
Safet Nadarevic. Milli takımımızın grubunda bulunan Bosna-Hersek'in oynadığı son 2 maçında da 90 dakika forma giydi. CA seviyesini sanırım milli takımdaki arkadaşlarının seviyesine çekmek farz oldu.
Diğer oyuncularda bir değişiklik görmüyorum. Eğer sizlerin önerileri varsa önerilere açığız. Saygılarımla...